Elitloppet!

Har alltså varit elitloppshelg!
Fredagen började som sig bör med auktionen i Väsby! hyfsade priser och trevligt, vad dock både trött och nykter så jag åkte tidigt! Drog till Saxo och sjöng 2 låtar...sen hem o sussa!
Igår jobbade jag, soft som fan för hästarna var ute! På em var jag på SM i lagdressyr! Fina hästar... Hade tyvärr inte kameran med mig...
Blev lite spännande med intriger och allt!! haha
På kvällen var jag ute och åt med ett gäng, var på en italiensk restaurang och shit vad gott det var! åt först Bruschetta, sen pasta Delizie och sist vit chokladmousse med Baileyssmak! helt OK jag lovar!! Kunde ha gått på Gretas, men var ganska trött så jag åkte hem, var oxå sugen på Saxo, men inte så kul att åka dit själv, så det blev sängen!
Idag var det då dagen D. Gav mig själv lite sovmorgon och åkte in sent...jiddrade lite på parkeringen med nå tokiga båtflyktingar som typ ville hoppa över min bil med sin, de trodde väl att de var Batman typ!
Har suttit på restaurangen med pappa, trevligt och lugnt!! Var nere i massan ett par svängar, först för att elda upp mig själv och sen för att träffa Fredrik! Kul att ses!!
Själva elitloppet blev lite färglöst av 2 orsaker!
1. Buck I St Pat galopperar innan bilen släpper och är inte med i loppet! BAJS!!
2. Åke vann elitloppet, borde man få göra det innan domen e klar?? Säger bara NöFF NÖFF!!!
Nu e jag hemma och funderar riktigt allvarligt på att städa!
Blir iaf en tidig kväll!
Elitloppsfinalen!!

Solvalla


Defileringsekipage på Solvalla!!

Brann lite under invigningen!! haha, vattenbilen fick släcka!

En buss full med kuskar...

Fransk häst!!

Monte, ganska larvigt!

Vita hästar!!

FOLK!!!!

hahahaha...starten i elitloppsfinalen fotad i internTVn

Man vaknar...

man tror att man ska känna att det man kände igår har försvunnit efter en god natts sömn! Fast så slår man på datorn, och HOPPSAN!!!! Nää, folk e bra mysko säger jag bara!! När man läser på facebook och i div bloggar tror man ibland inte sina ögon... jaja, nui ska jag till Solvalla och umgås med MIG!!!! Ska bli skönt...ev träffa fredrik oxå!
Funderar seriöst på att ta bort Facebook... eller åtminstone byta användare?

Inte sur= Sova nu

För er som undrar ska jag förpassa mig till sängen nu!! Dagen har trots allt varit bra och jkag lägger mig med ett leeende på läpparna!! tack Uliis och co... Lilla Bucke for ever!!

Skälla???

Tänkte först skriva av mig och skälla på folk! Men nej, jag väljer att göra precis tvärt om!!
Såhär:
Jag tycker om att känna att jag betyder nåt för folk (rätt normalt tror jag) inget stort utan bara höra till liksom!
Ofta gör jag inte det....
Vet inte varför det blir så, har bloggat om det här förr, fenomenet att alla säger: men åh, du e såå bra, du är äkta, blöö blöö blöö.... jaha, men om jag nu e så bra, var e ni alla??
Omger jag mig med fel sorts folk? Vill inte tro det, tycker om de folk jag umgås med.
Är jag dum och tror att folk vill vara med mig fast det inte e så? Njäe...tror man ju inte heller.
Är jag så obetydlig att allt annat folk gör går före? kan var så... ingen kul tanke...
nu är det inte så att någon varit lite tjurig och jag sitter hemma och bölar utan det är elitloppshelgen och ingen av mina kompisar har bjudit med mig på nåt! ja, men för fan fråga själv då tänker ni, men det har jag oxå gjort, men de är redan upptagna. Sen är det inte så kul att jämt vara den som tjatar om att ses!! Nu har jag varit ute me´d BÄSTA Ullis!!!! Haft en skitbra kväll som säkert kunde ha fortsatt till småtimmarna, men känslan sitter där som en bajskorv! Blää
Alltså, ni fattar inte vad lite jag fáktiskt menar, kanske ett sms, fråga hur det är? Surra en liten stund i telefonen, en fika!
Ja, alltså jag gör ju det där sakerna, men det blir ändå så lätt fel...
Jag är fullt medvetna om att folk har egna problem och e trötta , har annat för sig osv...men vad fan begär jag då? Av kompisar alltså...Svara i telefopn kanske, eller ring upp om man inte kan svara, det kan ju vara nåt viktigt!
jag funderar på att göra ett test, ska radera telefonboken och se hur lång tid det tar innan folk hör av sig! Gjorde det en gång med en jävligt nära vän, tog typ nåt löjligt som en månad eller 2 och då blev det till slut så att jag letade upp nr på eniro!!
fattar nån mitt problem???
Det här är allvar!!!
Många jag känner vet att jag måt dåligt för dan över en grej...Har någon höärt av sig och frågat hur det är?? NEJ!!! Isf har jag missat det och då ber jag om ursäkt!
Det här gäller naturligtvis inte alla alltid, men det är jobbigt!
jag gör säkert fel på nåt sätt, menb säg till då så försöker jag fixa det om det går!!
Nää, blää!!
Nu ska jag namge några som har gjort precis det jag ber om!!
Anna!!
Ullis!
Pappa...
mamma!!
4 pers! Det är ändå bra!! 2 bör ju vara självklara, men va fan man får vara glad liksom!
Bitterfitta tänker alla som orkat läsa! Bra, gör det, passar det inte så vet ni vart ni kan ta vägen!! HA! Var ingen som trodde....
Gnatt kanske

