Sjuk jue!

Faan! Inser nu att jag e sjuk... Ont i halsen och feber...bläää Det har jag inte alls tid me´d! Ska försöka sova bort skiten nu! LYCKA TILL!

Den kanske mest orginella överskriften i historien! GOD JUL!

Ja, då var julafton snart över, känns alltid lite konstigt tycker jag, såhär efter klappar och mat! Liksom vad händer sen då? I vår familj hoppas man alltid på att nån får en film i julklapp som alla vill se... i år hade vi tur, syrran fick Mamma Mia så kvällen e räddad! Haha

Tycker att det har varit en rätt så bra jul, gjorde bort mig lite och hackade sönder julafton eftersom jag prompt skulle sova i stan så fick jag vackert sätta mig på ett tåg på julafton, lite träligt, men det var ok faktiskt!
Har en ganska ny tradition, tror det är 4 eller 5e året nu, den går ut på att jag somnar som en gris framför Kalle Ankas jul, och blir skitsvår (och sur) att väcka! Denadra i familjen e väl sådär halvnöjda med den traditionen, men jag tycker nog att den e ganska bra...hahaha

Har fått bra presenter, inte massor, men däremot bra grejjer som jag önskade mig, eller iaf blev glad för!
Parfym, presentkort, ljuslyktor, massa bodylotion och sånt, en vattenkokare, böcker och lite annat kul! Känns bra!

Funderar på att ge mig själv en julklapp... funderar bara på om den ska kosta 1000 kr eller typ 8000kr... Valet är svårt! Kanske båda? Då blir jag smal oxå för sen har jag bara råd med nud´lar! Men vad kul...
nåt att fundera på iaf!
Nu ska jag kolla om inte filmen börjar snart och så ska jag äta gröt!
Gonatt o GOD JUL!!

Godis, stallet, trött och annat!

Ok, nu e jag bajstrött så det här lär bli blaj... Har satt mig framför datorn istället för att sova lite, har inte sovit mer än 3 timmar i sträck på massa dar nu och jag pallar inte riktigt!!
Försöker hålla mig vid liv genom att äta choklad, har typ 4376 kilo cholkad nu, såhär inna  jul...
Idag har jag jobbat i stallet, igår oxå, skulle kunna bli en helt egen historia, men jag orkar inte nu... fan, har ju massor att skriva egentligen, men det ska jag inte, för nu SKA jag sova en stund, annars blir det latjo som fan ikväll! Ska på middag sen...
Ciao a tutti

Snart jul...

Jag har tråkigt, så jävla tråkig att jag nästan svimmar! Vissa dagar ska man bara inte vara hemma själv....
har försökt sova bort kvällen, det gick ändå ganska bra, 2 timmar slapp jag, men sen ringde telefonen! Jaja, kul att nån vill prata! Synd att det var just då bara! haha   Hade en plan, att jag skulle sova till 20, ta ett bad,kolla på Bodyguard och sen sova gott! Jaja, det blir ju nästan så..
Skulle vilja släppa allt o åka bort nånstans... kanske vore nåt? Är faktiskt ledig nästa vecka ju... Hrm hrm... Har ju en del kryssningar tillgodo faktiskt...kan ju inte va fel att ligga i bastun där iaf!
I helgen ska jag vara i stallet, känns segt på förhand, men jag vet ju att det blir kul när jag kommer dit! Bra träning är det iaf... Man blír stark o snygg...haha, eller snygg vet jag inte, men man skulle ju kunna om man var där oftare! Det där med träning är svårt...svårt att komma igång och sen svårt att HÅLLA igång oxå,...  men det ska bli av...jag brukar hålla mina nyårslöften, så kanske!
Nyår, ja! Vad gör man då? Har absolut ingen aning, har inga ideer eller förslag alls! Stefano jobbar ju till 21, så om man vill fira med han (och det vill man ju) så måste man roa sig själv till halv 10 typ... Jaja, det löser sig säkert sen! Det brukar ju alltid lösa sig!
Har samma dilemma med julen... Ska förvisso till mamma, men har inte bestämt när och hur! Jag e för sorglig alltså!!
GOD JUL

Helgen är här

Igår var det fredag och vi hade julavslutning för personalen på jobbet! Vi täövlade i pepparkaks skapelser!  Mitt lag var bäst, men de andra förstod ju inte det så tyvärr torskade vi! JÄVLA SKIT!! Sen var jag i Bergshammra med Marie o Tommy och några till...Det var trevligt faktiskt!
Idag har jag haft julafton med pappa...fick jättefina ljusstakar! Najs!
Annars har dagen varit lugn, städade som en idiot, för lägenheten var ju måttligt fräsch efter stambyte o bygge!½ Blää vad träkigt det var, men nu e det RENT! HA
Nu ska jag snart till Saxofonia med Marie... ska bli trevligt!
Tjingeling...

