En vecka i mitt liv?

Ser att jag inte skriivit på en vecka nu! Man kan fundera på hur veckan varit? Tja...den har rullat på...Gått fort faktiskt. God mat, gott sällskap karaoke, hästar och barn...lite vänner... Så såg veckan ut och det är bra, mkt bra t o m. Har funderat en delpå sånt som var förr... är ganska rosd över hur en del saker utvecklat sig!
kanske ktyptiskt? Tjaa...får va så va?
Idag har jag fixat en födelsadagspresent till min bästa vän! (lär ju snart märka om hon läser här för hon e nyfiken som få...hahaha)
Nu ska jag jobba mot att gå o lägga mig! Känns bra att avrunda helgen...Kanske med en kram eller två?

Slappardag

Har haft en riktig slappardag idag! Sjukt skönt faktiskt...
Sov läänge, klollade på en film, softat lite spelat spel!! Åkte till stallet o fotade lite, Mogge gosade med en häst, jag satte upp hästar till imorgon. Åkte till Cervera och köpte glas för julklappspengarna!!
Älskling har gjort en god middag och jag fixade feterätt...Chokladfondue!! Skitgott, och liite nyttiogt ju!! PROVA!!

Smakprov från dagen...








Idag e det torsdag!!

Idag e det torsdag och då e det snart helg!! Ska bli en skön helg, inget jobb, varken karaoke eller stallet!! (eller jo, lite, men det räknas knappt)

Kanske går på karaoke... lite roligare när man kan bestämma själv om man ska hem eller vara kvar!! Tycker det blir så segt när man måste vänta tills det är slut... E ju som bekant lite småtrött på fredagarna jag!!
Idag när jag jobbat klart kommer Mogge ner.... MYYYS!! Har saknat han, även om han bara varit hemma en vecka nu, blir så tomt i lägenheten utan honom!!
På det stora hela en ganska bra dag, varit i simhuset och badat o bastat...rätt skönt faktiskt!!

har det ändå ganska bra liksom...

Första gången...

Första kvällen med Mogge!! <3


suuuuuug.....

Suuugigt!! var så jävla tråkig, det är inte sant alltså!!  fattar inte vad det är för jävla fel på mig!!! Liksom, sätt dig framför TV´n, gör en kopp te, slappna av och njut!! Men nejdå!! Ska promt stressa bort en kväll framför datorn.... Suuug!! Måste byta upplägg tror jag! Blää o bajs...

Måååndag...Seegt men ändå bra!!

Ny vecka...Känns bra!! Hoppas på sällskap framåt helgen!! :-) Håller tummarna iaf!
Ridning imorgon, känns löjligt roligt faktiskt! Annars är det väl inga sensationer direkt... Flyter på frammåt!! Som vanligt alltså...

Ganska tråkig ju....hahaha, men det är skönt, skönt att vara sådär lagom liksom, komma hem, krypa ihop i soffan, kolla internet, fika lite, kanske bada... Läsa en snutt... Skönt sånt!!

Glädje...

:
 Hästar!! Att få hålla på med hästar på ett vettigt sätt gör mig glad!!


2:
 Mogge!! Helt fantastisk... Förstår mig på sätt som ingen annan gjort innan!! Älskar Dig!!

3:
 Mig själv!! Klart jag ska vara nöjd och glad över mig själv och sakerna jag gör!!

4:
 Min familj...lite knasiga, men ställer upp när det gäller!!

5:
 Vänner!!!

Listan kan göras mkt längre ju, men nöjer mig så!! Känns bra där!!! Sen borde man vara glad åt att man har jobb osv nu i lågkonjukturen o så, och det är jag ju såklart!! Men det har inte prio ett i den här listan! Det var mer själsliga grejjer här!!
Kram på er!!

Helg

Jaa, vad ska man säga...Har varit en bra helg och än är den inte över!!  Varit i stallet på fm, och nu ser jag fram mot ett bad och en stund i sängen med Camilla Läckberg...jaq, alltså inte med henne...men ni hajjar...
Ikväll ska jag bara kolla på TV, var längesen jag hade ro att göra det, men ikväll är det en del bra!!
Igår var jag i stan med Plille... Fan, vi måste sluta festa såhär hårt...Funkar ju inte att komma hem nykter kl 23... pallar man ju inte alls liksom!! haha

Ridit Helge idag, fan gillar den hästen, han har sån skön attityd på nått sätt! Go o gla, kexchokla liksom... Jag e rund o svart och jag skiter i vad ni tycker!! Gillar den inställningen...

ja, vad ska jag säga mer?? Nää...kan räcka så, jag håller truten och går o badar, mina ben är som isbitar faktiskt!!

Div Säby djur...

Trötter

Fan vad jag e trött.... kl e liksom halv 8 en fredagkväll och jag orkar inte ens laga mat!! Hrm...kan hända e jag lite bortskämd med det just nu?? Handlade iaf högst duktig mat och fredagsmys snacks...resultat: joo, Annika ligger på sängen och äter snacksen...Laga mat?? Nää...knappast!
jaja, jag e sorglig ikväll...lär väl gå över, ska tvinga mig ut imorrnkväll så det blir nån ordning iaf!! hahaha....Over and out hälsar Annika 94 år!

teknikens under...

