stan

Hjälp!! Har varit i stan med Fredrik och försökt lära mig min kamera! E helt slut i huvudet av all information!! Stackars Fredrik!! haha... Blev en rätt bra prommis oxå.... Blev inga direkt bra bilder, bara en massa som jag övade på men den här e jag riktigt nöjd med:



Nää, nu är det tack och gonatt från mig!

Jo justr det, träffade Bullen idag, kul att se han!! Bullen e en vis man...

Hrm

E fan lite ledsen, eller besviken eller vad det nu är! Bra är det iaf inte! Varför det nu då?
jaa, svårt att förklara eg, vet inte riktigt själv vad jag känner!'

iaf har jag fortfarande inte fått någon förklaring på allt konstigt som hänt på sista tiden! Klart man undrar vad man nu gjorde för fel? Enl vissa, (bla genom kommentarer här) har jag förstått att man tycker att jag betett mig riktigt illa! jkaha?? Men  jag fattar inte! VAD HAR JAG GJORT?????? Den som kan förklara det vinner! haha...
Har aldrig tidigare varit med om människor som inte kan komunicera och/eller svara på öppet tilltal liksom? Man frågar, men får antingen inget svar eller nåt underligt undanslingrande!
Spelar ju eg ingen roll nu, för jag kommer inte tillbaka, men det hade varit intressant att få veta vad man gjort för hemskt, och kanske ha en chans att försvara sig!

Tror oxå att det cirkulerar en del osanningar, men där är det inte mkt att göra, de som väljer att tro på att jag vill dem ont, får väl het enkelt göra det! Synd för er liksom!
Jag finns iaf här om ni undrar nåt, förväntar mig inte att nån ska öppna käften nu...hahaha

Summan av kardemumman är väl att jag NU skiter i er! (inte förut, då tyckte jag om er) Orkar inte ha nåt lågstadiedrama! In the real world people talk liksom!!!

Jaja, säger som paris!
TTYN

After Eight

Kan meddela att After Eight med Irish cream smak e goda! farligt goda!
har ätit så jag tror jag dör, inte bara after eight utan mat oxå! Var hos en kompis och åt Wraps, fan vad gott det var!! Nu e jag mätt nu kan jag lägga mig ner liksom! Var ändå duktig och gick en ganska lång prommis med hennes hund sen... Lite småvarm nu, tänkte ta ett kvälls dopp men e ju så oföretagsam ibland! Fy på mig! haha

jaha, helgen bör summeras som bra, har haft det så skönt, lugnt och trevligt! fan, man e som en pensionär, men det är ok, trivs med det! jag vet att jag kan röjja, men det är oftast mer givande att bara softa! Tycker iaf jag! En kväll med goda vänner slår ju mkt liksom! ;-) har haft mkt sånt nu i helgen!

Var i stallet en sväng på morgonen, mysigt att träffa hästarna, saknar dem, särskilt vissa!



Annika + hästar liksom!!

'
Bästa vännen + bästa hästen!!

Vilken dag!!

Vilken fantastisk dag jag har haft!!
En liten mini semester på en dag! haha, var as skönt! är dock lite mör efter en hel dag i solen!
Åkte till Björkö med plille, tänkte att vi skulle vara lite kulturintresserade! haha, vilket skämt!
Såhär var det:
Vi åker till stan och går till Strömkajen, vi köar och funderar på vart vi ska åka, vi kommer fram till att Björkö verkar bra och talar om för tanten i luckan att vi vill åka dit! HA, det är bara att gå till stadshuset, Ok, lite sura över att ha köat i onödan går vi dit och köar i en halvtimme bara för att upptäcka att man köper biljett på båten!! Shit!!
Jah, vi var hungriga så vi gick till grillen där, säger bara ät aldrig där, fan vilken hundmat, och då e inte jag känslig!! Plille var tvungen att ta kort på äcklet...
iaf kom vi med båten och allt var frid och fröjd.
Kommer fram till Björkö och bestämmer oss för att gå runt ön, efter en bit kommer vi till en hage (just det, vi köpte glass när vi kom av båten) och båda blir eld och lågor!
A: tror du de har djur här?
P: Hur har de fått hit dem isf?
A: färja eller nåt... fan det är fårstängsel iaf...
P: Hoppas de har hästar...
A: det hänger iaf grimmor här!! NU ska vi leta!
P:kolla fåren! Jag ska klappa! (arg fårmamma jagar bort Plille från sina barn)
P:hoppsan
A:hahaha...Smidigt!!
P:nu leter vi hästar!
A: Fattar du att vi e störda?
P:jajjemen!!
En stund senare
A: din syster som gick på opera, vi e bättre, det här e fan ett världsarv!
A.ska vi kolla på kyrkan?
P:nää
A:skärpning nu, världsarv, kultur, bla bla bla
går mot kyrkan i 83 graders värme på en grusväg
200 m från kyrkhelvetet
A:fan vad fin kyrkan e! Nu har vi sett den va?
P:ja, nu vänder vi!
A:sorgliga vi e, åker hit och e roade av fåren, hästarna, glasskiosken och badet!!
P:hahahahah Såna e vi!
Kan tilläggas att vi sen hittade 2 hästar som vi klappade och en i en hage som vi inte klappade! Vi var in en kort sväng på museiet och sen badade vi och solade!!
Såna e vi!!!