Elitauktion

Åkte till auktionen...
Träffade pappa och Roger där, sen gick jag och pappa och åt, eller rättare sagt pappa köpte mat åt mig! Surrade lite med folk och hade trevligt, träffade folk jag inte sett på evigheter...haha, rätt kul!!
softade lite i vinterträdgården och snackade! allt som allt en soft kväll!
Åkte rätt tidigt för jag e ju så sabla trött. Var sångsugen så jag åkte förbi Saxo, skulle man ju inte ha gjort, helvetet vad det snurrade när jag körde hem!!
jaja, nu sitter jag iaf här... e lite depp över ett par olika saker, får inte ihop det som jag skulle önska! Blir så ledsen när det känns som man förlorar nåt och inte kan fixa det! FAAAN!! Inte min grej att bita i det sura äpplet och ge upp heller, är kanske det som är problemet?
Hatar att känna mig övergiven, nåt som sitter kvar sen jag var liten! nu är det väl inte riktigt så, men men....
Sen vill jag bara säga att jag ger fan inte ett ruttet lingonför ombytliga människor, e man en surkossa alt surkuk lär man stå för det (jag e surpuppa för dan, det vet ni som känner mig och som läser här) det är ok tycker jag, men när man ena dan e trevlig och nästa dag inte kan säga hej så blir det lite latjo? Jag mår piss, men jag försöker hälsa, gör jag inte det nåt vidare mkt är det väl nån fnurra oss emellan...jag e ganska lätt sådär!! ¨
Jaja, ska skita i sånt folk!!
Nu e det gnatt,m sängen ropade så det hördes flera mil!!
bebis på auktionen!!

UPPOCHNER igen

Vad är upp och vad är ner?? E helt vimsig nu...råkade iaf sova nån timme, skönt! Ska ta en dusch och fundera på var marken är!! hahha

Fredag...

Fredag, livet känns helt ok!
Skulle behöva städa (igen, varför e det så??) men tror jag skiter i det faktiskt, jag menar,orka det liksom?? Nä, ska lägga mej med en bra bok ocvh softa lite istället!
E så sjukt trött och ur form, och naturligtvis blir det då en massa konflikter! Så typiskt! SNÄLLA; JIDDRA INTE MED MIG JUST NU!! Allvarligt, jag pallar inte nu, det blir ingen schyst fajt då! jahapp...ska ev in på auktion ikväll, annars e risken stor för en kväll i koma! haha Den som lever får se...
Ciao

Finaste du...



Finaste sackina.... Måste ta en bättre bild på dig! Du är vacker!!

ÖÖÖHHH?

hade ett inlägg klart efter kvällen, men sen när jag satt i bilen på väg hem ändrade jag mig nog lite!
Pratade med en kompis förut om att blogga eller inte på natten, då man ofta e känsligare då och skriver mer skit än annars...hrm...ja, det var ju just det!
man kan säga att jag fick en smäll på käften ikväll, en person sa nå¨t till mig som jag inte fattat! Vet inte om jag fattar det ändå, men det är värt att tänka på! Men det jag har sett ikväll talar iaf för att personen ifråga har rätt!! FAN, isf betyder det att jag har varit puckad!! FAN!! Vill inte vara puckad!
E faktiskt riktigt irro på mig själv för det, sen kan man välja att vara irro på andra oxå, som inte kanske e helt hygglo mot en, men det är ju en helt annan historia!
Jag var ju och red förut...Man kan säga såhär: Annika is back in buisness!!! Fan, det funkade, även fast hästen e svår! HA!! Man slapp juskämmas iaf!!
Mer då, hade faktiskt trevligt ikväll...hade tänkt mig en helt annan kväll, men slumpen gjorde den såhär! Fan, blev ju bra!! Åt god mat, drack goda drinkar (alkoholfria) o,skrattade, pratade och sjöng! Det funkar ju!
Nu ska jag i säng, mår skit rent ut sagt, borde med facit i hand inte ha kört, hela bilen svajade och vägen såg ut som en orm från stan o hem...lite yr...FAN! Körde om en polis, tur han inte reagerade! usch...måste försöka vara rädd om mig, men det är så svårt att veta när man behöver vila... E ju inte riktigt mig själv för dan och det jag håller på med är som en vän sa ingen lek faktiskt! Undrar ni så fråga, är inget jag skriver här!
Imorgon hade jag tänkt visa mig på Elitauktionen...hoppas på en piggare tjej, behöver ju iofs inte bli vrålsent iaf! Ska försöäka träffa pappsen en sväng där!
Könns lite som man tapåpar kontakten med sina gammla travvänner, lite trist, för vi har gjort mkt kul ihop...nu verkar det vara över...Imorgon iaf, och sen på söndag förståss...ELITLOPPET....
jaja, dags för bingen nu va? Borde kunna sova nu!!
Gnatt

