Midspommar osv

Seg idag, känns lite orättvist då jag inte ens är bakis. Körde nämligen igår... Jaja! Har iaf släpat mig ett varv runt jakan, skönt? Njäe, sådär, lite varm och obekväm! Hade nån plan på att åka o bada, men nu fastnade vi båda på internet....
Funderar faktiskt på att dra ut o sjunga ikväll, var evigheter sen sist... Fast å andra sidan e jag inte nöjd med sången för dan? Knepigt, kanske lyssna på Mogge då? ja, så kan jag göra!

Midsommar firades igår, var hos en kompis kompis och åt, lite traditionellt midsommarfirande hann vi med oxå... Kändes lagom och helt godkännt! (dansade t o m Små Grodorna, haha)

Nää...Nu ska jag försöka sätta lite fart på mig själv, haha, e fan inte det lättaste idag!

Over and out

Sista dagen!!!

Japp, imorgon äre sista dagen innan semestern!! Känns helt sjukt skönt!      
Har hört rykten om att vädret ska vara bra över midsommar oxå.

Slog mig idag vad många det faktiskt är som inte har något jobb. Undrar om det har någon orsak, tex att man lättare fåtr jobb inom vissa områden och att vissa yrken lockar många och då blir många arbetslösa? Lite snurrigt, men typ så?

Nä, ska nog starta en arbetsförmedling...har massa ideeer om hur man kunde göra arbetsmarknaden bättre...haha, sen om det faktiskt funkar i verkligheten återstår ju att se va?
Vilket snille man är!! Jajjamen!

kanske skulle införa ett krav på att om man tjänar över en viss summa måste man anställa någon för något, sen om man tjänar ännu mer måste man anställa 2 osv osv... HA HA...Alla moderater jublar nu!!   Nä, ska inte ge mig in i politik va?
Ciao people

Vänner?

Konstigt det där med vänner och/eller bekanta! Jag menar hur det kan visa sig att någon man inte alls trodde skulle ställa upp plötsligt finns där då man minst anar det! (och förmodligen mest behöver det)  Har mer än en gång blivit förvånad över vilka som plötsligt träder fram sådär i nödens stund!
Imorse hade jag en upplevelse av tvärtomslaget, fast det var eg inte jag som hade upplevelsen, hur någon som ska föreställa en vän (eller i det här fallet gärna vill kalla sig vän iaf) plötsligt får ett anfall av , ja av vad eg?  och hugger i ryggen, hårt och brutalt! Nu drabbade det inte mig, utan min kära sambo, men tråkigt likaledes!
Var t o m på den nivå att jag hade vänner som ringde och hade läst om händelsen på internet och undrade hur denna person var ihopmonterad. Kunde bara instämma och har själv funderat en del under dagen, om detta, men även om relaterade händelser.  Slutsats: Folk är oberäkneliga!  Kanske inte de man har känt lääänge och vet precis var man har, men de nadra, de som syns i perferin såattsäga, de smyger plötsligt fram och då kan det hända grejjer, bra som dåligt!
Tror att internet kan vara en liten bov, där vågar man skriva sånt man inte hade vågat säga i verkligheten. Där får man även info om folk man annars inte hade vetat ett skvatt om eg... Kan nog vara risky ibland! Nu har jag ju inga livshemligheter, men ändå. Vill fan inte att kreti o pleti ska veta precis allt om mig. Därför har jag nekat många på tex Facebook, har även tagit bort en del folk som jagb inte haft nåt utbyte av där... Kan verka snobbigt kanske, men jag vill vara lite försiktig!  Blää vilket negoinlägg det blev, haha! Gnatt gnatt

Bara en vanlig tisdag

Nysdag!! Sommar och sol... Varit vid plaskis och sen vidare till badet! kan inte bli så mkt bättre just nu! Yaay! Sommar i Sverige är ju för underbart, iaf när vädret är som det ska!!! Eller hur?

        

                  

  

Sommar, sol och tankar?

Händer ganska mkt för dagen... Inga katastrofer ellr så, men små saker som ändå påverkar vardagen! Jobbet, blev plötsligt en ganska stor ändring för mig! Bra?? Tja..Tror det iaf, fast ovant liksom!

Andra saker tar slut, eller gör iaf uppehåll över sommaren, vissa saker börjar snart! Ju mer jag tänker på det ju mer nervös blir jag. Kommer det nya att klaffa med det gamla? Shit, tänk om allt blir fel? Nä, det blir väl bra?  Tror det, men kan ändå inte låta bli att fundera... Tankarna snurrar som en karusell på Grönan! 

Sommarlovet är här nu och midsommar närmar sig. Man tycker ju att vädret kunde ha anständigheten att skärpa sig lite nu faktiskt!  Har badat en del hitills i år, men just nu är det baduppehåll i kylan... sådetså!

Har snart semester, HJÄLP!! Vad ska man fylla den med eg? Skulle vilja göra massa kul grejjer, men tror att ekonomin begränsar? Kanske?? Eller? haha...ska iaf iväg ett par veckor, Gotland, Sörmlad och Norrland är iaf spikade! 

Mogge har varit i Nrrland nu några dagar, kan inte fatta att jag levt själv i hundra år! Faan vad tråkigt jag måste haft? Känns ju helt poänglöst att åka hem efter jobbet! Jamen, det är så skönt med egen space säger folk...men jag tycker fan inte det!!!!! Iaf inte hemma...  Inte så att jag dör eller så, men gillar det där att ha någon annan där... Hela jag tappar stilen när jag sk vara själv, vadå? Ska man äta mat och så VARJE dag?? Nää...

Kunde gott ägna moig lite åt att städa, men det är ju så fantastiskt träligt. Behöver bära ut saker som ska till soprummet, känns ju så mkt mer inspirerande att slöglo på 2½män!  haha, sån e jag!

Bilder


Besviken...

Ja, jag e besviken! På folk jag trodde ville väl, på folk jag litade på och på folk jag tyckte om!
Fan, det är ganska svårt att hamna på min "svarta lista" men är man väl där kommer man aldrig därifrån! Alltså, jag tar ganska mkt skit, men nu jävlar e det nog!!!!!

Beror ju förstås på vem man får skiten av, vissa har man mer tålamod med iofs!

Nää...Bläää säger jag bara!! ...och som Bailey sa på Greys nyss, men får vara ledsen och gråta,man kan vara positiv imorgon istället!


RSS 2.0