GODMORGON

Ja just det, GODMORGON!!!! Bläää ville sova lite mera....

mmm

Ibland gäller det att inse att saker inte är så farliga som man tror! Fan, det gäller att kunna ta sig samman och se rationellt på saker! Fick veta en sak idag jag har väntat mig ett tag, men det kändes ändå konstigt...lite iaf! Först blev allt katastrof och jag tänkte på hur jävla misslyckad jag är, men sen slog det mig att inget ju eg har förändrats! vadå, andra måste väl få vara lyckligare än jag utan att jag går i bitar? Sen påmindes jag om nåt viktigt, det är inte heller nödvändigtvis så att de ÄR lyckligare bara för att jag tror det, eller för att normen säger att det ska vara så...
Jaja, jag tror inte att de flesta av mina drömmar kommer att slå in, men jag får tänka att jag har det bra ändå... Och har jag nu inte det får jag väl gilla läget och/eller göra nåt åt det? Hrm, lätt att skriva svårare att göra!
Nää, fy 17, så synd det var om mig ikväll...hahaha
Ska gå o lägga mig tror jag och sen blir det en bra helg!!
Gnatt gnatt

Rullar på...

Ja, det är ju precis vad det gör, rullar på! Inga konstigheter alls faktiskt!
Skönt att slippa dramat!
Imorgon ska jag ut och äta thaimat! Nu menar jag inte vad för thaimat som helst, utan jag sticker ut hakan och påstar att de har den bästa i stan!! Smakar precis som i thailand! Så underbart och underbart ställe är det oxå!
Nää...mera sånt tror jag!
Var oxå länge sen man var på TGI fridays, eller fan var ju där i NY, men det räknas nog inte, och det var ju oxå ett tag sen!  Dax snart....
har slösat alldeles för mkt pengar på meningslös mat, ska ta och skärpa mig där och äta godare mat NÄR jag äter ute!!
jahapp..det här blev ju ett fantstiakt kul inlägg! Hoppar det här och lägger mig på soffan istället!
Tjohooo

Nöjd!

Är så nöjd med mig själv! ja, jag har inte räddat de utsatta kvinnorna eller så, men jag har gjort bra saker för MIG! Små saker, men ändå ack så beundransvärda! Började ju mitt nya liv igår, inget drama eg, bara lite mindre läsk och annat äckel! Nåväl, det har hittils gått bra, LAGADE midda idag, grönärtsoppa, man svimmar nästan!!
Har oxå slängt ut allt tjafs i hallen OCH damsugit!
Det mest beundransvärda är dock, jag har inte sovit på em!! Så jag kommer alltså kunna sova nu! Smart drag...eller? Tänkte kolla Morden I Midsomer, men hade ingen ork,lust,engagemang, whatever!
Ska lalla klart här, ta min lilla bok och hoppa i säng.
Blev farligt sugen på sällskap efter en konversation jag hade igår, nåväl, den som väntar... FAN... Varför gör jag det svårt för mig? Hrm..iaf, Sverige är ett vackert land, kul att resa lite? haha
Fan, jag vet att jag e löjlig och kryptisk nu. Finns en person jag saknar lite som inte bor sådär jättenära, dedt var hela sanningen, inget större drama! ;)
Näpp, GOODNIGHT ALL!!!
xoxox

Aktiv

Har fått massor gjort idag! Tvättat, börjar röja bland lite skit som ska ut! (läs: papper!!) Tvättat skor, köpt nya skor, matat djuren, hängt tvätt, beställt bilder... ja, nåt mer? Solat!!! hahaha! Bra för själen iaf!
Vad gör man nu? Skulle helst vilja sova, men fan, somnar ju aldrig inatt sen då! Ikväll är det Paris, ska kolla på det iaf! Borde ha åkt till stan, eller vadå borde? Gör väl som jag vill?!! Nä, tar det till helgen, ska ändå in då.

Vad göra nu då var ju frågan? Vill åka och bada, men orkar jag? Varit lite mkt i solen idag så jag e lite varm o så! Kunde kanske vara bra tt hålla sig inne i skuggan, men jag e ju så solkåt så.... VÄRME; VÄRME VÄRME!!! Älska!

Nä, en liten tur ner till återvinningen iaf blir det!
Ska börja springa oxå, väntar bara på röntgensvaren så man inte gör bort sig ordentligt! Borde komma i veckan, sen skiter jag i det här! SÅ!
Perfekt i 30 graders värme!! hahah, då svettas man mer! <3

fan, borde damsuga, men vill inte, e tråkigt! Hrm...måste måste...blir säkert av snart!
Tjohopp

Blogg

Internet är som sagt kul, jag är mkt på internet och har mkt kul här!!
Men fan, ibland hittar man nåt man eg inte vill se...gjorde det nyss!
Var nåt gammalt och löjligt eg, alltså jag vet ju om det som är så då borde man ju inte bry sig, ändå högg det till i hjärtat!!
Var absolut inget nytt, men ett foto som sa mer än tusen ord, kände mig utanför, och ja, det är jag ju oxå i det här fallet! (och ska oxå vara)
Fan jag varken vill eller ska ha nåt där att göra...Varför stör jag mig då på en dum jävla bild?
En sak som är trist är dock att jag hade rätt i en sak jag sa för länge sen och folk försökte då övertyga mig om att jag hade fel...men NOOOO....
Men om jag tänker riktigt hårt och klokt så vet jag ju att det inte spelar mig nån roll alls!! Du har det du har och det är inte vad jag vill...En dag kommer jag kanske att ha nåt du ville ha och då är det du som sitter vid nån dator och känner dig lite sådär! Tror iofs du redan varit där ett par gånger!
Fan, du har inte alltid haft det så lätt, unnar dig all lycka faktiskt! Vill bara inte förlora dig som vän, men va fan, det gör jag ju inte heller!!
Så!! Slut med det!!