Loligt

Ojj ojj ojj.... har överlevt en dag till, shit alltså, e lika förvånad varje gång!
Lyckade elda upp mig några gånger men det gick bra!
Nu ska jag snart iväg och rida, sen hade jag tänkt gå på Jägarn, men det sket sig tydligen för de ska ha fitthelvetesfotboll där!!!!!! hatar  fotboll...hatahatahata!!! Vad fan ska de sända skiten där vi vill sjunga för? Sänd skiten i lilla baren!! Fy FAAAN!!!
Ok, ni fattar poängen?
Vad gör man då på en torsdag?? Finns inte så mkt tror jag... Borde kanske göra nåt normalt? Typ lägga sig tidigt och ta en kopp te innan? Hrm...har helt slutat med sånt!! saknar det liksom inte heller...
Jaja, iaf rida först och sen panikäta säkert...blir ju vrålhungrig efter att ha ridit!!
Fan vad jag blajjar nu...ni ska slippa läsa mer skit nu!
TJINGELING

Sådet kanbli

Blev inget Curres, röstade ner det! var inte min plats att vara på ikväll helt enkelt!
Min plats e soffan, ensam! Känns OK, men inte mer! Jaja, e inte bitter eller så, bara konstaterar hur det är.

varför finns det inget kul att kolla på på TV kl 8 en onsdag?? Kl 9 e det ju Greys, men innan e det enl mig bara skit rent ut sagt!
fast man e ju inte den som inte kan roa sig, får läsa lite...håller på med en rätt skum bok, fast den e spännande som fan!!
annars då? har inte så mkt kul att rapportera...Händer inget sådär, var på Jägarn igår, var trevligt! Jag e ju som en jojo för dagen så blev lite känslig...men det var iaf inget stort!! Åt mat, tog en schnitsel som jag inte brukar äta och det är ju inte riktigt min grej! Fan, ska häödan efter gå på gammal säker rutin!
Borde äta nåt nu oxå, åt en högs tvivelaktig middag förut, fan, tänkte att jag skulle ha dragit i mig nåt lätt på Curres! Fan vad jag e bra på att planera!! hahahahahah...finns fan ingen sorgligare!
Nää, mkt dum snack nu bara...har som sagt inget kul att komma med sådär!
Ska sluta blajja o rycka upp mig litegrann...

Hoppla

har sovit en stund och e så seeg som cola nu...
Men har kämpat mig upp och in i duschen, jajemen!!
har en plan på att åka till Curres för det är kul att vara social! men shit vad skönt det vore att sova igen!
Idag tog jag tag i en grej på jobbet, iget särskilt spännande, men känns ändå bra att styra i nåt...
Imorgon e det ridning, det SKA gå bättre än sist iaf! Fan annars!
nää...skriver mer sen sen sen

hissen

När man kommer hem på natten e ju hissjäveln alltid längst upp. Medans man väntar på hissen är det kul att sjunga i trapphuset!! Det ekar så roligt där... Roligast trapphuslåten är ofelbart Material Girl!! Säkert uppskattat av alla grannar!! hehe

JAG!! Haha



Så här ser jag ut när jag e glad...ifall nån glömt!!

nya gardiner

Ojj så orginellt, men jag har nya gardiner!! Så satte jag de gammla från sovrummet i vardagsrummet så nu har jag ny lägenhet!! haha
Sen har jag råkat tvätta lite...ingen stor insats eller så, men 2 maskiner iaf, så tvätthögen tar inte längre över hela badrummet!
Sopade tom lite i badrummet.
Råkade diska oxå OCH plocka lite i vardagsrummet!!
Är ju nästan som en ny människa!
Nu ska jag bara (nån gång)
dammsuga
torka golv
plocka ur garderoberna (nästa år typ)
ja, se där....
Fan inte mkt kvar till ett felfritt hem!! Yay!!
Ok, nu e jag töntig, jag vet!!
nää, ska ta en power nap... kan behövas, var vaken kl 5 imorse och mådde inte så bra...så vila  är välbehövlig!!
Over and out

Blogga??

Blogga e ju bra...man kan skriva av sig och dela med sig av sånt som e roligt, tråkigt, ledsamt eller så!
Men, JAG TYCKER att bloggen får inte bli en plats där man skriver sånt man inte vågar säga till folk. ja, det är alltså vad jag tycker, nu e ju inte jag Mesias eller så, men det är en vettig åsikt.
Risken är stor att div missförstånd uppstår och folk blir sårade/arga i onödan.
Nu ska jag inte kasta sten i glashus då jag säkert har blåst ur mig här om andra osv...men  och jag upprepar MEN, jag tar sånt jag tycker e viktigt med berörda, sån e jag!