Social

Varför blir man (jag) alltid översocial när ingen finns att prata med? Jämt är det så... nu är det inte jättesynd om mig för jag ska till jobbet om en stund så då får man umgås så det räcker!  Jobbar ju inte ensam vid ett skrivbord så att säga.
Idag har jag fått ett badkar, ett med ben, rätt häftigt faktiskt! Fast badrummet ekar! haha...har ju inga grejjer där alls nu. Skla flytta in allt imorgon. (kul jobb)
Nä, har inte så mkt att skriva, tänkte göra en åretslista, men det orkar jag inte alls nu...

ELTON jOHN

Har ju glömt att skriva att jag var på Elton John i torsdags! Vilken fantastisk konsert... Hur häftigt som helst! Tuttar i taket som sprutade girlanger, "snö", ballonger, galsna blommor osv! MÄKTIGT!!

Rusta!

Rusta är en fantastisk affär, alltid när man går in där kommer man ut med en massa som man inte ens visste att man behövde! Billigt är det ju oxå...billigt = Bra! haha Köpte nästan en rosa julgran, men vågade inte riktigt! Kanske blir sen...

Är hemma i min egen lägenhet igen, det är ganska skönt, men det behöver städas och det pallar jag inte ikväll, får bli imorgon! men jag e oxå sugen på Curres imorgon...hrm... vad svårt! Kanske kan få till bådeoch? Vore ju bra!

Nu kollar jag på Charterfeber, snacka om kvalitets TV! haha, tur man inte blir filmad när man e utomlands, fast jag e ganska tråkig jag! Tror jag iaf!

Fick ett sms förut, Spotlight har skaffat en ny krog i Solna, det är ju toppen bra! Iaf det näst bästa... hoppas det är ett schyyst ställe!

Usch vad trött jag e, har fått sömnsjuka tror jag, jaja, ska iaf sova i helgen...ska bli så skönt, sova och sjunga karaoke kanske...kä'nns ju lagom!

har fått upp julgardinerna nu, mysigt, sen köpte jag en julduk på rusta som var så grym, så nu liknar mitt vardagsrum en Iransk jul shop...haha Jag älskar Kitsh, (stavas det så??) skulle gärna ha blinkande färgglada ljus i hela lägenheten... usch... men jag älskar det!!

Folk e störda!!

Jahapp, sitter hemma o ska snart åka till jobbet! Min lägenhet e nästan klar, ska bara in ett badkar så är det klart! Hurrra!!
Badrummet e ju mkt snyggare än det var, för att inte tala om toan!
Rubriken idag är folk e störda, och en del folk e fan det! Jag är ganska ärlig, jag tycker att om man har ett problem med någon så kan man ta det med den personen! Jag gör oftast det, finns v'äl nåt undantag där kanske, därför blir jag så fruktansvärt besviken när jag får höra att folk inte vågat eller vela fejsa mig! Tycker det är dålig stil! Så då var det sagt!!

Nu på slutet har jag träffat många nya människor, folk som jag tycker är bra! Framförallt tycker jag att de är bra för MIG! Ett exempel på såna människor är Tommy och Marie! Ni är helt överlägsna... ;-)
Blir alltid lika glatt förvånad när man gör såna fynd...
Nää, nu ska jag dra mig till jobbet en stund, sen ser jag fram emot en ruggig städning när jag kommer hem...BLÄÄÄÄ
Ciao a tutti

Typiskt Annika

Igår när jag kom hem från Globen var jag trött, riktigt trött... När jag blir så trött krävs det ganska mkt för att störa mig!!
Stefano var ganska rörig och skulle plugga, ydligen hade hans klocka ringt några gånger under natten, men jag sov som en gris! Minns att jag tänkte att det var så konstigt att han var grining när han vaknade när han nu sovit hela natten...haha!
Jag sov iaftill 12, vilket var drygt 12 timmar, jag är som ett barn, kan sova precis hur mkt som helst. Har iaf varit pigg o utvilad idag! Najs.

Globen då? Ja, vi var där igår. Måste säga att jag e lite sur över att de flyttat maskeradhoppningen... Ska nog satsa på fredag nästa år, även om det var kul att se Wille Craaford hoppa...hihi
Horseball är nog den tråkigaste hästsport grenen iaf...blää vad segt! Annars e ju globen i stort mysigt att gå på, det blir liksom starten på julen på nåt sätt!
Imorgon ska jag hämta mina julgrejjer o pynta det sista! Myyys
GOD JUL

RSS 2.0