Kollar på Mommas Boys, fan vad det är sjukt!! Skulle min mamma vara så hade man sagt upp bekantskapen med henne iaf!! Rasister och galna tanter liksom!! Åka helikopter och smyga på sim son när han hånglar?? Whats upp with that???
Nää, skit alltså, bättre att sköta sitt eget liv va??
Nu ska jag kolla vidare...

Midsommarhelgen

jaha...så var midsommar över! Det har varit en bra helg, en stabil helg!  Middag i goda väners lag, god mat, gott vin och ännu godare destertvin! Trevliga människor! Kan det bli mkt bättre? Njäe....
Resten av helgen har tillbringats på samma sätt, fast minus vinet då! ;-)
Ridit en hel del.... ett bra sätt att fördriva sin fritid!

Nu ligger sommaren framför oss, tror att det blir en bra sommar! En stabil och trevlig sommar! Har lovat mig själv en sak, ska bara se till att hålla det! Eller hur Plille? haha
 Nästa helg har potential, har redan planerat upp den! Yay!!
Har faktiskt planerat en hel del bra saker i sommar, även fast jag inte har så mkt semester! Veckan jag har kommer bli toppen! japp!!
Nu börjar min film igen!!
Gnatt!!

Sommar och sol

Har varit i stallet hela helgen! Såå skönt! Mera sånt tack!


Jag och Dalila på ängen!



Freedom!!!

Vin!!

Har druckit vin...stort för mig då jag har svårt för det!! Känner mig vuxen och duktig!!! hahahaha... Har förövrigt haft en riktigt trevlig kväll! Nu vet jag inte riktigt vilka som läser så jag skriver inte mer än så!! Ni får helt enkelt undra, eller fråga! <3

Kärlek från Annika

Internet

Internet är ju roligt och kan användas till så mkt bra saker! MEN det finns en baksida med utvecklingen...(tycker nu jag)
1. Folk blir mera osociala och får svårare att lösa konflikter öga mot öga!
2. Man sprider för mkt information om sig själv som inte förklaras med tex ett ansiktsuttryck eller med ord!
3. Missförstånd skapas! Onödiga konfikter!
4. Det är så lätt att vräka ur sig ord på internet utan att man tänker på konsekvenserna, typ någon som läser och tar riktigt illa upp.
5. Sammanfattningsvis: För mkt information men för lite interaktion!

Utvecklingen är på ett sätt ganska läskig, förr var man tvungen att fejsa en person om man ville nåt, eller iaf PRATA med den. Nu kan man skicka mail, facebooka, smsa, eller maila, ja listan kan ju göras lång! Jag för min del vet ju att det kan vara så mkt skönare att dra iväg ett sms om man vill nåt obehagligt, men är det bra? Njäe...oftast inte va?§
Facebook tex. en rolig plats...där kan man göra många saker tex. säga upp sig, fria till någon, göra slut, söka nytt jobb, döma ut folk man inte gillar, lämna kärleksförklaringar! Allt detta mkt praktiskt men oxå utan att ha sett en levande själ... Freaky?? ja, faktiskt om man stannar upp och tänker hur det var förut! Man cyklade till Anna som bodde en km bort och frågade "ska vi leka?" Sms fanns ju inte.... hahahahha shit vad jag e gammal!!!!

Midsommar?

Jahapp...Imorgon e det midsommar! Vädret verkar ju bli...hrm? Svenskt? ja! Eg skulle man fira midsommar nån helt annanstans... Typ Gobiöknen... Värme...najs!
Nää, nu ska jag njuta av ledigheten, har varit fantasktik kreativ och produktiv idag så det är med gott samvete jag vilar nu! Skulle behöva gå och köpa juice, men jag tror det får duga med saft nu!! mera sugen att vila!
Imorgon e det sovmorgon...HURRA!!!! Har längtat efter den så mkt!

Imorgon bär det iväg på äventyr, tropr det kan bli riktigt roligt, man hoppas iaf! ;-)
Resten av helgen ska jag slappa, rida och leka med vänner!!
Sayonara

Hejsan svejsan

E seg som 17...tog en lång promenad förut och känner mig rätt mör efter det! Har haft en halvsoft kväll i soffan! Det var ju PARIS!!! hahaha...Kan inte låta bli att gilla henne!
Fick verkligen sommarvibbar idag, det luktade sommat och det såg ut som sommar! Var nere i Hummelmora och satt vid vattnet en stund, var så fint, man blev lätt sugen att bada...
Ser fram emot sommaren, ska vara snäll mot mig själv och göra som förra sommaren...vara ute mkt på landet! Trivs bäst på landet, har jag alltid gjort!
Vill ha en stor häst och kaniner och katter! Kanske en hund... Ett stort gult hus!! Fast de här sakerna vill jag bara ha på sommaren, på vintern funkar lägenheten bra faktiskt!! ;-)

Nää...ska ta ett bad, iaf ett snabbisbad och sen ska jag lägga mig tror jag! Har ju 2 italienare jag kan ta med mig i sängen!! Mario och Luigi... Grabbar med hög underhållningsfaktor!!

Imorgon e det vanlig dag igen, ingen tårta, ingen gratäng eller sånt!! BUHU::: man har blivit bortskämd nu!!
Fick middag ikväll...Tack, Tina!! najs med mat!! Najs med prommis oxå...
Startade en ny klubb oxå...hahahahha alltid kul med medhåll ju! Shit vad jag blajjar nu... ska glida in på ansiktsboken ett tag och sen bada!!
PUSS!!

