trötter

Sitter framför datorn och kämpar med ögonlocken! Lite sliten ju... Tänkte hålla mig vaken en liten stund till iaf!!
Har varit mkt trött hela våren, hrm, man undrar ju varför? kanske nån brist...

Läser en del folks bloggar, har märkt en trend bland de jag läst ett tag: folk verkar ha för jäkla tråkiga liv? Eller så använder folk sin blogg som ventil för att pysa ut lite skit? Så är det säkert, föär stackars dem om det är så illa som det framställs!! Sänder er en tanke iaf.... så!

Alla bloggar är ju iofs inte så...

Imorgon hade jag tänkt åka in på Pride, vete 17 om jag orkar? Hoppas den här skiten har gett sig efter en god natts sömn!! Hade tänkt mig lite roligt framåt kvällen iaf, hoppas hoppas!! jaja, ipren kan ju funka oxå?

Nu ska jag hitta nån bild...


Sommar är väl för härligt va? ...och hästar!! Vad skulle jag gjort utan hästar?

Ridtravare

har med visst intresse följt en debatt om hurvida det är rätt eller fel att ha dressyrprogram utan galopp i för travare (alltså bara för travare)

Min syn på det hela är såhär:
Ja, det är rätt, man ska kunna åka ut på en klubbis och rida sitt program även om man har en häst som har svårt med galoppen! Man ska kunna vinna den där tävlingen om man tränat hårt och ändå inte har en bra galopp!! Ja det ska man!
Då finns det åsikter om att hästen inte skulle vara färdig om den inte kan galoppera!! Hahahahahaha säger jag då!
Titta här:

Den här hästen e riden i drygt 7 år, utav de 7 åren är han "skolriden" ordentligt i kanske 4, han är hur fin som helst på alla sätt utom ett!! HÖGER galopp! Det slår tilt i huvudet och man sabbar rätt mkt utav dagens ridpass när man tränar hö galopp! Nu säger jag inte att det är omöjligt att lära honom, men är det värt det? Är han mindre hållbar för att han så att säga inte är GRUNDRIDEN?? det tror inte jag! Han har aldrig varit halt iaf....

ett exempel till:
Det här är Totte, han är jättefin att rida, men tävlas i trav! Han kan galoppera, jodå, det kan han men den är naturligtvis inte helt tretaktig och ren! Lider han av att inte vara färdigutbildad?? Nää...tror man ju inte!

Skulle jag då tävla dessa två hästar (som jag tycker mkt om att rida) i dressyr? Nä, skulle jag inte, just för att jag rider inte in och galopperar med en häst som kommer att få som bäst 3 or där!
Skulle jag då rida ett program utan galopp? ja, kanske det... vore kul att kunna visa upp dem utan stress liksom!

Har nog tappat tråden lite, poängen från början var ju om det var fel att ha program utan galopp ovh vissa uttryckte åsikter om att det var skit utan! Säger såhär då: vilken tur att både Svenska ridsportförbunder OCH Svenska ridtravarförbundet HAR program med galopp i!!!
Sen vil jag bara tillägga att (enl mig igen nu då) vissa hästar kommer alltid att ha enb dålig galopp, beronende på 3 saker  -exteriör -stamtavla -skolning från början, har de tränats o tävlats i trav??

Blir full i skratt, eller inte!