Jag läser en del bloggar och jag tycker ofta att man höjer ögonbrynet en aning förvånat då där står saker som för mig e helt okänt, och då kan jag ha pratat med personen som skrev det ganska nyligen.
jaja, människan e ju inte perfekt och jag e kanske en aning fördömmande nu, men jag tycker att det för allas skull måste vara bättre med en rakare kommunikation??
Det brukar iaf vara mitt tips till andra! Så det så...'
 Hälsningar Pösmunken herself!!

Energi

Eller nåt! Kommer att ha några dagar utan energi framför mig, kommer nog inte att må bra alls!
Ni som träffar mig kan ju vara beredd på detta! Är inget jag kan göra nåt åt, och jag kan inte "rycka upp mig"! Det kommer att gå över om nån vecka gissar jag och sen kommer "gammla" Annika tillbaka!
Tjohopp!!!
Längtar efter det!!!!!!

men hej

Hur kan man vara så seg?? Har ju för 17 vilat 4 dagar nu! (från jobbet iaf, haha)
Visst jag har gjort saker men ändå, måste ha det risigaste imunförsvaret ever!
Nähä...ska ge mig själv en stoor spark därbak för just nu händer det inget! Borde duscha och äta i valfri ordning, men det blir inte av... Faan!!

Gulliga saker som hänt i veckan

Jessica bjuder mig på fest!
Mia kommer till Jägarn när jag e depp!
Patrick och Emil vill att jag ska med på Jägarn,
Nää, fan har ju hänt grejjer som jag inte vill skriva...fråga istället!! haha...
Men jag har tänkt på en massa snälla människor iaf!!

Kväller

Nu är det kväller och jag e trött! Är ju en sån människa som måste sova, blir helt sjuk om jag sover för lite. Folk förstår inte det där, utan tycker att man överdriver, skitjobbigt! Får faktiskt feber om jag inte sover, inte direkt men efter ett par dagar!
Nog tjatat om det!
Har varit hos 2 kompisar ikväll på middag. När man är hos dem kommer det alltid upp helt bissara samtalsämnen, vad sägs tex om: bygga bomber och spränga i källaren, kan man göra bensin av hascholja?, är det brevbäraren som e pappa till katten, och varför skulle Henke kallas för"stumpens pappa"?? ideerna e många och man skrattar så man döör. Får skärpa upp oss och ses oftare igen!!
på väg dit åkte jag förbi ett gäng med ufön...haha, det såg iaf så ut! Alltså folk som vet att jag bor i närheten, träffar mig flera dar /vecka och vet vad jag har för bil står och glor som tomtar när man tutar lite på dem...haha, såg skitkul ut!!! Ursäkta, för ni läser väl det här, men ni såg dumma ut!! haha
Nyss hände nåt kul, nån ringde mig bara för att kolla att allt var bra...fan vad gulligt!! Tänk att nån tänkte på mig o var tvungen att kolla liksom!! Blev lite glad!!
Får känslan av att flera människor faktiskt gjort sig till lite för min skull den här veckan.
Tex i torsdags, kände mig ensam och hängig, då var det 2 ganska otippade personer som ryckte upp mig, Emil och Patrick! Gulligt... Sen kom Mia in till Jägarn fast hon inte skulle.... Fan, kan man må annat än bra då folk visar sin goda vilja! Vi måste nog alla tänka på vad en sån gest faktiskt kan göra mkt!
När jag sammanfattar min vecka är det ju det här jag kommer på... det är bra att tänka efter vad folk gör för en...
Man ska vara så glad för folk som ställer upp, och det ÄR jag verkligen!! PUSS!!!
(fast jag kallar er för ufon..hehe)

Skynda skynda

Borde klä på mig och åka till kallhäll, men NOOO jag sitter här o häckar för att sen vara tvungen att rusa som en gnu på tjack!
jah, långledig är man... Har varit en hitills händelserik helg! Shit vad grejjer!
Om jag skrev en lista påde sinnessjuka saker som jag och Plille gjort så skulle den bli lång och märklig!
Igår var en sån kväll... kan inte riktigt skriva här vad som hände, men kan säga att få människor hade ens kommit på iden! hahah...vi e faktiskt roligast!!
Nu e jag sjukt sliten, red igår och idag och är rätt säker på att jag har nån liten infektion som ligger o lurara i kroppen! Inte deppar jag för det, men emellanåt blir man inte så pigg! Typ nu, sängen såg så jävla skön ut!! Men den har jag ju inte tid med! Ska upp snortidigt imorgon, fan hatar att gå upp!!! Är kul i stallet men skulle hellre börja 9 eller så!!
hade en massa kul som jag skulle skriva men har helt tappat orden nu... Hrm...vad var det nu igen??
ja just det, helt otippat ska jag den här veckan försöka hjälpa 2 människor till ett bätttre liv, de kommer nog att hata mig för det, men jag tyror att det jag tänker göra behövs!!! Medborgelig plikt osv osv...
Ska bara klargöra att DETTA HANDLAR INTE PÅ NÅGOT SÄTT OM MITT JOBB!!! Så nu ingen tror det och sprider en massa dynga!!
Nu åskar det...kul va?? Anteckna nu!!
Fan vad bra jag red igår åppropå inget, var länge sen jag var så bra och då e INGEN där med nån kamera eller iaf ögon...
Nä, jag var ju helt ödmjukt tvungen att själv berätta för alla som ville höra, och de som inte ville för den delen!!
Nää, nu måste jag på riktigt skynda mig... FAN!! Den flyende gnun liksom!

