bilder!



Fina fina sackhina!!



Tomas, så liten, så söt, så störig!!!



2 fina killar! Mogge och Sune! <3



jag och Dalila! (gammal ridbild)

Love love love

var ju inte igår jag bloggade! Nää, har varit lite si och så med engagemanget! tror det är så att man bloggar mer när man e ensam. Lite synd eg för då blir ju bloggandet lätt nåt negativt...eller?

Iaf är det mesta bara bra... Lite krångel med imunförsvaret, men va fan, det ska väl bli bra nån gång? har nog iaf lösningen på det, men det är inte så enkelt att leva efter det! Synd! Borde ju inte vara nån tvekan tycker man! Egentligen borde man ju göra allt för att man ska ha så optimalt liv som möjligt, varför varför varför gör man inte det? Borde man verkligen tillbringa så stor del av sitt liv med att fundera? Iblland önskar jag att jag vågade chansa mer, fast jag e ju ändå inte skitfeg? Kanske den gyllene medelvägen är nåt att sträva efter? Många frågetecken och inga klockrena lösningar sådär direkt. En dag måste man nog bara ta klivet ut över stupet och hoppas att fallskärmen håller :-)

 Tycker att det här med självkännedom e roligt! Iaf om man ska titta på andra och kanske inte syna sig själv så hårt...
Alltså, saker en del skriver i sina bloggar o dyl e ju helt sjuka, haha, har folk ingen aning om sina brister?? Jag tycker att jag har många brister, är kanske onödigt självkritisk många gånger, lets face it, det är lättare att komma på dåliga saker om sig själv. Men folk verkar ju vara helt ute i det blå, iaf många inte alla, typ en människa som e livrädd för konflikter och konfrontationer skriver, "jag är rak och inte rädd för sanningen" haha VA??? vad menar denne då? Att man skulle vilja vara rak?? Måste ju vara så...
hrm... Hej jag heter Annika och jag är smal och kanonbra på att sjunga, jag är oxå oerhört tolerant och smidig!! jag är alltid snäll och tar aldrig år mig i onöda och brusar aldrig upp! haha va.... man kan ju önska!!Sen menar jag ju inte att man inte får framhäva sina bra egenskaper, bara att man kanske bör tänka lite på vad som faktiskt ÄR ens styrkor innan man belyser dem? fast iofs det är ju roligt....

Nää, nu ska jag sluta tjöta här! Hade tänkt gå ut ikväll, men e ju så satans tråkig och har lite småont i halsen! Blää, får va en tråkig tjej o sitta hemma o uggla!!'
Ciao people

Och bloggandet går bra?? haha

nää, det gör det ju inte!!
har fan inte haft tid eller ork att formulera små ord!
har jag eg inte nu heller (tid, ja, ork nej!) men man får ta sig i kragen ibland!! Faktiskt.
 Har varit en sprängfylld vecka ridning, jobb, personalmöte, mera ridning och lite mera jobb! haha, man fyller ju ut tiden iaf!

har varit lugnt sen jag kom hem från Thailand, vissa små irritationsmoment, men de hör inte hemma här så...
Är glad och mår bra, har kompromissat med mig själv och känner mig ganska nöjd med det. Lägger min mesta tid på hästarna just nu, och lets face it, det är ju det jag ska göra!! sa idag tuíll ett barn att "en skitig hästtjej är en glad hästtjej" och det stämer ju på mig! Är glad i hela huvudet när jag får vara i stallet, särskilt när det inte är nån panik, man har inte 5 att köra , en i skritten och 3 till veterinären liksom!!
Året som varit har varit ganska turbulent och jag håller på att släppa en del trista saker som hände då... i takt med att dessa saker försvinner höjs ju självklart humöret upp! Är tillbaka på banan, även om jag inte vänt upp än för att använda travtermer som ingen förstår!! haha (jag förstår iaf)

Börjar hitta tillbaka till gammla vänner (riktiga vänner som inte strular och sviker)som jag just nu inte kan förstå hur jag nånsin prioritetat bort! visst man e flera som hjälps åt att inte höra av sig så ofta, men nu får det bli lite mer skärpning!!! Iaf från min sida! (hoppas vi! :-))

jahapp...vad mer? har börjat ha uteritter på säby, känns ju som en jackpot. Ska bli riktigt kul faktiskt!  Funkar bra med ridningen oxå, eller ja, iaf godkänt!

ikväll kommer Mogge ner, ellere han e på väg nu, men han e här ikväll, har man ju längtat så mkt efter att man nästan stängt av det nu! Får trycka på "on" ikväll! haha

har sett mkt kul på nätet på sista tiden....haha, fan vad jag älskar folk som ger en såna godbitar som de gör! Ni fattar inte vad ni förgyller mina dagar ibland! Luddigt, jag vet, men om jag börjar ge exempel blir det fel. Fråga så berättar jag!

nää, nu ska jag vara pensionär och gå och vila en sväng! K'änner att jagkan vara värd det!!
PUS!!

RSS 2.0