Utgår nu ifrån att ni som läser här känner mig!
Jag behöver kanske inte presentera mig nåt närmre vad gäller hästsport?
Iaf så blir jag så full i skratt när folk skriver på olika forum etc om saker de "vet" om hästar! De är riktiga experter och har ridit i 7 år!! Minst!! hahahahaha... 7 år? ya got ta be kidding me??
Enl min mening hetsar folk upp sig över fel saker! Ska man hetsa upp sig, så tycker jag att man kan kasta en blick på dem som har egen häst/ fodervärd etc och inte har adekvata kunskaper!
tex så SKA man veta hur man lindar ben på sin häst (iaf om man nu gör det, vet inte hur många bilder jag sett på folk som lindat fel!! Kan fan sabba häåsten för livet, men men)
man SKA veta vilken temp hästen har, hur mkt den bör äta VAD den bör äta osv osv!! Vet folk som gav sina tävlingshästar 6-7 kg hö!! HALLÅÅ!!! Hur såg de hästarna ut tror ni?
Nä, in med mer kunskap i hästsporten, alltså den som bedrivs på oliks gårdar runt omkring...ungdomar som härjar fritt med hingstar, unghästar och halta hästar! (nu finns det ju duktigt folk oxå)
Stöter ständigt på skräckexempel på folk som inte kan!
Om man nu ändå köpt sig en häst och inte har nån koll, så ta för fan hjälp!! Ring veterinärer om det är problem! (iofs är ju distriktare oftast ingen hit, men vad fan, finns ju djursjukhus, man kan ringa dem)
Ring hovslagare! KRAFFT har foderrådgivning... Problemen behöver inte ens bli problem!!
Men vad jag nu ville belysa var : ta en titt på dig själv? Är du så jävla bra så du kan döma andra? Ja, det kanske du är...Eller så ska man kanske ta en funderare?
Vi har väl alla något att lära varann, jag tycker att man ska respektera alla som kämpar och sliter och vill sin hästs bästa, och framför allt, har ROLIGT med sin häst! Det var väl ändå DET ridsporten gick ut på???

NUU NUU NUU

NU  nu nu!!!!! Fan vad jag e glad!!! Tjohooo

Snart snart snart



18 timmar kvar!!!!!

IMORGON!!!!

Imorgon händer det!!! E hur uppspelt som helst! Kommer jag sova inatt?? Neeeeeeej!!! haha, Annika=14 år! Japp!

Kom hem idag och småstädade lite, satte på en film, och snaaaaaark!! Liite sliten!
Nu roar jag mig med att reta småflickor på BD!! haha, kul med folk som e 18-20 sådär o tror de vet allt! Trodde man ju själv oxå då, men nu sitter man o skrattar åt hur naiv man faktiskt var! iaf lyckades jag nog reta upp någon, vilket eg ionte var meningen från början, men men!! Inte gråter jag iaf! THE BITCH liksom! fast jag ÄR ju snäll eg!!

You make me feel like dancing...

Hur kan man sakna nån så??
jag fattar inte, har aldrig saknat så, har aldrig behövt det!
Går fan sönder tror jag! Fast snart, snart är det färdigsaknat för ett tag! :-)
Längtar så mkt, dagarna sniglar, men sen då lär de ju gå fort! Som när man var liten och väntade på julklapparna liksom!! haha

Ikväll har jag lyxat till det, åt rökta räkor med aioli till middag! Fan vilken lyx, såå såå gott!! Skulle nog kunna leva på det, och bröd då! Shit alltså!
ja, det var den dagen liksom! Skulle kunna putsa lite i lägenheten, men det skiter jag nog i idag, får bli sen... Är inte stökigt så, bara lite putsning som sagt!

Fan, kom på förut idag att jag måste köpa nya lurar till telefonen, kan bli onödigt dyrt, men men!

trööött

Är eg för trött för att skriva nåt vettigt!  Ska krascha i soffan nu framför en film! Har hjälpt till med en flytt idag och e såå trött... Slitigt!! har dock fått supergod mat och trevligt sällskap så ingen större nöd här!'
Igår var jag ute och sjöng, var trevligt!

HUMÖR!!!

Guud, vilket dåligt humör!!! haha, e nästan komiskt ju!! Kan inte en skylla på PMS, e förvisso fruktansvärt sliten, kan ju bero på det! Jaja, inget blev som jag tänkt mig ikväll...kan iofs bli helt ok ändå! Hoppas det!
Har haft ont i benet/bäckenet/ärshlet nu i en vecka, rätt trist!! Så jävla dum grej det där!! rammlade av en häst för över ett år sen och det är fortf inte bra! Fast så dåligt som det är just nu har det inte varit sen det hände!! Får ta tag i det snart... (har börjat med det,, men det är så lång kö till sjukgymnast)
Jaja, ska sura vidare för mig själv!
Tänkte göra nåt otippat sen...