nej

Läser du det här är det inte dig jag skriver om, för igen är det någon som inte känner till min blogg!

Äckel

Dumma äckelmänniska! Börja gärna bete dig  som folk, om du nu kan det????
Högst tveksamt!!
Bläää, fy fan fy fan fy fan!
Inte ofta jag irriterar mig såp mkt men ibland brinner det lite!!!

otippade saker!

Idag ska jag bara ägna mig åt otippade saker!
Imorgon oxå, tror jag! Kan bli rätt bra då det jag eg vill göra blir så bökigt!
Kryptiskt? jajaa...
Inget konstigt alls, vill bara gu ut på ett ställe där ingen av mina kompisar kommer att vara tror jag! Lika bra att plannera annat då ju!
E trött på min dåliga ålannering och att vara ledsen för att saker skiter sig!
Så nu jävlar!
Idag ska jag göra detta:



Dum, Dummare?


Galopp e våran favorit!!

Jesus

Idag är det Kristihimmelsfärd!
Då var det ju givet att man fick se självast Jesus strax före himmelsfärden! han stod på Götgatan och såg väldigt kristlig ut! Emil vågade sig fram och prata med honom! Tänk va? Att få prata med Jesus!! Wow!! Vi funderade lite på hur himmelsfärden skulle gå till då vi inte såg några vingar? Svaret blev:SVARTTAXI! Solklart!
Haha...
Har varit en riktigt bra kväll på GJ... Det var mkt folk och bra stämmning, alla sjöng med och alla sjöng kända bra låtar! Skitkul faktiskt!
har inte varit på GJ på ett tag, märkte nu att jag har saknat det!


En helt annan grej...
Vi kan kalla det ärlighet tror jag? I min värld uppstår konflikter oftast när kommunikationen har varit för dålig och man har missförstått varann!
Nu känns det som det har hänt/är på väg att hända!
Ibland e jag så dum, för jag märker det inte förrän det är för sent eller iaf i senaste laget, eller så e det bara att det är obekvämt att reda ut saker och man blundar för det lite? Hrmm...tål ju att funderas på.
Kanske ska rensa lite imorgon och ta tag i lite såna olika situationer!
Prylen med mig är ju att jag e en känslig varelse...jorå! jag kan ta onödigt illa vid mig av saker som är larv eg...
Känner en person som ofta frågar folk i sin omgivning om de tycker om honom, sån skulle jag oxå kunna vara men jag lägger band på mig!
Alla som jag umgås med, kan iaf säga att JAG TYCKER OM ER!!!
Over and out

Seego deeego

Helt sanslöst, har jobbat kort dag och är ändå som en klubbad säl liksom!! Har sovit som en gris nu på em...
jaja, lets fejs it, blir väl sjuk nu när man e ledig o dessutom ska jobba lite! Blää
Fan den meningen blev rätt latjo... Jobba i stallet alltså.
har inte såå mkt att rapportera just nu! Varit en ganska tuff vecka även om dern varit kort. Ska ta mig samman och återkomma.

jaaa...happ

vad gör man när man inget kan göra?
Nää, just det inte mkt! Fan man kan ju bli galen av sånt!
Eller man gör det man kan, men det räcker kanske inte?
OK; jag vet att jag e kryptisk nu...
SKIT OCH BAJS!
ja iaf! snart kommer mamma , tror jag, borde ha städat lite tills dess, men förmår mig fan inte!
Jag e helt körd ju...haha

Nu e jag upprörd IGEN!!!

OK!! Sist var när Lordi vann... Tyckte liksom verkligen att carola var en värdig vinnare då! Hade dessutom gjort mig till och tittat på hela skiten.
Ses dess har jag fan inte tittat!
Gick liksom inte att prata med mig då!! Usch...jag e ingen bra förlorare! Det vet alla som spelat spel med mig!! hehe

Iaf hade jag inte hört Norges låt förrän nu! (eller altså jag har hört den på radio men inte registrerat att det var den)
Men HALLLÅÅÅ??????
Ok, nu e det ju så att jag uppriktigt tycker att La Voix e skitbra, men att få pisk av den låten??
Alla har sagt att Norges bidrag var så bra!! ÖÖÖHH??? Var då?
Nää....nu e jag sur!!
SÅ DET SÅ!!
Go Malena säger jag bara!
Den låten är originell och bra!!
DRIT!!!!

fiin

Bright eyes,
burning like fire.
Bright eyes,
how can you close and fail?
How can the light that burned so brightly
Suddenly burn so pale?
Bright eyes.