Tisdag

Mitt förra inlägg handlade om Stefano!! Bara så att ni vet!!


jahapp

Jag har ibland universums sämsta omdöme! Det har i det här fallet gjort att jag totalt förlorat nån jag tyckte om...
Verkar inte finnas nåt jag kan göra för att laga det jag haft sönder! Fast jag hade inte sönder det med flit, visste inte ens att det gick sönder!
Fattade precis allt först idag då jag fick lite information, då föll allt på plats liksom! Nu är allt försent!!! FAN!

Tyvärr var komunikationen för dålig och jag fattade inte vad jag gjorde...trodde ju att jag hade allt klart för mig, min bild var rätt och riktig liksom! Vadå, om man inte kan lita på sitt eget omdöme och förnuft, hur knasig e man då? Samtidigt så var det väl en rätt extrem situation, sårade känslor gjorde allt värre!!
Iaf så är jag uppriktigt ledsen för att du inte alls finns i mitt liv längre...
Jag har alltid varit uppriktig mot dig, även om det blivit fel!
Jag tycker om dig och vill dig bara väl! Jag vet att du inte tror det alltid men så är det! Kan inte göra mer än säga det!!
Vi behöver inte umgås, men jag vill att du ska veta att jag tycker om dig, du är speciell!
Är med sorg i hjärtat jag tänker på vad som hänt...
FÖRLÅT.....


MÅNDAG!!

Vad gör man på en måndag?
Man äter chokladpudding!! Gott och nyttigt va!?

Annars gör man inte så mkt...köpte en ny ascool lampa idag som bor i vardagsrummet! e skitnöjd med den!

Har varit en bra dag i övrigt, fixat lite på jobbet, nya mål och så...

Nu ska jag bara softa ikväll och kolla på Mommas Boys! KvalitetsTV på högsta nivå!! haha
Har iaf slutat regna för en stund, riktigt skönt att kunna gå ut utan att bli dränkt! Fast jag kan fortfarande inte gå ut på balkongen utan stövlar! Shit vilken soppa...Balkongsoppa!!
Nu borde man fixa nåt att äta...fan har så mkt att äta i skåpen, men inget roligt! Vill ha rolig mat!! Såg pataälgar på IKEA, fast menar inte rolig så... Men ar rolig som i potatisgratäng kanske? Jägarns pasta e gott...hrm!
Fan, blir iaf ingen pasta ikväll... Ingen som vill äta pasta imorgon då??

Stoffe




 Här är han då, Stoffe kanin!!

Regna

ja, det regnar... Lite för mkt för min smak faktiskt! Idag har jag typ gjort två saker, jag har beställt en fotobok och sktivit ett inlägg på BD, hade först tänkt blogga om det, men insåg att BD var ett bättre forum! Handlade om hästar och hästhållning.
Annars har jag gjort noll... haha, rätt skönt för jag var så slut! Nu har jag sovit 15 (!!!) timmar! Shit, det behövdes nog, mår bätttre på alla plan, fast e mosig!
Har ätit frulle oxå!
Var tvungen att börja dagen med att rädda Stoffe på balkongen, det hade regnat lite på han, så jag fixade  till det för honom! Köpte morisar till honom igår som han blev glad för!! Ska försöka fota honom senare så får ni se! Han e söt, tycker jag!! ;-)

Idag kör Plille folkrace, haha, snacka om att hon lär fundera både en och två gånger på varför hon sysslar med det där? Särskilt om det går dåligt! Hoppas det går bra! Hejja hejja!
Faktiskt så gör det mig inget om det regnar 2 dar till, ska ha planerinmg bara så jag slipper vara ute! Mne kan ju för er andras skull sopm kanske måste ut hålla en tumme för bättre väder!

jag ska ha en myskväll/sen em...Tänkte småstäda lite och tända ljus, lukta på mina liljor och ta ett varmt bad, och lyssna på nånm bra musik!!
Ha en bra kväll alla!! Ska iaf jag ha, blir väl överpigg, men har ett par ideer om vad jag kan göra då så....

Trötter x 2....

e helt slut nu! Om jag var trött inatt så e jag fan tröttare nu! MEN, jag har jobbat och tjänat pengar! Icke att förakta alls!
Har varit på en spontanfika hos kompisar i kallhäll...alltid trevligt, men nui ska jag helt välförtjänt krascha, i soffan eller sänge, har inte riktigt bestämt mig än!!!

Hade en lång blogg jag skulle skriva men jag orkar inte nu...får ta det imorgon, då har jag ändå inget viktigt att göra! Ska bli sååå skönt!

Trötter!

E helt slut för dan! Tror att det är så att jag kanske kört lite hårt med mig själv nu i ett par veckor! Känns som jag har jobbat nonstop i 3 veckor nu, plus lite nattliv och ridning! Ja, jag ska inte gnälla...gör det ju av en anledning! Men imorgon är nog sista dagen i stallet för terminen! I sommar ska jag nog bara softa, dvs jobba på ETT jobb och ta det lugnt!
Fan det är lite humor att jag slutade jobba med hästar bla för jag ville ha 5 dagars vecka! Varför jobbar jag då extra varje helg? Måste va nån fel på mig? Haha

Ikväll har vi haft avslutning på jobbet, körde gokart, var skitkul, fasty jag hade ont i ryggen och fegade! Ska prova igen vid tillfälle! Åt en middag i stan och hängde kvar ett tag! Tänkte dra på Jägarn lite snabbt, men kl blev för mkt plötsligt!
Nu e jag hemma efter en del meck... bilen på fel plats osv... Nu ringer klockan snart och då ska jag till stallet! Sova?? Det gör jag på söndag! Har fått order at sjuksköterskan att gå massa i helgen pga ryggen, men på söndagar vilar t o m GUD! Så dt så!!!

