Jaaa!!!

Skulle lägga mig i sängen en stund för jag var trött! Det här var kl 15 ungefär...tror jag vaknade vid 17 av att nån ringde, men... Ja, nu är kl då 19.17!! BRAAA  jobbat Annika!! haha...
Har iaf bokat en ny besiktningstid för bilen imorgon, och betalat räkningarna, så man får iaf bo kvar en

Utkast: Jag är ...

Jag är som ett barn! Så fort jag blir för trött rasar hela min värld, jag kan inte hantera den minsta konflikt och kan gråta hysteriskt får minsta småsak!
Så blev det igårkväll, satan, vilken energi det tar alltså! Jag är helt färdig idag.
Har ju som jag antytt tidigare haft det lite rörigt ett tag nu (för att uttrycka det lite fint) har ännu inte blivit så mkt bättre, men har nog iaf lösningar innom räckhåll! Hurra!! ;-)
Iaf finns det ju olika människor, tycker att man på senare tid har upptäckt ganska bra vilka som faktiskt bryr sig!!
När man inte e på topp kan det betyda så himmla mkt med ett sms eller ett mail eller så, man måste inte ringa eller ses för att det ska betyda nåt!
Förra måndagen var det en person som direkt såg att allt inte var bra, hon bjöd hem mig och vi hade en bra kväll där!
Puss o Kram till alla snälla!!
XOXO

Utkast: Gäsp, gäsp... ...

Gäsp, gäsp... Usch vad jag e morgontrött! (ja, jag vet det är inte morgon nu, men ändååå)
Igår var jag hos plille o Peter och åt tacos, tacos e gott så det var ju nice! Kul att träffa dem ibland, blir ju inte lika ofta längre!
Imorgon blir det stallet, de hade tydligen kris, så det lär bli spännande!!
Annars blir det en soft dag idag, har ännu inte gjort nåt direkt vettigt! Härligt va?? haha
Kanske är läge att äta lite frulle...hum hum... jag e dålig, jag vet! ;-)

Klaga

Det går lite segt med det mesta just nu...
För ett drygt år sen hade jag ordning på allt, jag visste hur jag ville leva mitt liv, och trodde oxå att jag gjorde det! Tyvärr visade det sig att jag hade fel, och nu sitter jag här och undtrar vad jag håller på med!
Är tydligen på väg att gå in i väggen, och den sista som fattade det var jag! Typiskt!
Aja, nu försöker jag iaf få ordning på det, men det är fan inte lätt...
Den gamla Annika SKA komma tillbaka, helst snart!
I helgen tror jag att jag ska till  stallet, faktiskt det som mkt håller mig igång, även om det är tungt jobb.
Hästar är så fantastiska djur, man får så mkt av dem, låter som en klyscha, men så är det faktiskt!

Skulle så gärna vilja ha nåt vettigt att rida på, helst inärheten oxå! Tyvärr är det nog svårt att hitta för dan, har ju lixom ingen aning om vad det blir med ekonimin just nu... Bläää för att vara sjuk!!
 Ikväll skulle jag kunna gå på Oktoberfest i enköping, är säkert roligt, så det vore ju kul om man hittade energi till det, men jag jobbar eftermiddag (förresten, hur smart e det, man missar ju FREDAGSFIKA!!!) så jag är inte klar förrän halv 6... Tror att det blir myskväll hemma!! ;-)

Aja, det blev mkt klagan nu, men det ska snart bli bättre!!
Tjingeling!

Uppdatering

Det går trögt med allting just nu, särskilt här på nätet!! Ligger lågt mest överallt. Annars har jag eg haft ett par bra veckor nu, men igår och idag försvann energin helt!! Måste gå o köpa vitaminer eller nåt tror jag.

Det går trögt på jobbet oxå, mkt som händer och man behöver vara på alerten hela tiden, inte så lätt alla gånger. Men men, vi kommer nog se ett bra resultat så småningom, hoppas man ju iaf!

Annars då? Inte speciellt mkt kul att rapportera.... Har jobbat lite i stallet, i söndags var det översvämmning i ponnystallet. För er som vet vad torv är kan ni ju tänka er hur kul det var att skotta ut allt torvvatten!! Shit vilken smet det var, jag var rätt mör när jag kom hem. Annars är det trevligt i stallet, man börjar ju känna igen lite folk nu. Hästerna är ju snälla, o kidsen e ok. Funderar på att kolla om det finns plats i nån schyst ridgrupp... får se om och när jag får ärschlet ur vagnen.

I lördags var jag hos Jossan på vin/spelkväll, (mitt första framträdande som nykterist gick bra, haha) var faktiskt himmla trevligt, jag brukar alltid vara skeptisk när man ska ha kul med en massa främmande människor, men det var roligt. Vi spelade massa spel, SOMLIGA drack vin o blev smått odrägliga (hum, ingen nämnd va?) Vi fick en för oss exotisk upplevelse när grannkvinnan hade show, hon e tydligen psykist sjuk, så det blev ju kvällens grej lixom.

Mer då? funkar bra med min sydländska vän, riktiogt harmoniskt, vilket är kul, för han är rolig att hänga med...

Nää, inget mer kul tror jag... det rullar på lixom!
Tjingeling


RSS 2.0