Skilsmässa

När ett gift par skiljer sig och det finns barn med i bilden, tillsammans eller bara den enes, så uppstår ett problem! Alltså, man har som barn kanske levt i en familj med "syskon" och styvföräldrar som man faktiskt gillar, kanske älskar rent av? Sen sker då denna skilsmässa, det blir kanske inte en trevlig skilsmässa, massa skit händer, och detta /dessa barn tar nog parti för sin egen förälder! (under förutsättning att det nu inte var en 2 "riktiga" föräldrar som skilde sig)
Då har man plötsligt förlorat folk som man tycker mkt om, kanske har levt med vääldigt länge?
Sen känner väl allt till den gammla slitna frasen "men vi håller ju kontakten" Skitsnack, det gör man kanske, men det är fan svårt, särskilt om folk bor långt ifrån! Men skickar några mail och sms, men det blir liksom aldrig mer...rinner ut i sanden....
Ja, det är ett problem som är svårt att lösa faktiskt!

Facebook

Ibland så händer det! Då inser man facebooks fulla värde! Nu menar jag inte hur många grönsaker man kan skörda i Farmville, eller hur många poäng man kan på i nåt spel osv osv... Nu menar jag när man hittar den där personen som man faktiskt saknat ihjäl sig efter men inte riktigt vetat var den varit! DÅ inser jag hur fantastiskt Facebbok är!! (det här visst jag innan oxå, men jag tänkte ju inte på det)
Facebook är kul, men för det mesta totalt meningslöst!
jaja,
Nu är det countdown... idag är det 6 dagar kvar! 6 dar? Det 'är ju inget, kommer att gå fort och SEN!!!!!! Ja sen ni...

Har sovit riktigt gott inatt, drömde lite konstigt bara, hrm...Vaknade av ett sms vid kvart över 12 ungefär! Tur man fick det!! haha
Nu ska jag bara ta tag i mig själv och få NÅNTING gjort! hahaha, inga bra odds på det?

ÖÖÖÖÖHHHHHH

E så sjukt trött! kan bero på att jag somnat vid 01 de sista dagarna o gått upp tidigt? Hrm...inte bra! Därför så ska jag snart lägga mig! HA!!
Idag har jag varit på Skansen! Fan vad jag älskar björnanrna!! De är skitroliga  att titta på! Alltså björnungarna!
Bra dag allt som allt! Enda missödet var att jag ordnade en liten brasa i köket och brände armem på eländet! Vadå? makaroner ÄR svårt att koka!!! hahahahahahaha...vadå talanglös??
Mogge!! Come back, I need you!!!! hahahaha

Soft

Haft en skitsoft dag...inte mkt att säga om det liksom! Kommer bli en toppen vecka känns det som! Imorgon ska vi till Skansen!! Najs!
Haft en bra kväll oxå...fika o tacos med vänner! Funkar för mig!
Ciao babes

senare samma söndag! haha

Känner mig konstig...sjuk känsla! har liksom som domningar i nacken...säkert skitbra!
Har varit i stallet (ovanligt) och ridit lite, fast mest hjälpt en av tjejerna där med sin ponny! Svår nöt, ponnyn!
Nu ska jag efter ett ganska gott dagsverke hoppa i lopplådan! Det tycker jag att  jag förtjänat!
Just det, var och fikade med 2 kompisar förut, mysigt och gott! Borde man göra oftare....
Natti natti allihop

sööndag!

har sooovit, gud så skönt det var! har kännt i flera dagar nu att jag verkligen behövde sova1 hela kroppen l ner verksamheten, usch... Nu e man iaf back in buisness för ett tag! Har småplockat lite hemma och ska snart ta tag i mig själv för jag e bortbjuden kl 3!! Sen har jag nån sorts plan på att åka o rida, får se vad det blir!
Känns ganska soft att ha en lugn dag hemma, var ett tag sen nu!
Annars då? Inte så mkt faktiskt, rullar på liksom, jobbet,stallet, äta sova osv osv.
Var lite småsugen på att gå ut igår, men alla människaor (mina kompisar) e ju på semester, fast med facit i hand var det skönt att åka hem o krascha! behövdes liksom.
Gjorde en sån där tonårs grej och låg o pratade i telefon i typ 3 timmar igårkväll/natt! myysigt....