Sambo

Jag har fått en sambo.... Stoffe heter han, ska bli kul faktiskt! Var en kompis till mig som tipsade om att Stoffe behövde nånstans att bo, för där han har bott har de skaffat hund och det funkar inte! Nu ska Stoffe alltså bo hos mig! Kul...
Stoffe är en dvärgvädur, alltså en kanin, skitsöt... Ska ta bilder och lägga in, men inte ikväll!
Ikväll slkulle jag till chefen på middag och jordgubbar...Vi skulle vara där 18, vilket jag tyckte var perfekt för då skulle jag hinna rida innan! Skitbra! Hoppning och allt...
Åker iaf till stallet, har packat kläder så jag kan åka direkt till chefen sen!
Kollar vilken häst jag ska ha, Myra och hon var i ridhuset så jag gick dit och tittade... När jag sitter där så tittar jag på klockan, det är nästan kvart i 6, konstigt tänker jag, det här går ju inte, jag skulle ju hinna till chefen till 6!! Då inser jag mitt misstag!! Snacka om att jag kände mig dum nbär jag upptäckte att jag fått hjärnsläpp!!! Jaja, bara att ringa chefen och meddela att jag kommer en TIMME sent! haha, ja det var iaf ingen fara!!
Gick förövrigt hyfsat att hoppa... Inga orkestrar som spelade men det funkade iaf! NÖJD!!
Nu ska jag skölja ur avslutningsfärgen ur håret och gå o l'ägga mig! Stor dag imorgon!! Kommer vara helt död på söndag, tror jag ska unna mig att sova hela dan!!

Douglas

Har varit i skogen och luftar Douglas! Dogge är en häst, en stor häst, haha, kom nästan inte upp! Det var helt fantastiskt ute (bortsett från myggen) ängarna blommade och de sista syrenerna doftade!
Att rida ut var eg inte , som min ridläarare sa, vad jag tänkt mig, men det var skönt ändå!! På torsdag ska vi hoppa, försökte få ur henne vem jag ska rida då, men hon bara skrattade! Mystiska människa!  Vill ha en utmaning....

Sista skolveckan nu...fan på ett sätt är det en evighet sen förra avslutningen, men å andra sidan känns det som igår! Har varit ett blandat läsår för mig, men det känns som det slutar bättre än det började vilket är positivt! Fan, jag är positiv, mår bra och har det bra! Eg gör jag ingenting, har inte varit ute på typ länge! Är mest i stallet och det är bra, i fredags var jag hos en kompis och käkade och tog en prommis! Så lagom och så skönt! Fan, börjar bli en tråkmåns! haha
Det gör ingenting!!!!!

Nu har jag kollat på Paris Hilton igen, haha, fan jag kan bara inte låta bli.... Vad kan jag säga, gillar oxå rosa!!!
Ska ta en dusch och kolla lite på TV eller läsa!!
Haha, lyssnar lite på karaokeTV, tur att man inte hör själv hur man låter alltså....
Nää, som sagt, ska ta en sväng i duschen, det behövs!
'Kram o puss

Tired

Today im tired... I just wanna go to bed, pull the cover over my head and sleep! But, noo, Im going down to the stable for my ridinglesson!
Anyway, got a lot of stuff done today, been busy att work and then I finally went to Elgiganten to fix my phone! WOW!! Its only been lying around for like 4 months or something, god damn, im a lazy cow sometimes! The best part is that there was nu hustle at all... I didnt have a reciept but they looked it up on the computer, so all that waiting for nothing really!

I think i might have got myself a bunny.... a friend of mine has one and her dog goes mad when she sees it, so I  kind of promised to take it. Now Im all excitet about it! I miss not having an animal... I just need to get my cage here from mums, its a bit difficult without a car!
Now im gonna go and have a rest before riding!
xoxo

Hård helg?

Det har varit en hård helg!! Jobbat som en gnu, men hoppas att jag i o m det har finansierat en stor del av Thailandsresan! Fan, den är ju liksom bokad nu, så kulorna måste in! Sen är det ju roligt med pengar när man e där, ävem om man faktiskt klarar sig på jättelite där!
Fan vad glad jag är att jag tog det beslutet! Ska bli så kul, och nu är det ju inte bara jag och mamma, utan syrran ska med oxå! Blir ju roligt!! Jag ska lära henne allt jag kan...hehe
haha, känns nästan som om det blir skönt med vecka igen så man kan vila upp sig! haha, fast så e det ju inte, har varit en skön helg ändå! Nu när jag jobbat så mkt i stallet under en period så e man ju mkt mera hemma där!
Har ett vykort från Koh Samed vid datorn som motivation nu.... Ska kanske reka lite och se vad för ö som kan var aktuellt att åka till...Koh Chang känns ju som ett hett bud, men ändå... Ska kolla upp!!
E ju så sjukt sugen på tigertemplet oxå, kanske man ska ta chansen! Sen kan jag dö lycklig liksom!!! Häääääärligt!

Imorgon ska jag ta mitt nya livselixir igen, vilket mirakelmedel, WOW!! Det bästa är att det är fullt lagligt och går att köpa lite här och där!! BINGO liksom.
Funderar helt seriöst på att lägga mig o läsa tills jag somnar, har en del kvar på boken och den e fan spännande! Jaa, jag vet, skitrolig tjej....hahah, men det är SKÖNT!!! E nöjd med att bara slappa lite....
Nää, nu ska jag reka lite på nätet, tjing och gonatt!!
xoxo

Suzanne



Min lilla Prinsessa Sussi har fått en bebis till!!! Den på bilden är hennes första!!! Sussi e så grym!

glass...


