helg...

helg... Rätt skönt att vara ledig! fan vad jag e tråkig...hahaha!!! Idag har vi varit i Fjärilshuset och kollat på coola gojjor! En sväng i Solna blev det oxå, eller rättare sagt en dubbel sväng!! Vissa (hrm hrm) glömde sitt ID på apoteket, när vi nästan var hemma ringde de o sa att min sambo glömt sitt leg där ( vadå detektiver??) så vi fick vackert vända och åka tillbaka! jaja, dagarna blir aldrig tråkiga iaf! haha
LÖite bilder från Fjärilshuset:








Sammanställning

Var ett tag sen nu... Har inte kännt nåt behov att blogga helt enkelt... Inte så att det inte händer nåt, men det mesta rullar på, varje dag bjuder på sina små historier, men de där världsändrande sakerna, ja de uteblir just nu!

Har haft en del fuderingar...men  att sätta sig ner och sätta pränt på dem, ja det har man inte orkat! haha

Tja... Som sagt, vad har hänt då?  Mogge har ont, diskbråck, inte så kul för han precis, jag mår bra, trött o sliten, men det blir väl så när vintern e lååång? En ny bekantskap har flyttat in, KENT, han e värd en helt egen blogg kan jag tycka... VBlää, gillar Kent bara sådär liksom.  Men men, mer om henom en annan gång, eller kolla FB, ni som har tillgång till den.

Funderar på vad man ska göra senare i år, semesteruplägg osv... Har en del ideer, får visa sig vad det blir!  Nu är det snart helg och jag ska vara ledig, guud så skönt det ska bli, är som sagt lite sliten.
Fredagkväll tänker jag mig mystema, får se om det blir så...Troligtvis?'
Ha det bäst!!

Söndag

Söndag: En söndag som alla andra söndagar.... Knappast några sensationer!! Veckan har rullat på som vanligt, inga större sensationer där heller!
Ganska skön helg faktiskt, var på bio i fredags, ute o sjöng lite igår och ridit idag! Funkar ju liksom!

Längtar till thailand nu...varmt o myys! Sakna sakna!  Annars inget eg nytt, e nöjd så länge snön ligger kvar, iarf medans det fortf e vintermånad så...
Nää, jag e rätt tråkig för dan, tråkig men fullt nöjd!
Puss

RSS 2.0