Börjar kännas bättre i ryggen nu oxå, fast nu ska jag vara rädd om den och inte överanstränga mig så snart igen! (dumma Annika)
Nää, nu ser jag att kl drar iväg...man e inte alltför snabb idag! ;-)

sjuuukt trött!

Shit alltså...e såå trött!! Men imorgon ska jag vila mig!! Efterlängtat kan jag säga!!
Fick höra idag att jag var "Magiska Annika" rätt kul faktiskt! Bättre än allt annat jag blivit kallad den här veckan!! haha
Jag e tydligen en råtta? haha, eller kanske var det inte så, men lite komiskt!
Har verkligen inte mkt kul att komma med, varit i stallet/stallen hela dagen, från jag vaknade tills nyss... Har varit helt Ok faktiskt! red en jätteliten häst, var riktigt roligt jue! Ponnyklubben liksom!
Ska nog gå o lägga mig tidigt, verkar behöva sjukt mkt sömn för dagen! Vill ha nån att sova med bara, eller va fan , inte NÅN utan DIG!!! <3!!!
Nähäpp, inte mkt vettigt nu heller! Återkommer imorgon med storslagna rubriker! haha

Glädje!

Ok, det är ganska tråkigt just nu, jag jobbar som fan o e trött och slut! Men vad gör det eg?? Nää ingenting!! E så fantastiskt glad!!!!!! Allt kommer bli bra! Så jävla jättebra tror jag!! Det bara ordnar till sig! Nää, bästa dan på länge!!!!

DET HÄNDER JU INGET!!

Eller jo visst händer det saker! Det är bara jag som inget gör! Fel igen, jag gör massa, bara inte just nu och inget direkt skitroligt!
Tror det blev så mkt kul förra veckan och innan det så nu står det helt still i hjärnan! kan det bli så tro?Alltså, det har ju varit kul den här veckan, men inga sensationer!
Hrm... Kan det bero på att jag håller på att längta ihjäl mig efter någon?? Tror det...Fyy faan vad jag längtar! " veckor kvar nu! Kanske ska göra en sån där kalender för barn som räknar ner dagar? hahah Enl facebook har jag ju en 12 årings mentala nivå! HUMOR!
Usch...helgen verkar seg...måste ta tag i den nu så det inte blir kaos!! Lär kanske jobba, känns lite trist för jag är eg inget sugen alls...men men!
Nää, segt, varm och jobbit! Så e läget! men det ändrar sig ju...

som sagt!

Lite mat och nån timme i soffa så känns det ju betydligt bättre! Ett trevlig samtal som iofs väckte mig, men vad gör det när man blir erbjuden valfritt fika??
Nää, perspektiv, haha... Jag tappar det lite när jag e trött och slut, skitjobbigt, men jag vet ju att det nblir bättre sen...
Igår red jag, Totte var fin som fan faktiskt. E så jävla knäckt på han bara, MÅSTE gå att få till den där högergaloppen!!! Han e hur fin som helst i allt utom den! Mysterium!!


hahahah, vad seriösa vi ser ut!!
Hittade 2 killar i hagen då jag fyllde på vatten...De vad´r så söta, ville bara klappa lite på de fiiina hästarna! Shit liksom, gitarr hade de med sig oxå!
Man ska se allt!

Vad håller jag på med?

Trött, (sover dålig) orkeslös (äter dåligt) har ont, träningsvärk och ledvärk! Blää på mig just nu! Täbker så konstiga tankar för dagen oxå... Vet ungefär vad jag vill, men hur jag ska få till det är en annan femma!!
Nu blev jag skitledsen för dagen strulade, jag var trött o sänkt och sen blev den jidder...Fan vad jag hatar jidder! HAAAATAR!!!!! Nä, ska krypa in i nån kokong o sova en stund, sen äta och e sen förhoppningsvis med i matchen igen! Det visar sig ju...

