beeeeeeeeigt!

Shit vad boring det är att vara hemma igen...haha, har fan inte varit hemma många dar på semestern! Men skönt är det! Igårkväll var jag så desperat att jag nästan satte mig på färjan tillbaka till Gotland!
jaja, har iaf hunnit med lite hemma som behövdes fixas... Alltid nåt.
Ett till plus är ju att jag faktiskt fortfarande har semester så jag kan göra vad jag violl!! YAAAY! Så det ska jag! vet bara inte riktigt vad?? Hm... Vill iväg igen...vart?  vet inte...
Skulle vilja rida oxå, har kraftig häst abstinens...nåja!

Haha...sitter och kollar på karaokeklipp på Youtube, alltså klassiker från filmer o så. Grymt kul!
Nää, nu ska jag vara lite produktiv och göra nåt? haha, kanske iaf!

Dagens bild:

Det regnar här på Gotland idag.... lalala

Spöregn!!!!! HATA HATA HATA!!!! Fan för alla som tjatat om hur jobbig värmen är!! Blä på er!

Regnet hann ikapp

Fan oxå, nu är det jävla regnet här!! Har sluppit det sen nån gång före midsommar och det är ju iofs bra, men som sagt, nu är det här igen!! Blir nästan arg på alla som gnällt på värmen! Är ni nöjda nu eller??? Bläääääää säger jag. Ok, färdiggnällt kanske.

Idag har vi varit i Visby (igen) , luffade runt lite och åt lunch... Mysig stad! Nu är vi tillbaka i stugan och njuter(??) av regnet! (ja, jag gnäller ju förståss)
Köpte en tarotkortlek idag, tycker att de kan vara ganska intressanta så det ska bli lite kul att testa! (har ju testat förr med alla mammas, men nu blir det en egen och utan mammas förklaringar)



En bild från kalkbrottet där vi badat varje dag....

Sommar-sol-bad-Norrland-Ullsta-Gotland!

Semester...Känns jävligt skönt kan jag tala om!! Har hitills hunnit med en hel del. Hunnit träffa folk, rest runt lite i sommarsverige, badat och lite annat. Känns extra kul att ha haft tid att träffa folk man inte sett på länge, blir så lätt att tiden rinner iväg och plötsligt är det år sen man träffade någon som faktiskt är en nära vän! Men som sagt, har hunnit med några nu... Har några dåliga samveten kvar, men har ju oxå 2 veckors semester kvar när vi kommer hem, så det löser sig nog!! :-)

Annars har vi varit en del i Gnesta, är så fantastiskt skönt där (inte i själva Gnesta) "egen" sjö., egen bastu och egen husvagn, haha, nåja, det sistnämda är väl inget särskilt, men rätt mysigt att få va ifred iaf!  Jag tycker ju att Sörmland är ett av sveriges absolut vackraste landskap så jag njuter verkligen av naturen där!

Norrland är ju oxå fantastiskt fint, men jag gillar det gröna i Sörmland! SÅDETSÅ! haha

Just nu är vi på Gotland, är inne på tredje dagen nu, och vi har hunnit med en hel del... Tror att det som är i topp är bad i kalkbrottet som ligger nära där vi bor, skithäftigt!! Klarblått vatten och skitdjupt. Vita klippor och sol!! naaajs!! Nu ska jag ut i skogen en sväng...

Ciauz folket!

RSS 2.0