MC DONALDS

Det finns liksom ingen gräns för hur roligt man egentligen kan ha på ett Mc Donalds!
ofta när man åker hem från krogen besöker man nämnda inrättning! det kan leda till en rad roliga händelser. Det bästa är i Mc Driven... Om man själv inte kör är det ett plus.
Om en generad kille kör kan det vara roligast.
ex på saker man kan göra i mc driven:
-beställa ett extra samlag. (uppsakkat av personalen på Mc)
-beställa sås...bara sås! (mindre uppskattat av personalen)
- beställa extra apa!
-fråga personalen i luckan  vad de använder för schampo.
-tala om för ovanstående att de har fint hår. (fast det är högst normalt)
-fråga personen i sista luckan om de har spottat i maten.


Lör/sön

Igår var en fantastisk dag på flera sätt!
dagen börjar med att Mia ringer opch undrar om jag vill följa med på picknik... (bajsar björnen i skogen liksom)
Vi (jag, Mia, Marie och Erik) åker ut till Hummelmora i Viksjö, jättefint naturområde!
Erik kommer lite efter...
Jag har inte varit i Hummelmora på ca 2 år och var inte 100 på vägen, iaf  går vi genoim en fårhage. Där får man se 2 08 or trippa fram i den ogenomträngliga vegetationen! KLikt tarzan slår de sig fram genom denna djungel, bland allehanda farliga djur (tex fjärilar och mask)
Vi kommer till en spång, ni vet 2 plankor som sitter en dm ovanför marken för att man ska slippa gå i gegga? Hahahahahah säger jag bara!
Jaja, det VAR duktigt att ta sig över, den kunde i det läget lika gärna vartit en rutten hängbro över ett stup i den Kambodjqanska djungeln...
Iaf kom vi fram till klipporna, pipen tystnade (nästan) och vi hade en trevlig picnic!

Efter det var vi på saxofonia, saxo e ofta trevligt och igår var en bra kväll. Tjuvkollade lite på eurovision oxå... men det var ju som vanlig...Bläää
Sjöng lite nya låtar igår, en jag trodde att jag aldrig skulle klara, men jag hade bra självförtroende igår och det gick!! (ibillar jag mig iaf, haha)
Sov hos Marie lite för gott, vaknade en ahlvtimme efter att jag skulle varit i stallet! PANIK!!!!
Iaf hann jag dit och det var frid och fröjd... Mysigt som fan att vara i stallet!

12 timmar

Sovit 12 timmar!!
var det skönt?
Ja, det var det...
e jag seg nu...
jajemen!!! hahaha
funderade på att byta däck som straff...
hrmmm

klockrent

man kan hitta mkt på nätet...bloggar, facebook, bilddagboken, osv osv...
Ibland hittar man roliga saker ibland dumma saker, osv osv...listan kan göras lång!
idag såg jag nåt... eller eg flera saker.... tja, åsikten e fri....
Nää, fan vad jkag blajjar, nu ska jag ut i vårkvällen! Känns som en synd att missa den, fast eg vill jag sova, långt och djupt! FAN!!
Jaja, man kan sova när man blir gammal= imorgon...fan vad gammal jag ska vara då.

fredag

Så orginell överskrift, jag vet!
Har nästan helt bestämt mig för att åka till Thailand! Man lär ju inte direkt ångra sig iaf! Det vet man ju!
Känns som alla storslagna planer man har för sommaren blir iaf aldrig sådär bra som man tänkt sig i slutändan.
Nu e det helg och det är ju kul... Jag har som vanligt gjort missen att inte plannera ordetligt med folk i FÖRVÄG (shit, jag kunde stava till det) Så jag har INGET att göra alls. Ska nog ta tillfället i akt och sova gott massor och länge!
Hade nån halvgalen ide att åka Stockholm runt till Ekerö, men det blöev för meckigt kommunalt...Världens projekt att ta sig hem då. Nää, hoppar nog det! Fanns risk för att få en massa oförtjänt skäll och det kan man ju oxå hoppa liksom.
Nä, ner o handla löite mat och ät nåt vetja!
Det är inte synd om mig,.... hahahaha
Gnatt sov gott

Funderarar

Vill jag strunta i semestern i sommar?
Ja, skulle ju kunna vara  ett alternativ...


Åka hit istället känns ju helt ok liksom!

Våran veranda...


Vattenfall


Poolen!
fan har nog nästan helt bestämt mig! Blir en lång sommar, men va fan...liksom!!
Vem vill inte äta skalbaggar o bränns sig i solen??
Såklart ni fattar!!