Det händer ibland

haha...skrev ett långt inlägg, men kom på att jag står över sånt!! hahahahahahahahah


veckan...

Trodde på förhand att den här veckan skulle bli katasrof! Som tur var verkar det som om jag hade fel! Har hittills varit en soft vecka och även om jag måste sluta slappa from imorgon så känns det helt ok! bara vädret som kunde vara bättre eg, men vad 17, man får ju vara glad ändå! Det bästa vore ju om det b lir varmt sen när jag har semester!! haha, vore ju perfekt!
Nää, som sagt veckan blir och är bra! Ska ev jobba i helgen och det börjar jag ångra lite...men det är ju kul med pengar iaf! ;-)
Imorgon blir det nog en sväng till Totte igen, om det inte åskar eller spöregnar! Det här att man e trött, det får man fan ta med en nypa salt va!
Låg på soffan förut och lät tankarna vandra... Kände mig sugen att spontant sätta mig på en buss till Övik på fredag! Fan, är ju skitdumt, men men! Kan bara inte göra det, men var som sagt bra sugen... jaja, att längta lite (lite??) är nyttigt, säger man ju till barnen iaf! HA, så dumt!!

Totte



har varit hos Totte pållen idag!
Snacka om att vi har lekt... Full rulle i skogen, jag skrattade och han pep! (manlig kille)
Finns ingenstans som är så bra för att rensa tankar som skogen (och då helst på en häst) man kan få ordning på även de underligaste tankar där!
Nu har jag en plan, en bra plan!! Den är bara inte jätteenkel att genomföra! Shit, måste bli en ny ridtur för att komma på hur den ska genomföras!
Känns iaf bra, tror att jag kan få till det som jag vill, faktiskt! Klart lite annat som måste klaffa oxå, men det visar sig ju! Kanske tänker jag fel, men då lär jag bli varse det iaf!
Det är ju det som är det fina, det visar sig förr eller senare hur det blir!! haha luddigt?? Ja, ganska.... men det måste vara luddigt! Så är det!!

Woohoo

så jävla roligt!!!! Jag e såå glad! 2 skitbra saker har hänt! Fast jag tänker inte skriva dem här, så ni får undra, eller fråga! Yes!!!

Funderar



Ligger och funderar!! Kommer inte fram till så mkt, men det snurrar i skallen! Jaja, nyttigt att tänka!! haha

skriva

Känner att jag vill skriva nåt, men vet inte riktigt vad! Eller jo, det vet jag, jag vet bara inte vad jag vill skriva HÄR!
Har hänt ganska mkt sista veckan, eller ja, eg sista 2 åren, men just den här veckan har det varit bra saker! Saker som jag inte trodde skulle hända, men som nu hände!
Flera små och stora saker som gjort veckan till nåt riktigt positivt!
Tycker själv att jag kännt att jag är bra, och att andra runt mig uppskattar mig för just den jag är! Vilken känsla...har träffat en del nya människor, som stärkt mig mkt! Wow liksom!

Är trött och slut i huvudet, har varit tungt idag då veckan nu är över, känns som jag blivit överkörd av ett tåg (inte på riktigt, alltså, haha) MEN, det känns bra, jag känner bra saker ju!
Ska sätta mig med en bok och landa lite tror jag! Internet känns inget bra just nu, även om man lätt fastnar här...
Var på Rusta och shoppade lite (bra drag, när man inte e rik, haha) köpte en ROSA ljusslinga!! HURRA! ska bara bestämma var den ska upp...
Nä som sagt, vilk hjärnan en stund, så hörs vi snart igen!
Ciao tutti!

Helg...