Har köpt glass! Såndär dyr skitgod glass! Nu ska jag kura i soffan med glassen !!!! Mys!!

Bitter? Sur? Hrm...Vad?

Jag har en del vänner.... Nu menar jag folk man verkligen kan kalla vänner! De finns ju där, även om jag inte alltid tänker på dem!
tex Malin, som jag sällan träffat numer för hon bor i Gävle, likförbannat är hon en verklig VÄN!! Ullis, samma där, bor förvisso inte i Gävle, men ibland kunde det lika gärna vart månen med tanke på hur företagsamma vi e...haha
t o m min bästa väns syster och hennes sambo är några jag faktiskt kan räkna som vänner!
har ett EX som jag oxå räknar som vän faktiskt...
Min poäng? Den är väl helt enkelt att jag KAN inte vara totalt rutten?  Jag har mina brister, som alla andra, fan jag kanvara otålig, burdus, jobbig...ja, listan kan säkert göras lång! MEN, nu får ni rätta mig om jag har fel, jag är lojal, ärlig, omtänksam och jag ställer upp med det jag kan!! Man kan ringa mig en kväll och vilja ha hjälp., jag kommer om jag kan! Man kan fråga om skjuts, jag försöker fixa, mman kan be om sällskap...osv! Mina vänner är snälla, de gör
 olika saker för mig, vissa finns kanske där en gång/år och umgås och säräller upp, andra mer ofta! Själv har jag ingen som helst tanke på att nån ska gå i graven för min skull!
Jag är en förrespråkare av ärlighet och ber ofta dem runt mig att tala om om jag gör något fel. Jag kan ta om nån kommer och säger att jag är en idiot, om det gör det i syfte att reda ut det hela.
Ibland talar de om , och ibland är det jag som är ärlig....
Vissa säger dock aldrig nåt...hrm, då får man ju utgå från att allt e bra va? Särsklit om nu dessa vissa inte är 15 utan faktiskt vuxna människor? SKA man inte kunna föra en dialog då? Jag inbillar mig det iaf! Fan vad förmätet av mig!!!
Tydligen är det ju så att vissa i vårt vackra land inte klarar av detta!
Fan vad svårt de måste ha det?
När man som vuxen människa aktivt börjar undvika någon, utam rimlig förklaring (eller anledning för den delen) så blir det konstigt! När man sen upptäcker detta, för det gör man ju, och undrar vad som e på gång så får man först inget svar....hrm.... nån mer än jag som inte fattar?
När man efter ett antal dagars tystnad inser att jaha denna männsika kommer inte att svar skickar man ett  mail.... Undra snällt vad som är fel och lite vad man själv känner!
Då får man till svar att man är för jobbig och inte kommer få nån bättre förklaring!! Hrm hrm!!
Detta har alltså hänt!

Nu börjar man ju ifrågasätta sitt eget förnuft?
ÄR jag dum i huvudet? nää, tror jag inte!
ÄR jag en manisk människa som plågar alla i min närvaro? Det får ju andra bedömma, men enl de jag försiktigt frågat så nej! (de asgarvade när jag frågade lite sååå....)
Ja, vad kan man göra?
man får välja att skratta åt sitt eget dålig omdöme och gå vidare, för som tur e hade jag ju fler vänner och detta är faktiskt ett undantag! Det som är skönt är att jag upptäckt att det kanske inte var en sån stor förlust, utan det går alldelles utmärkt ändå!
Det som är synd är att nåt jag gillar har blivit svårare att göra, men ok Thats life liksom....
WHATEVER!!!!

Nu har väl förmodligen hälften lyckats lista ut vad det här handlar om! Kan bara säga att JAG har eg inget otalt med någon!! Är besviken på hur jag blivit behandlad, men mer än så är det inte för mig!
Tycker NI oxå att jag är pest så får ni väl säga det når och om vi möts så vet jag!
Ha det bäst!!! /Annika


Ide

har en kul ide.... Ni får inte veta! Tina vet, Tina e roolig!!! Hahahahaa.... Det kan iaf bli kul! Snart så snart...heheheheh! Ja, det kanske har slagit runt lite!! haha, ska gå o sova nu för att imorgon ska jag vara pigg och glad!! Tjohoo...fast jag e glad nu oxå!
Varit i skogen med Tina o Molly... skitmysigt, senm åt vi middag, så gott! Mumma!
Kul kväll, helt opretto!! Mer sånt! Nu ska jag o mina 2 Italienare gå o lägga oss....Sova lär vi inte gföra än på ett tag!

sängen...

När man ligger i sängen kommer man på en massa bra bloggar! Ytterst få av dem finns kvar i huvudet nästa dag!
Man skulle ha en liten blogg-maskin vid sängen...haha
Nu e man som ett spån, kommer inte ihåg ett skit!!
Jaja, kom på en sak i badet nyss, jag har slutat kolla på TV!! Tittar gärna på Greys på onsdagar annars inget alls...inte ett skit... Tycker iofs att det här nya med Paris Hilton e lite kul så det ska jag nog försöka följa...haha, hon gör kul TV iaf!!
Nää, har inget att säga nu...ska gå o lösa mnsklighetens mysterier nu istället!! hahaha...Wish me luck!!

