Tjingeling!!

Har haft en riktigt bra dag, inte helt frisk, men har ändå varit på jobbet. Var lite segt att öppna, men det har man ju igen när man får gå hem på eftermiddagen!! Yeeey!
Annars har det varit total harmoni på jobbet idag, har börjat nån ny tant som verkade lite latjo, men det visar sig väl snart vad det är för nån sort...
Annars har  jag mest slappat, skyndade mig hem o kollade Advokaterna (är spännande nu) eftersom man kollat på det när man varit hemma själv på dagarna...haha Sen har jag städat lite och tagit ett varm bad (inte helt fel) och nu ska jag slappa framför TVn!
Där har ni mitt glammiga liv, gott folk!!
Ciao

Sjuk!! =(

Har varit dålig sen i onsdags nu...börjar bli hyfsat trött på det här! Imorgon ska jag iaf jobba, blir ju knäpp av att sitta hemma... Inte så mkt spännande som har hänt alltså, varit riktigt risig några dagar, så det var lopplådan som gällde.
Har iaf klarat den sista banan på Super Mario World!! Hahaha, hajja vilken nivå! Nä, det är inte min grej att va hemma själv så mkt, har iofs haft lite besök, men ändååå....
Jaha, har en kompis som åker på semester 5 veckor till Asien nu, och mamma o syrran e i Thailand nu...e inte bitter på dem, NEJ DÅ!!!! Jag VILL faktiskt gärna sitta i Sverige o njuta av den härliga sommaren! (iaf ibland så)
Nä, nu ska jag vara riktigt svensk o äta kött och potatis!!
Ciao

Träningsvärk....

Lär jag ha imorgon!! Har jobbat en hel dag i stallet, snacka om att jag e stel nu...haha, man har visst lagt av sig lite!
Fast det var kul, kände mig lite som en bortkommen praoelev, men det lär ju gå över snart! =) Fina hästar har de, så det är ju kul.
Var e n tjej där som jobbat sen april och ska sluta nu för att flytta till Wången, när hon berättade det förklarade hon för mig vad Wången är, var tvungen att hålla masken och småle lite... haha!! Blev lite komiskt när hon skulle berätta om travsport, men har ju liksom hållt på med det i 15 år nu! Men höll snällt masken o lyssnade! =)
Jaja, jag överlevde iaf dagen...haha, nu ska jag krascha framför TVn!!
Natti natti....

Godmorgon! ;)

Då har man äntligen vaknat!! Jag kan verkligen sova, är som ett barn, sover lätt 10 timmar(när jag väl somnat, har ju lite större problem att faktiskt somna in)
Jaja, har faktiskt ingen ångest alls för att jag sovit så länge, har ju jobbat i veckan, så då har det varit minus med sömnen!
Igårkväll var det sexparty, det var faktiskt ganska roligt.... fast det skulle nog vara riktigt kul som förfest grej...hum!
Men det var absolut kul att trfäffa gamla kompisar igen, vi ses ju inte så ofta nuförtiden..Synd egentligen, men det blir ju lätt så!
Har iaf  tagit mig i kragen o umgåtts med folk i sommar, fast man hann ju inte med alla man tänkt sig... SUCK
Imorgon ska jag ut till ridskolan, ska bli kul faktiskt, har inte alls hållt på med hästar alls så mkt som jag önskar på sista tiden! Har haft så mkt annat att tänka på så det har bara inte blivit av, men nu ska det bli bättre med det!
nu ska jag ta tag i den här dan lite....
Tjing

Utkast: Då var ...

Då var helgen äntligen här! Föärsta arbetsveckan har varit ganska lång faktiskt! =)
Igår var jag med Pappa och Britt och deras kompisar i en atelje i gamla filmstaden och tittade. Aja heter hon som har den, och hon hade målat jättemysiga strutsar! Massa annat roligt hade hon oxå...
Sen var vi på  en restaurang där vid Filmstaden och åt, var nog den bästa mat jag ätit i år!!! Lax, färskpotatis och grönsaker och en helt himmelsk sås! UNDERBART!!
Ganska kul oxå att träffa nytt folk, även om det ju var Britts och pappas kompisar...Ett par hade med sig sin son, som jag först tyckte såg (för att uttrycka mig diplomatiskt) totalt olik mig ut! Men han var verkligen supertrevlig! HA! Får ta mina fördomar och slänga dem åt skogen...Usch vad jag inte gillar mina fördomar, faktiskt!!
Nu ska jag vila en stund (kändes som man var i koma imorse) och sen träffa Tessan för att äta Grekiskt! MUMS!! Sen ska vi på erotikparty hos Mikkis! Känns inte som min grej, men jag ska snällt prova! Har väl roligast av alla till slut säkert...haha
Puss

Solvalla!

Ikväll ska jag på Solvalla, var sorgligt länge sen....


Första dan på jobbet

Så var första arbetsdagen över!! Är skapligt mör nu faktiskt!
Kändes helt ok, fast jag måste erkänna att jag räknade minuterna den sista timmen... Blev så himmla trött!
Kul med lite nya barn, 6 åringarna e ju så söta <3 Kul att träffa de gammla barnen oxå faktiskt.
Nytt schema har vi fått, och jag var nöjd med mitt, har sovmorgon 3 dar i veckan nu..HAHA!!
Har skrällt till och gjort mat, korven är i ugnen och det står en blåbärspaj o väntar på att få komma in. Kan bli en bra kväll alltså...hehe.
Ska ägna mig åt så lite som möjligt nu, och sen kolla på mannen som pratar med hundar kl 20

Nystart

Nu börjar jag om med bloggen, det var visst ett tag sen... haha!
Nu sitter jag och summerar sommaren, har ju varit ledig i 5 hela veckor! Har hunnit med ganska mkt på de 5 veckorna, bockjakt i Gävle, Miss Li på Skottvång, Nordman i Enköping, Luftballong över Stockholm, Vindhem, Kvarsebo, Nyköping, Ullsta, Bollnäs... listan kan säkert bli längre!  Iaf harr det varit skönt (och välbehövligt) att vara ledig! Nu är vardagen snart tillbaka med allt vad det innebär. Mjukstartar iaf med sovmorgon till 9.
Det var starten på höstterminens blogg! Finns nog en hel del att skriva om nu, har en del att reda ut iaf...
Bockjakt i Gävle

RSS 2.0