E såå skönt med helg! Fast jag har legat av mig kraftigt, nu dör man ju nästan när klockan slår 01...
Iaf var vi ute igår på ett för mig nytt ställe!
Nytt ställe= nya människor! Var faktiskt riktigt najs, var längesen jag hade så kul och faktiskt kände mig så bra! Sjöng bra, hade kul och fick flera ragg! haha, ev var folk både blinda och döva!! Men kul var det! Finns ju en särskild person som ska ha tack, som har gett mig mkt glädje nu på slutet! Säger bara Tack för igår, var så roligt! Hoppas det blir lika kul ikväll, tror fan det! ;-)
Varje dag har varit kul sen du kom....
Nää, nu e jag så hungrig att jag skulle kunna äta en drake!! FRULLE!!! NU!!!!
Ciao all!!

trötter

Nu e jag trötter... E grymt kvällstrött för dan! Råkade vara uppe till 05 i lördags, helt paj sen!! haha...kanske börjar bli gammal? Nä, en säng och en...... ja vad mer behöver man ? Inte mkt...en schyst frulle imorgon så e sängupplevelsen total!
Haha, fan vilket blaj! Jag e blajjig nu, därför ska jag logga ner och ta mig samman, dvs ta mig till sängen!

Imorgon ska vi till Skansen om det inte regnar, fast det lär ju regna så det blev nog inget med skansen! Synd...Går ju nästan bara dit med jobbet numer, brukar vara soft som fan!

Snart e det helg! Skönt det ska bli...  Jag e så himmla duktig för dan, haha, e så nöjd med mig själv! Har inte gjort nåt särskilt sådär, men jag håller stilen liksom! alltid nåt!
XOXO

Kaninerna





Här är de nya ninerna!! De är hrm...ganska välmående!! ;-)

Blogga?

Ibland bloggar man massor och ibland går det flera dar utan att man skriver, är inte lika sugen att sitta o skriva när vädret e schyst och man kan vara ute! Det motsäger ju iofs sig själ eftersom det varit sämre väder nu, men men...
Har inte såå  mkt kul att rapportera, även om jag har ganska kul... Krångligt? Kanske... Det rullar på liksom!

Mår bra och känner att jag fått bra avslut på en del saker som gnagt mig förut, pratat med lite folk och fått höra bra saker!
Känns helt ok, då man för ett tag sen funderade lite på hur dett var fatt i huvudet! Har iaf afttat att det antingen e fel på ALLA jag har runt mig, eller så är jag trots allt ganska bra! ;-) Haha.... jag tycker nog det iaf!
Man ska ju gilla sig själv!

Nästa vecka ska jag ha häst och inte vilken häst som helöst utan Totte- mannen!! Då¨jävlar ska vi busa! Iaf liiite...haha

Nää, puss på er, nu ska jag ägna mig å roligare saker!

måndag

jahapp...ny vecka, nya utmaningar!!
Mår så bra för dagen... skönt att ha det lite stabilt! ;-)
I veckan blir det skansen, nu ska jag fortsätta med Beck! Myser i soffan, helt OK liksom!!
Kram på alla

Tankar en lördag

Har det bra! Solen skiner, det är varmt och badet e inte långt bort! Har bara varit hemma och myst idag, men ska iväg nu!
Igår var jag på karaoke för första gången på länge! Upptäckte nåt nytt faktiskt, jag har hela tiden trott att Stockholm domineras av 2-3 karaokebolag. Har du dock hela tiden förstått att det finns andra har bara inte trott att de var bra! Nu måste jag byta åsikt, hade en jättetrevlig kväll igår med för mig nya människor! Det  var inte på något sätt sämre än var jag tidigare upplevt, trevlig stämmning och bra ljud! Mer sånt... (och det lär det ju bli! ;-)
Nu ska jag till badet en sväng, e rätt varm då jag slitit med att flytta kaninburar...
Tjingeling

Nya sambos!!

har fått 2 nya kompisar idag! Stoffe bor numer i radhus...hahah! Sööta niner!!

Har varit en bra dag... legat vid plaskpoolen på em och sedan varit vid ett fint bad med Mogge och hans 2 söner!! Söta grabbar! ;-)
Fått middag o allt...börjar bli bortskämd som fan!!
Nää nu ska jag pösa på soffan lite...Tjing alles

RSS 2.0