Stallet

Har varit i stallet nu! Var världens lyx, skulle rida igen och hoppades på att få plats! haha...vi var 2 st som red! Privatlektion alltså, var kul att ha så mkt ålats och fixa på... Red Myra, toppenhäst! Det enda som var tråkigt var att mitt ben spökade som fan, brukar inte vara nåt problem att rida med det, men idag gjorde det ont! jaja, ska till doktorn med det snart...
Var kvar en stund efteråt och tittade  på en ponnylektion, kul att se ponnysarna röra sig lite, ser dem ju så sällan.
På lördag ska jag ha ponnyridning på nationaldagsfirandet...hrm, kan bli en utmaning, jaja, har väl haft en o annan ponnyridning! haha... man var väl entrepenör som barn och insåg väl fort att det fanns pengar att tjäna på sin ponny! I flera år hade jag ponnyridning på traktens midsommarfirande, till den jävla hembygdsföreningen fick för sig att vi snuvade DEM på pengar! Suck, kunde de inte unna ett par små barn lite glasspengar? det var ju verkligen så... Vi höjde ju bara nöjesfaktorn för dem! Men skam den som ger sig, flyttade helt enkelt ridningen längre bort!! haha...som sagt entrepenör!
Usch, nu fryser jag...är typ istapper på balkongen! Är helt värdelöst påTV så jag kanske ska satsa på en läskväll i sängen? Börjar tidigare imorgon oxå...Usch!
Jaja... Får  nog sluta lite tidigare iaf!
Tjo och hej...


Svååårt, fast kanske ändå inte



Längtar så sjukt jävla mkt till Thailand nu!!! Fan, det är flera månader kvar jue!!
Fick ett erbjudande i helgen om att åka till USA och jobba! Har ju de senaste åren sagt att , nej, nu ska jag vara kvar i Sverige och få ordning på allt, inte bryta upp igen! Känns ju punchigt att säga upp lägenhet o allt!
Men faktiskt i helgen så frågade jag pappa helt ärligt vad han tyckte.... Han bor ju självi USA så han vet ju vad det handlar om!
Kanske jag är en sån person som ska fara runt och vara på olika platser?
Har alltid haft en dröm, men har aldrig riktigt trott på den. Den är ungefär att ha ett hem och en familj! Men vet ni? jag tror fortfarande inte på den! Jag hoppas verkligen, men jag skulle bli skitförvånad om det blev så! Ska jag då satsa allt jag har på att den ska bli uppfylld, eller ska jag vara en vagabond och upptäcka världen??
Behöver ju inte bestämma idag, men kan inte vänta flera år till liksom! Detr här i USA e ju NU!!! Fan, det är ju inget litet beslut heller! Men jag vet en sak, jag älskar hästar, skulle inte kunna leva om det inte fanns hästar! Ska vara i stallet hela helgen! Där är det bra, jag vet vad jag sysslar med, jag e duktig! Behöver inte fundera så mkt på om jag gör rätt... Det känns rätt i magen! Fan, det är t o m värt att kliva upp 06 en helg!
Jag e knäpp, jag vet!!

Mitt livs största kärlek! MULLE!!!
Har alltid älskat dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta
du fanns där när ingen annan gjorde det
du var den enda som lyssnade, du hade tid!!
Älskar dig, saknar dig, varje dag!
Hoppas du har det bra och att du fann din vänn i himmelen?
Jag saknar er båda...

Sommar


Hammersta... kan det bli mera sommar? Näää...inte för mig! Här är jag uppväxt, iaf mellan 10-18 år!
var mera träd då...

Midsommar på Ånga, ingen tradition för mig...men dock sommar!

Jordgubbar!! Kan lätt leva på dem! satte säkert i mig hela skålen

Hemgjorda...har man bara på sommaren!

Cool tjej

Jag e fan cool!! När jag kom hem från jobbet idag bytte jag däck på bilen! Gick ganska bra ändå, fast de var åtdragna som om de aldrig skulle av mer! Så lätt då när man bara har ett fälgkors! Iaf e man ingen bluff, utan skruvar glatt (nåja) av dem själv!!
Nu e det bara resten kvar, men det får bli en annan dags huvudvärk....
Snart e veckan slut igen, fan vad fort det går alltså! Snart midsommar...HJÄLP!!! Vad ska alla göra då?  jag vet faktiskt inte, ut på landet säkert iaf, brukar ju bli så då!!

Funderar på vad jag ska göra ikväll, var helt inställd på soffan och TV, men fick nu ett annat erbjudande och nu e jag velig...hrm hrm!! dagens I-landproblem! (igen, haha)
Vill gå på bio, inte idag, men snart! Har ett par filmer jag vill se, får ta tag i det innan de slutar gå liksom! haha...som sagt det går fort nu!
Har lovat mig själv och andra en massa saker.... typ komma o hälsa på, komma o grilla, umgås osv osv...snacka om lyxproblem! Ska bli bättre på att dela tiden mellan olika människor! Man får göra det och intye bara köra på i samma gammla spår! var som en kompis skrev: nu får vi skärpa oss, så långt är det ju inte!, nä, tar en timme att åka.... gör man ju lätt en kväll faktiskt! Särskilt en fredag!
Nää, e lat! Så måste det ju vara!! Skärpning skärpning!!
jag lovar här och nu att det ska bli det! På papper och allt! HA!!
Nu ska jag fundera vidare....
xxx

Blogg igen!

