hahaha

Uptäckte en sak igår, jag kan inte öppna munnen!! Alltså, det är klart jag kan men inte så mkt som vanligt! Gjorde denna facinerande upptäckt när jag skulle äta en stor pizza bit igår! Haha...snacka om iskallt!

Jävla dumma hals alltså, men nu ska jag engagera mig i den! Jag ska vila i 3 dar nu!  Inget jobb idag, skulle ha varit ute typ hela dan så... inget stall
imorgon!! Nej, jag har karkatär jag! Ingen fest ikväll, e sjukt lessen för det, en av mina bästa vänner har inflyttningsfest! men men...
Vill man va fin får man lida pin, eller nåt!
Harry e slut oxå..katastrof!!! Måste hitta på nåt nytt att roa mig med! Suck!!
jaha annars då? Inte mkt... de här 2 veckorna har ju lixom dominerats av att jag varit sjuk, det är för djävla tråkigt, men man tror ju att det ska bli bra när det faktiskt släpper? Inbillar mig det iaf!! HA HA!! Nää, nu ska jag sluta blajja o göra nåt konstruktivt...

Bajshals

E så grymt trött på att må dåligt på ett eller annat sätt...känns som det var 2 år sen man var helt totalt ok lixom!
Iaf, så trodde jag att jag var frisk, men nu är det nåt skit i halsen som smyger fram på eftermiddagen och sitter i hela natten... Det är ju himmla kul! Inatt vaknade jag massa gånger och trodde att  jag skulle dö!! Det gjorde jag ju iofs inte, men det är jobbigt...¨'
Såja, nu var det mkt stackars mig! Nu slutar vi med det!
har faktiskt haft en bra dag, åkt buss till Kallhäll och suttit i ishallen en timme, eller suttit var ju att ta i, nu låter det som man satt där med en kopp fika o tittade när barnen gled runt i harmoni på isen...haha Knyta skridskor e kul!!
På vägen hem råkade vi ta fel buss, duktigt av oss med tanke på att det inte var NYC vi var i utan Kallhäll! Hem kom vi iaf och dagen tog slut som den alltid gör!
Nu sitter jag här efter att ha försökt kurera min hals, NEJ det går inte alls. just det, skulle ju inte gnälla!! Faan, måste sluta skriva då!
Gonatt, buona notte, good night, guten nacht osv osv

Svullodag! Eller inte...Hrmmm

Idag har jag jobbat,...hela dan! WOW!! Orkade, känner mig som Tarzan, haha. Iaf var man ju sjukt trött när danb var slut, men pkte helt heroiskt till Waynes för att fika, hrmm, det kan ha blivit en pizza först, men det förtäljer inte historien! Var oxå duktig och åkte till RUSTA och köpte en elvisp, har aldrig haft nån, så det var kanske dags? haha
(hade ju köpt chokldmousse)
I stort e jag på riktigt dåligt humör...trött, sur och avig, kan ju inte bli bättre? Usch...fast jag försöker så mkt det går att inget visa, hoppas det funkar! Var en stackare som fick sig en släng nu...tror han tål det, men man e ju oschysst!

tror att det faktiskt är gonatt för mig snart... ögonlocken ´kämpar mot tyngdlagen och jag ger gärna vika, man e ju inte den som trotsar tyngdlagen sådär...hehe!

Tänker mig att en vilovecka e precis rätt och jag kommer att vara lycklig som en jag vet inte vad när veckan e slut? Man hoppas ju iaf!
Ska leta uppiggande bilder nu...

Vänner e kul, man blir glad av dem!

+

Att leka i snön e kul, och att rida!


Sommar, blommor...luktar gott!!!


tHAILAND E NAJS...KANSKE SKULLE ÅKA DIT ISTÄLLET FÖR ATT VARA HÄR I SLASKET O TJURA??
Nåt att fundera på?

Så var det söndag...

Söndagkväll.... är sällan nån höjdare, ikväll är inget undantag! Har iofs varit helt ok, men man e seg, sömnig o trög och så vet man att man har en hel vecka framför sig!
Veckorna går visserligen fort, men söndagkväll är iaf segt! Så det så!
Just nu slökollar jag på Tv, fryser lite så jag funderar på att ta ett bad, sen tror jag fan jag ska lägga mig, e så sjukt sliten! Nästa vecka ska jag vila så mkt jag kan.... Jag lååvar! haha...

Skulle gå till ICA förut, precis när jag ska ut väljer hissjäveln att strejka! Det är ingen lek att glida nerför 8 trappor och sen upp... En kort stund senare när pappa ska hem fungerar skiten igen! SUCK! jag hatar hissen, iaf när den sitter fast! annars e den ju bra...


jaha nytt inlägg då!

