Ligga lågt!

Ligger lågt ett tag nu....

Tokiga saker man gjort!

Satt precis och läste en tråd på bukefalos om det dummaste folk gjort med hästar! Eftersom jag gjort en del kunde jag oxå ha skrivit en del historier! Valde dock ut en....
var väl cirkus 11-12 år och hade min Mulle som var ganska stor och stark häst, jag var sugen på att köra honom med vagn, men jag hade inga grejjer och visste inte om han gick att köra. Iaf var det snö och vinter, eller sådär halv lite snö, för det var ändå sten på grusvägen (hehe) Jag band fast mig själv i hästen och band 2 rep som tömmar (att styra med) och satte mig i en pulka! Det gick fin fint i ca en halv km, sen välte jag ur pulkan på når sätt, så jag blev släpad hela vägen hem på det frusna gruset, hade fiina skrubbsår på hela sidan sen!!


En annan rolig grej hände när mamma var borta en vecka o jag och en kompis var själva. Tror att vi var 14 år. Vi skulle till badet vid 23 tiden på kvällen och kände att det var jobbigt att cykla...
Nu var det såhär att NÅGON gett efter för mitt tjat och lärt mig köra bil! Den ena bilen var ju hemma och stod bara där, inte skulle nån väl märka? Neeej då... Vi smög ner och startade, efter mkt om och men fick vi igång den och körde mot badet, efter ca 2 km stannade bilen, när jag skulle starta igen kom det massa "rök" från den och jag skrek att den kunde explodera!!! Vi sprang som tokiga till en yngre tjej som var med ropade och konstaterade att det var gruset /sanden under däcket som rök! Suck lixom. Iaf kom vi på att bensinen nog var slut, hem igen och leta soppa, kolla med de vi litade på som kunde tala om om vi kunde hälla i gräsklipparbensin. Jorå, det skulla gå fint, så vi knatade iväg med en dunk! Vi hällde i dunken o bilen startade, nu var det nog med spänning, så vi vände och körde hem, på vägen fick vi möte, bilen vände och började jaga oss. Det var ju bergis knarkare eller mördare så jag gasade på...efter ett tag säger hon i bak, att , men det är ju vår bil! FAN!!! Det var hennes pappa och vi var påkommna!!
Jag minns att jag först ringde pappa och frågade om råd, hans råd var att "berätta inte för mamma" men jag måste ju sa jag, vi blev ju påkommna, "fan, LYCKA TILL" sa pappa då! Snällt va??
Det blev iaf inget mera köra bil förräns jag var 17!  1-0 till mamma!

Annars har jag ALDRIG gjort nåt dumt! HA!

Inget är som det verkar!

Hur vet man? alltså att det man har runt omkring sig är äkta? Har så många gånger i mitt liv fått bevis på motsatsen.... Jag vill inte bli cynisk, men jag kan inte låta bli att undra? Hur fan kan man lita på att det folk säger är sant?
Alltså nu menar jag inte småsaker, utan att folk menar de viktiga sakerna!
jag har nog tur ändå, för jag har många runt mig som jag faktiskt litar på och som beter sig schyst! Pratade med Stefano om det igårkväll, kom fram till att vi har tur som har varann så som vi har!
Det betyder mycket för mig!!!

" Du kom in i mitt liv när jag var trasig,
jag vågade inte riktigt först,
 sen tog du mig med storm och gjorde mig mindre trasig.
Jag kännde så mycket för dig, saker som jag aldrig kännt innan...
 Du bevisade för mig att jag var Något!
men det gick för fort, det var svårt för oss att hantera, saker var inte klara... vi gick skilda vägar.
 En sommardag möttes vi igen,
 jag kännde allt det jag kännt tusen gånger igen,
jag var lycklig med dig,
 du var där på ett sätt ingen annan varit!
 Vi hade roligt med varann!
Nu har vi gått igenom mycket, men kärleken har hållt!
Du är mitt hjärta, du finns i mitt hjärta,
och jag lovar dig, du kommer alltid finnas kvar där!
Du är speciell,
det kan jag inte ändra eller påverka,
du finns på nåt sätt i mitt blod,
jag är glad att du valt att finnas kvar i mitt liv!
JAG ÄLSKAR DIG! "

Haringenbrarubrik

Afrikanska sömnsjukan? kanske har jag fått den, vet inte säkert men skumt e det! Sov till 14.58 idag! hajja!!! Men men jag klagar eg inte, skönt att sova ordentligt, sov inte massor inatt så det var väl bra att man gjorde det på dan sen då!

Känner att jag borde rycka upp mig och fota lite mera, har varit sorgligt dålig på att ta atg i det! Köpte ju en ny kamera i julklapp åt mig själv så det vore väl fan om jag inte använde den masssor masssor massor!
Skärpning ska det bli, tänkte så fort det är fint väder ta stadsbilder i Stockholm iaf, det är kul!