När man läser andras bloggar får man ju en del tankar...
En är som följer!
Frågeställningen var ungefär: Varför gillar tjejer bara farliga skitkillar? Min motfråga är då: vad gillar ni killar för tjejer? kliar mig i huvudet gång på gång när man ser schysta killar med blåsta tjejer som behandlar dem som skit! Vad är skillnaden?? Ingen va? Alltså finns det frågetecken åt båda håll tror jag...

tanke 2= hrm, blir svårarae att formulera, men om man skriver låånga utlägg om hur många behandlar en som skit och aldrig ställer upp för en, så tycker jag att man ska tänka sig noga för hur man faktiskt behandlar sina egna vänner (?)Att blogga är ett bra sätt att få ur sig saker, men många läser ju oxå det man har skrivit, då borde man ju vara tvungen att stå för det sen!
Om man inte vågar stå för saker man skriver tycker jag att man kan ge fan i att skriva! Men det är jag det, Sverige e ett fritt land!
Men skriv för fan inte i era bloggar att folk bara försvinner när det blir lite tufft, utan fundera på varför dessa människor gör det? Kan vara för att de är svaga och bara suger energi ur folk, eller så kan det vara för att de blev behandlade som skit? Vad vet jag? haha....
Eller det tredje alternativet, de blev kanske ombedda att försvinna? Intressant tanke...Men så kan det ju inte vara för så gör väl inte vänner?? Hrm....

Blir så irro!!!

På min dator har jag som skärmsläckare att alla mina bilder slumpmässigt kommer upp i  ett bildspel! Det är kul! MEN, det är sjukt irriterande när man ser en fin eller cool bild och sen hittar man den inte för man har ingen aning vilken mapp den ligger i....hrm...
Ska leta lite såna bilder nu!

Älskar ju att fota blommor!


Har alltid älskat blommor, sen jag var bebis! Älskar rosa oxå!!

kan inte riktig bestämma mig för den här bilden...vad tycker ni?

Lite gullig, men färgen e skum...

Det här är min egen orkidee, har haft den i 3 år och nu har den blommat sen dec....

Inte min, men vacker...

Spooky, spooky, ett gammalt gruvhål!

gammal höstbild jag tog i Märsta!
Nu får det räcka, ska leta mera bilder och lägga upp, men inte nu!!
Ska tvätta håret nu, har lekt lite!
Kollar på Hells kitchen! haha,., coolt elak han e!!!
xoxo

Huuungrig!!

dagens I-lands problem= har råkat sova middag och nu e jag aphungrig! haha
Får ge mig ut i stadsdjungeln och söka föda... Eller helt enkelt vandra till köket och äta nåt! Var bara det att jag hade handlat för att jag skulle vara "lätt hungrig" på kvällen och inte känna sån här monsterhunger! haha...hallicinerar snart om typ Friday´s eller Jägans mat!! Nä! Enkelt åtgärdat..gå nu!! Gå¨nu!!! Kom igen nu då!! haha jA!!! Jag går väl.... Hej då


Ibland...

Ibland händer det saker som e så jävla absurda så man måste skratta!! Hahahhahahahahahahahaha...liksom! Vad ska man annars göra?
Skrev ett inlägg om det på BD så ni som vet vad jag heter där kan ju kolla!!
jag har det bra, idag har jag tvättat och städat o handlat (mest nyttiga saker) så nu har jag hela kvällen fri att slappa, eller vad man nu vill göra!
kan ju välja att gå ut och förpesta tillvaron för folk...haha!! Nää...tror jag ska vara snäll  faktiskt!
jag e ganska snäll...

Äntligen hemma...

Hemma från jobbet nu då...huvudvärken e inte att leka med!! E sjukt sugen på en kall cola, men jag lyckades motstå frestelsen faktiskt! Känner mig nöjd med det!
Inte så mkt kul att göra på en måndagkväll, ska slappa lite och ta en tidig kväll, känner att jag är värd det! Började på en ny bok igår! haha, fan vad jag e rolig då...
Nu i helgen som kommer hade jag planerat att åka till Gnesta, gör ju det 1 gång/år iaf, men det skiter sig nog, av nån ofattbart puckad anledning hade jag sagt att jag kunde jobba hela helgen! Hur fan tänkte jag? Jo, jag tänkte nog att jag skulle ha in pengar till Thailand, men ändå, det är lätt att vara smart när man sittter med schemat framför sig, men sen när det ska göras e det 17 inte lika roligt! ja alltså det är kul i stallet, men segt att gå upp 06...
Jaja, ska tänka på det när jag ligger under en palm och har det bra i oktober!! YAY!!!!



Kanske min palm??

Växa upp nu?

Är med ett litet leeende jag skriver nu, alltså viss humor!! fatta det!!'
Har funderat över det här med bloggande.... Alltså det är lätt hänt att man skriver saker som missförstås! Såklart är det lätt att häva ur sig allt man tänker här en sen kväll!! Vad man då inte tänker på är ju konsekvenseran. Det kanske inte blir några för mig synliga sådana, men jag gissar att andra kan tycka och tänka! Är det mig hon skriver om? Skriver ju ibland att den det berör ej läser bloggen, men inte alltid!
Ska alltså försöka mogna till lite och inte ha nån klagomur här!!!
Mitt liv e faktiskt inte så dåligt heller är som sagt bara för lätt att låta skrivandet rinna iväg!!
SÅ! Då var det bestämt!!!

För övrigt ser jag ut som en kräfta, fy fan, vad härligt det är att svettas hela tiden för att man har bränt sig! Skulle vilja ligga i ett badkar merd is!! Har förresten hört att det går att bada nu, ska omedelbart undersökas!! Kallhällsbadet, tyohoo....
har faktiskt ett hemligt bad dit jag gåt ensam ibland utan risk att stöta på nån man känner, får  ta det oxå och jämföra!! hahahahah
Nää, fan nu måste jag ut i solen och jobba lite igen!
Keps vad e det?
Dricka vad e det?
Solskydd, jorå...
Solsting? haha, har ju hänt..
Pucko=jag!!!

RSS 2.0