Undrar om alla ens tekniska prylar skulle fungera bättre om man tex satte i dem korrekt?? Tex vore det kanske bättre att sätta i tangentbordet i datorn istället för att slå sönder datorn när det inte funkar?? Hett tips till nästa gång: DET FUNKAR BÄTTRE NÄR DET SITTER I DATORN!! Dumma Annika

karaoke??

Jag går ibland på karaoke... Oftast som gäst, men ibland som "medhjälpare". 9 gånger av 10 kör jag vilket såklart innebär att jag e nykter, det medför att jag gör en del observationer....
Det finns en del olika typer utav gäster, de som aldrig sjungit förr och går upp och drar Främling med bästa kompisen, ivrigt påhejjad av killarna i sällskapet, sen finns det de som sjunger oftare, de kanske suger, eller så är de riktigt bra, men de sjunger för att det är roligt!
Sen har vi de som tar det här på allvar!! (missförstå mig inte nu, jag säger inte att karaoke är nåt skämt)
De har en låtlista med sig, de sjunger "sina" låtar och det är viktigt att det låter bra, de har ofta en "fanklubb" vissa entusiaster gör kanske t o m egna låtar, eller gör om så de ska passa just den bättre... Inget fel i att vara entusiastisk och brinna för sin hopbby!! Inte alls...
MEN, det som jag tycker blir både komiskt och ibland sorgligt är att det kan gå för långt, är man inte där av en anledning och det är att ha kul?? Man är inte artist för att man sjunger karaoke!! (sen kan ju såklart artister sjunga karaoke)
Jag har sett folk gå ifrån en krog o känna sig helt misslyckade för att de just den kvällen i nte satte den låten!! HALLÅ!!!!!
jag tycker att man kan jämföära med tex gokart!
Ponera att jag kör gokart som hobby, jag är duktig och tävlar kanske? Jag vinner kanske många tävlingar? Kul!! MEN, jag är inget proffs, jag är inte Schumacher, hur gärna jag än vill!

Ett exempel till är Idol... I mitt tycke finns det många begåvningar som sjunger karaoke, bla på Gröne JJägarn. En del av dessa duktiga sökte i våras till Idol. EN utav alla dessa skitduktiga gick vidare (det gick ju ganska bra, men de är en annan  historia)
Nu säger jag heller inte att dessa om sökte till Idol tar sig själva på för stort allvar, det får andra avgöra, men det ger en fingervisning om hur verkligheten ser ut...

När jag var i Thailand sjöng vi karaoke... datorn, ja de körde på dator, var gammal, programvaran sög, ljudet sög, osv, men fan vad kul alla hade. Många var skitduktiga där med, men där skrattade alla lika mkt hela tiden!! kan vi inte ha det mer så här??

Nu kanske ni tänker att jag e bitter för jag inte e nån vidare sångerska, så är det inte, jag tycker oftast att det är kul o sjunga och tycker jag inte det då skiter jag i att sjunga!! Jag lyssnar gärna på bra som dålig! Men, jag lyssnar helst på de som har kul!!! PUNKT!!


2010

Så var det dags, nytt år, nya galenskaper....
Har avlagt ett nyårslöfte, men det är ok att bryta det liksom! Iaf är själva löftet att jag ska komma ihåg hur värdeöst det är att dricka akohol! jag får dricka om jag vill men då ska jag komma ihåg att det inte e kul!! SÅ JÄVLA ÖVERREKLAMERAT liksom!!
Man har lika roligt utan o livet blir enklare....

Det här året har jag på känn att nya saker kommer att hända, haha, nu är jag ju inte Saida precis, utan jag vet ju redan att det är tänkt så!! :-) Spännade det kan bli...

Man är ju ett vanedjur och lite rädd för stora förändringar, samtidigt vill jag att det ska hända grejjer annars blir jag uttråkad... konstig kombination! Men det är bra om man får till det lite lagom, typiskat svenskt alltså,, allt ska vara såå lagom!! Tur man e svenne då, så det är ok att vara lagom!! haha, annars e jag nog så olagom man kan bli...

Nu har jag ätit glass, ska ta ett bad och sen lägga mig i sä'ngen o kolla på film...är nya kvällsrutinen numer! Funkar för mig!! Har ju lite sälis oxå...MYYYS!!
Puss på er

Myys

Har haft en riktig myshelg!! Skönt! Tänt ljus, gosat och kollat på bra film! Känns helt ok... Imorrn ska jag till stallet, känns kallt!! Brr brr...

Mina kaniner e galna, de har fått nytt strö och nu är de helt vilda...haha, ingen frid här inte!
Nu ska jag lägga mig i sängen o mysa lite...kanske läsa nåt bra fiock en bra (tror jag) bok i julklapp så...

RSS 2.0