Idag är det sön
dag och det medför ju en del I-landsproblem, tillexempel vad ska jag äta? Mc Donalds? Pizza? Köpa nåt o laga? Rota i skafferiet och laga? Grekiskt? Ja, ni förstår ju mitt dilemma! Just nu äter jag inget, vilket gör att jag inte kan ta min medicin, för om jag gör det utan o äta kommer den upp igen och är helt  verkningslös! jaja, ska väl lösa sig snart tänker jag...Annars då? Alla hjärtans dag var bra, var först o käkade i stan, sen en snabbis på Saxo, sen hem!
Var kul o träffa gammla kompisar som man inte sett på ett tag! satt ett par bakom oass och hånglade rätt bra, fy faan, kunde tillslut inte prata för de var så intensiva, jag bara skrattade!! De såg ut som fiskar, och då var jag ju tvungen att säga att jag var sugen på fisk! sen var det kört... hehe
Nähä, har eg inte så mkt roligt att berätta, har ju som sagt sovit idag, haha!!'
PUSS PUSS

Alla Hjärtans Dag

Är det idag! Då ska det vara kärlek, massor!!!!! Idag har jag faktiskt märkt att folk bryr sig...vet inte om jag ska nämna folk vid namn, men jag känner att ni finns där, och jag älskar er!!!! Tror ni vet vilka ni är! Plille, du e ju stenklar!! hahaha...
Min älskade stefano kommer hit ikväll oxå, för vi ville liksom inte fira alla hjärtans dag med andra, även om vi bara e vänner nu så älskar vi varann! Det känns så bra faktiskt!
Känner ni vilken trevlig ton jag har? Den är helt äkta, även om jag e trött o sliten! Har varit en tuff period ett tag nu, och för några dar sen hände en grej som fick bägare att rinna över, men sen var det precis som det släppte lite och jag kunde börja resa mig upp igen! Vi får ser, men det känns bra! Tänk vad fort det svänger.... nu ska jag fortsätta lyssna på mig själv och doktorn såklart!! Så kommer jag att bli både frisk och glad och bra saker kommer att hända! Hurra!!!
Vilken bra dag det blev iaf, och det bästa e att den e inte slut!!
Har köpt en ny råååsa badmatta, eller toamatta, opch nya gardiner
, Japp, nu åkte julen ut!!! Hej då, tomtar!!
tror att jag ska göra ungerfär 3 olika saker ikväll, ska iaf böärja med att träffa världens bästa och avsluta med världens näst bästa!!v Hurra! (får ta den 3e bästa i mitten då va?)
Ja, jag e glad.... har inget speciellt att va glad över, men jag kanske e på väg upp nu, och det hurrar vi för! Hurra!!!


Alla Hjärtans dags kompisar!!!



Alla hjärtans dags Stefano!!


Juryn!!

Har ju helt glömt bort lördagkvällen!! Det var ju karaoketävling på Ekerö. Jag hade ju inga ideer om vad jag skulle göra, hade iofs ett uppslag på låt, men inget för att showa eller så!
Talade om mitt dilemma för Marie och blev istället erbjuden att vara med i juryn. Kul!
Det var faktiskt riktigt kul, var först nervös att jag inte skulle klara det men det gick ju bra, och juryn var ganska överens!
Känns som jag fattar betydligt bättre vad som krävs för att det ska gå bra i en tävling nu... Därmed inte sagt att det nånsin kommer bli så för mig! E nog liite feg där än!!
Det tråkiga var att jag ju blev dålig under kvällen, började med att jag frös som en isbjörn utan päls, tog 2 alvedon men det hjälpte inget! Febern kom ju oxå mkt riktigt smygande sen....hela söndagen låg jag bara o flämtade o ville dö! KUL helg va?
Eller det var ju kul i juryn... man fick mat o dricka, alltså kul tjej, fri bar o man dricker 3 cola....
Suck!
Nästa helg e det alla hjärtans dag... e inte säker på hur det kommer bli alls.....
Fan, e inget kul o känna sig ensam, eller eg gör jag ju inte det, men ibland så!

Min syrra har åkt till Rwanda, alltså hon e knäpp...vilken normal 18 åring (var största intresse e att sminka sig, typ) åker ut i buschen??
Jaja, ska bli kul o se vad de gör där.... Sa åt henne att ta med bananer iaf! (internt skämt, vissa förstår)
Nu ska jag ta en skvätt moffe o hoppa i lopplådan! Natti....


Ensam

Jag hatar att vara ensam...iaf såhär länge!! Vill ha sällskap nu!!!´
Är så typiskt att alla gör annat då man e mest sugen på sällis....PRUTT

Misstro!