Nu ska jag rida

Bra kväll, bra blogg

Skulle ju skriva nåt bra och den här dagen/kvällen har varit bra!
Lite galen, men kul...
Dagen har mest sovits bort, var i centrum och åt lunch och sen...ja, vad hände? Inte mkt...sov som en gris med Kennie i Maries soffa!
Åkte till stan o åt middag med Marie och Mia... ja, ibland skrattar man så man dör...det var en sån kväll. De vid bordet bredvid hade det nog inte alltför kul, de gick iaf rätt fort.
tror inte att ett yngre par ville höra vårat snopp och mus snack? Hrm... Diskreta? Nää, men fan så kul!
Ibland behöver man spåra ur lite.... Är så skönt att känna att man kan det  och att alla är på samma låga nivå!
Idag har inga idioter existerat, eller ja det har de ju men jag har skitit i dem! HA!!! Där fick ni, ni betydde noll idag!
Nu ska jag lägga mig och soova igen,...
Imorgon e en ny dag....

Tomt

Ja, tomt var det här.... Har absolut inget att komma med! Skitkul va?
Ett lågtryck har svept in över Annika och förväntas stanna hela morgondagen!
Har väl i ärlighetens namn kanske fått lite hjälp med lågtrycket, e rätt känslig för dan och har fått ett par onödiga smällar nu... Jaja, friskt vågat=stora smällar!
Eller problemet är kanske att man är snäll mot människor som utnyttjar en? Fan, man borde lägga mer energi på de snälla människorna!
Ska jobba på det! INGEN SOM LÄSER HÄR BEHÖVER TA ÅT SIG, har en stark känsla att dem de gäller inte ens vet att jag bloggar.
har varit apatisk hela dan...verkligen!! var på jobbet en kort sväng på möte, vilket slutade med att jag var löjlig och grät, inte föär att nån var dum utan för att jag var så slut i huvudet!
imorgon= Kraftig uppryckning om det går!
Ska skriva en glad blogg då!! Japp
Ska skriva 10 människor som jag e tacksam för att jag känner:
Plille= alltid etta
Emma
Elin
Mamma
Tina
Josi
Wisam
Fredrik
Marie
Anna

Dessa människor har på något vis gjort mitt liv lättare det senaste säg halvåret... Alla på sitt olika sätt! Finns ett namn till som ska stå där men som jag inte väljer att lägga ut för jag vet inte om det uppskattas, men jag tror du vet vem du är?
TACK alla ni!!!
Blommor till er!!

Inte blogga

hade ett långt inlägg som jag funderat på i en timme nu! Kom fram till att alla ska slippa läsa det jag tänkte skriva!
Om det känns lika imorgon så....
Iaf har det varit en bajsvecka som sig bör så avslutas den med en bajshelg!
Ingfen katasrof eller så, men en massa små grejjer som tillsammans blir för mkt! Orkar inte nu...
Funderade på hur jag eg haft det de sista typ 2 åran och kom fram till att ja, jag får må lite piss! Det är ok liksom!
Hoppas ingen tagit illa upp den här helgen, har faktiskt försökt fråga folk om det men inte fått några svar! Om ni inte svarar får man väl utgå från att allt e lugnt??
Nu ska jag dra täcket över huvudet och soooova .... till 6 imorgon HA! Blä för att gå upp, hurra för att vara i stallet! ÄLSKAR stallet! ÄLSKAR hästar!! ÄLSKAR att rida!
Det finns inget bättre!
Efter stallet ska jag svimma tror jag! Gnatt


Kul grej

Förca 2 veckor sen ringde en tjej från elbolaget till mig. Hon ville boka en tid för byte av elmätaren. Jag tyckte det var lite underligt eftersom vi inte fått nån info om det, men jag sa inget.
Hon frågade när jag kunde och jag kontrade med att fråga när de jobbade, det hade hon ingen aning om och bad att få ringa upp, javisst!
Hon ringde igen och vi bestämde måndag kl 17. jag gick en smula tidigare från jobbet för att hinna och kom hem till...INGET! Ingen kom...hrm...jaja det sket ju jag i!
Veckan gick och plötsligt ringde samma tjej och sa att det blivit nån miss, gubbarna hade inte läst bokningen osv osv, blablabla... Allt var lugnt och vi bestämde ny tid. Måndag igen kl 17, samma grej, jag går liite tidigare, och när jag e utanför huset ringer telefonen!
Såhär:
Kille: Hej, jag heter Nicklas och ska byta din elmätare!
Jag: Hej, ja just det.
Kille: Jo, jag står här utanför nu...
jag:????
Jag:det gör jag ju oxå?
Kille: Ja, alltså vad är det för kod?
Jag: Vi har ingen kod.
Kille: Jo, för att komma in i huset.
Jag: Nej.
Kille: Jo, på Rosstigen?
Jag: jag bor inte på rosstigen.
Kille:??? Var bor du då?
Jag: jag har inte bott där på 1 ½ år!
Jag: Koden är iaf ++++ Han som bor där heter--------- du får väl ringa på hos han?
Kille: ja, det här blev ju fel...'
jag:jaa...
Jag: Jaa, lycka till då!
Kille: Tack

Konstigt det blev??

Hrm, konstig dag.

Har inte varit så konstruktiv dag, kände redan imorse när jag vaknade att det inte var bra! Tänkte att det iaf var skönt att jag inte blöder näsblod på mornarna länge. jahapp, gissa vad? Näsblod!
Iaf har jag gått runt som en cancessjuk zombie med klimakteriebesvär idag! Inte rolig alls med andra ord!
Kom iaf på att jag ändå gjort en del bra, bla att jag faktiskt uthärdade hela dan. När jag kom hem gav jag upp, la mig i sängen och 4 timmar försvann! Var dock roliga timmar, var tydligen konfrencier på nåt stort, typ schlagerfestivalen. haha...var jag bra? japp!!
Sen har jag häckat vid datorn "hela" kvällen, nu har jag iaf ätit och sängen känns som ett hett ud! fan, kan ju inte vara frisk? Det visar sig väl snart!
Iaf känns det som det dåliga trots allt kanske e på väg bort, jag har mat jag har en säng och värme, behöver inget mer just nu!
Funderar på om jag e knäpp som e lite sugen på att vara fyllelöjlig och kramas med min vän? (eller  någon)
Hade behövt en kram idag...har iofs fått flera utav min kärlek... Wisam! youre in my heart baby! puss! Always.
Det sattt fint, tur att han kom idag! Hjälpte rätt mkt även om det lkanske inte märktes!
(klargöring: Wisam är en kompis)
Nää, nu ska jag drömma igen...
natti natti


Hästar e bäst!!!

Blomma



Behöver lite glädje nu....
E ganska ledsen o ensam just idag!
Bläää

Ingenöverskrift

Känner att jag behöver skriva nåt, men vet inte hur!
Ämnet är konflikter...typ.
Konflkter mellan vänner...
Är svårt som fan när man har svårt att kommunicera, när man dessutom umgås ofta och har vänner gemensamt måste man ju nästan lösa sina konflikter! Särskilt tjejer e ju svåra, mkt sk skitsnack osv.
Vad gör man då? Tja man pratar och LYSSNAR!! Är jag bra på det? oftast...Hrm... när man känner sig sårad är det kanske inte så lätt att göra rätt?
Men jag tycker att det är ok att bli sårad och vräka ur sig skit i stunden, det köper jag. MEN jag tycker inte att det är ok att vara elak då man tänkt efter lite..
Vi lever ju tyvärr i en tid då konflikträdda kan bråka fritt genom msn, facebook och sms. Det är lätt att missförstå och lätt att kanske gå för långt!
Det svåra är ju att sen snygga till det...
Man får väl ta sig i kragen och stå för vad man gjort,skrivit eller sagt! Lätt? nää
Sen om man råkar vara den som anser sig blivit orättvist behandlad kan det ju vara svårt att veta...
Hrmm, blev  en massa blaj nu, fick iaf lite perspektiv på tankarna nu!

Söndaaaag

Borde ju skriva nåt... e så seeeg bara! Var uppe tidigt imorse (06) och jobbade! Var ju rätt najs, men jag e sliten. Ska strax lägga mig, kan behöva lite sömn tror jag.
Har iaf haft en bra långhelg, i torsdags var det en båtresa till Åland, helt ok liksom att sitta på däck och sola sig medans man kryssar fram i skärgården. Helt ok!! I övrigt så ägde vi på karaoken, haha, tänkte först inte sjunga alls för det var så mkt folk, men gick iaf upp! All in!! Var skitkul, jag vann... De typ jublade! Sen på kvällen var jag ut en sväng, var roligt som fan, hamnade lite på vingel och sen rätt igen! Eller nåt, låter mer än det var!
Igår var en toppen kväll, vad jag gjorde på dan minns jag ju knappt?? Hrm...dags att väcka de grå? ja, just det, var i stan o fixade lite, köpte hårfärg...vilken? Vänta tills ni får se...haha
Kvällen var iaf sådär riktigt lyckad, jag var iofs lite seg, men vilken klass!! Wow säger jag bara! The prayer, Phantom of the opera, la Voix, hjälp alltså. Jag satte en låt riktigt bra, var nöjd ju!
Idag har jag som sagt jobbat, sen hasat runt lite, fixade lite mer med håret...hehe! Lätt vågat, men jag tycker det e kul..kalla det 30 årskris då!
Håret är alltså rosa! eller eg är det överhåret som är slingat rosa. Det blev rätt bra! Tycker jag, kul, eller så.
Nu ska jag hoppa i lopplådag, ska bli skönt!
Kram o puss på er!


Det här var typ före! Då hade jag 3 diskreta slingor! Nu e det fler...

bra saker

Ska göra mer bra saker för mig själv nu! Den här sommaren ska jag vara snäll, mot mig! japp! Det ska jag!
Skas börja NU!
Har åkt båt idag och det var trevligt!...mycket faktiskt!
Kram på alla

RSS 2.0