Det är inget roligt ord... Ändå finns det alltför gott om det! Jag har råkat ut för det ett par gånger den här veckan.
Är jag då en så oärlig person så folk måste misstro mig?? Ja, det får ju andra bedömma, men jag tror faktiskt inte det!
Jag e ärlig, jag erkänner när jag gjort fel, jag ber om ursäkt när jag varit dum och jag står för det jag gör!
Ändå väljer folk att misstro?? Tråkigt som fan tycker jag!
Men men , jag kan ju tyvärr inte göra så mkt åt det, ändra på den jag e? Nää, känns inte aktuellt! (är dessutom svårt att ändra sig)
jag får lära mig att hantera andra människors småaktighet eller vad  man nu ska kalla det? osäkerhet kanske? ja, jag tror det är osäkra o stressade människor!
Nä jag ska fortsätta att vara den ärliga, burdusa, moraliska, snälla och lite galna Annika jag är! Ni som inte gillar det får väl hålla er undan! HA!!!
Så var det med det!
Chattar med en kompis på andra sidan jorden just nu! Helt otroligt vilka kommunikationer det finns... tänk att man helt obehindrat kan chatta utan fördröjning över hela jorden! När jag var barn fanns ju knappt mobilen, man hade iaf inte hört talas om den! (ja, jag e såå gammal) När man ville träffa en kompis gick man o ringde på och frågade efter han/hon!
När man skulle träffas nån annan stans fick man noga bestämma när och var, och om det sket sig hittade man en telefon automat och ringde vederbörandes föräldrar och tala om var man själv var så de kunde vidarebefordra om kompisen ringde dem! Krångligt? Ja, men vi visste ju inget annat!!
Så var det!
Nu ska jag leta efter en bild till er...

Giftgroda!!
Tycker att det symboliserar den här dan rätt bra!
Nu ska jag äta en semla!!!
Ciao

Celma

Hrmm, få  se nu, när bloggade jag sist? Nån gång i början på veckan kanske? Jaja, har inte varit några större sensationer iaf! Igår och idag har jag börjat känna mig som folk igen, så jag ska inte tjata alls om hur dassigt jag mår nu! HA
Igår red jag lektion på ridskolan, fick samma häst som sist, en stor brun märr som heter Celma! Det var ganska roligt, för jag skulle jobba över så jag mutade ett barn i skolan att fixa hästen åt mig, och de tog uppgiften på största allvar och ringde t o m till  jobbet och berättade att allt var klart! haha, gulliga de är! Iaf gick hon lektionen innan så jag kunde glatt hämta henne i ridhuset. Skönt att hon redan gick för då var hon ju uppvärmd! Hon som red innan  hade thideman ganska ordentligt inspänd...hrmm...gillar ju inte att rida med sånt, så den åkte ju ut 4 snäpp... tog ca 10 min av lektionen så åkte den av helt ridläraren meddelade att den va överflödig när man var en vass ryttare, haha... SEGER! Sen tog det ytterligare 10 min så satt den på en annan häst, rätt kul, för jag hoppade ju bara av och tog av den, hoppade på och red igen och hon som skulle ha den krånglade i ca 10 min... hehe
Annars var det en givande lektion, ridläraren är jättebra på att lägga upp lektionerna på ett bra sätt! Kul!

Jahapp, nu är då äntligen helgen här, jag har läängtat faktiskt! Börjar med en lugn hemmakväll, har gjort en kaka som jag tror blev skitgod, ska smaka snart... ;-) Sen är det väl godnatt för jag ska upp tidigt, ska till stallet imorgon fm...
Imorgon kväll är det karaopke tävlig på Ekerö, har tänkt mig att åka dit, har ingen aning om vad jag ska sjunga dock!
Gillar eg inte tävlingar så mkt, kan vara kul att kolla på, men inte att vara med! Tycker att jag e för dålig för att det ska vara kul! Var iofs trea sist, men det var nog så att juryn var tillfälligt sinnesförvirrade?
Jaja, har inget större hopp om imorgon eftersom jag inte ens vet vad jag ska sjunga...mina säkra låtar har jag ju änvänt redan i täbvlingsammanhang, så det är tråkigt att använda dem igen!b Hrmm...kanske madonna?
Är ju oxå usel på att klä ut mig och spexa, blir säkert bättre om jag övar lite, men nu är det sorgligt!
Nu är Stefano här så nu ska jag vara lite social...


Avslutar med en bild på Celma! Fin va?



Helgen

jahapp...varit en till halvseg helg, har inte mått så bra som jag önskat, men det har varit ok ändå! Tog en sväng till haga i lördags o kollade fjärilarna...ganska mysigt faktiskt! Passade på att ta med kameran och försöka fota lite, tog ett par halvbra bilder iaf!
Idag har varit en total slappar dag, förutom ett misslyckat försök att åka kommunalt! Alltså, jag tycker att det är toppen att åka komunalt, men när det i Sveriges huvudstad tar 45 minuter LÄNGRE att åka mellan Solna o Jakan än bil, då är det fan dags att tänka om! Japp, det tog miog 1 ½ timme att komma hem, dyrt var det oxå! Suck!
Tur man har en bil oxå...
Nu slappar jag i soffan efter en brakmiddag, känner mig fan gravid alltså, tack för maten säger jag bara!!  (var alltså inte jag som lagade!)
Nu fortsätter Beck, så nu kallar soffan igen!
Avslutar med en bild från Haga!

RSS 2.0