Det var nu man skulle vara fyndig och rolig? Det är inte helt lätt att skriva när man har en kelsjuk katt som "hjälper till", hon anser sig ha all rätt att sitta på tangentbordet när jag vill skriva!  (alla som har katt förstår vad jag menar) Det allra mysigaste e att man får hela ansiktet fullt i hår när hon ska stryka sig mot en...haha

Men det är ändå roligt med katt, hon e ganska självständig, och jag störs inte så mkt faktiskt! :-)

Idag var jag på jobbet efter min härliga vecka.... Dagen började med att jag fick gräva fram ögonen som var fulla med ögonlim, bara det tog ju 5 minuter o sen var det dags att snyta sig...ja, ni hajjar? Det var inte en helt pigg tjej som stutsade ur sängen vig halv 8, men upp kom jag, hissen var trasig så det var bara att studsa vidare nerför 8 trappor! USCH! Hade det inte varit för att jag hade behövt GÅ uppför 8 trappor så hade jag nog vänt där och då!  Iaf, vidare till jobbet... morgonen var tung men ändå genomförbar, höll faktiskt tappert till halv 3 då¨febern tog över igen! Blää föär feber! Såg ut som en likblek geleklump med röda ögon...Porrigt va?

Åkte hem till Harry, han har varit mig trogen alla dagar jag varit sjuk... Tack Harry!! (det jävliga e att jag snart läst sista boken oxå och då e det slut lixom! BUÄÄÄHH!!!, har ju läst dem förr, men vad gör det?)

Nu ska jag kasta mig i duschen o sen se på Gränspoliserna! Var ett tag sen jag tittade på TV, så nu ska det bli en kväll i soffan! Mys... Eller hade varit om man haft sällis... HRMM!!

Kram o Puss

Blogga!

Blogga e ett roligt ord, ja det är det! Säg det 100 gånger högt så förstår ni...hahahahahaha, jag e knäpp, knäpp....
 

Skriv kramp

Har jag typ fått... Vill skriva nåt dunderbra, men kommer inte på något nu! E fortfarand arg!!! USCH säger jag bara!!

Dagens bild


Fick bli en bild på Totte! Hqar inte sett han på länge...saknar han lite faktiskt... får bli lite skärpning snart!!

Dagens bild!!!



Det här är min rosa kompis, han bor på mitt rosa altare!! han är snäll!!

Cheesecake, e det en bra frukost?

När jag e hemma en hel dag så lixom faller allt runtomkring mig, jag orkar knappt klä på mig, fixa mat ska vi bara inte tala om! Haha, man borde kunna söka bidrag för sånt va? Isf är det tråkigt hemma, man kan ju sitta vid datorn, men efter ett tag blir man ju så trött att man måste gå o lägga sig... Puh... Ingen lek att  vara sjuk ju...

Nu har jag varit här en stund, så det börjar väl dra ihop sig! Åt en näringsrik frulle bestående utav cheeseckae (visserligen med lingon o keso, så den var ju som frukost) och en mkt näringsriktig o hälsosam dryck! (som jag inte ens vågar nåmna namnet på, NEEJ, det var inte alkohol...)
Sån e jag, i ett nötskal... Haha!
Det är aptråkigt väder ute, inte för att jag bryr mig så mkt, för jag tänker ju inte gå ut, men man blir ju lixom på bättre humör av fint väder!

Appopå humör, jag tycker själv att jag e en ganska snäll männinska, ibland kanske jag nästan e mesig för jag tycker att konflikter e tråkiga! MEN, jag lurar aldrig folk, om jag tycker illa om någon så märks det! Jag skulle aldrig fjäska för nån jag inte gillar, jag är alltså hyfsat rak! (de som känner mig väl brukar inte vara sena att påpeka detta)
Därför blir jag så jävla arg när jag får höra saker bakom ryggen...alltså att folk har snackat om mig bakom min rygg!! Fan, som sagt, jag e snäll, men missa inte att när jag brinner så brínner det bra!
Nu  e jag på väg att brinna känner jag¨... fan har stått ut med skit länge nu, och nu är det NOG!!!!! Det tråkiga e att jag inte kan brinna hur som helst här, men jag ska ta reda på exakt vad som gäller o sen ska det redas ut!! FAN ANNARS!!
Alla ni som tror att ni vet vad jag e arg över, ni har fel! Tänker inte berätta vad det är, för jag vet att vissa berörda läser bloggen, men det är iaf inte vad ni tror!  Sen vill jag reda ut det här innan jag skriver nåt...
Usch för grisiga människor iaf!!!

Sjuk o sånt!

E fortfarand sjuk! Sjuk på riktigt alltså! Shit, vad träligt det är... Man kan ju i princip bara ligga hemma som en amöba! Hur roligt har amöbor tror ni? Jag gissar på att de är understimulerade!
Alice e ju här nu och hon piggar ju upp lite, men men...

Den här helgen har ju varit händelselös.... Fredagkväll: hemma  Lördagkväll: OXÅ hemma, kollade på flicka med pärlörhänge! Lixom, hur rockigt e det? Sådär va!

Jaha, idag då? Tänkte försöka ta en promenad och se hur dålig jag e... intressant va? Jag e så grymt intressant för dan... hahahaha... Bajs på mig!

Ska lägga in en rolig bild!! Ska leta lite!

Bockjakt i Gävle

En ROSA bock e ju störtkul!!
En sån skulle man ha i vardagsrummet...haha
Tjingeling

Ruttnar!!!!

Idag ruttnar jag på ALLT!!! Hör ni det, allt!!!
E så jävla dassig, kan inte ens ligga i sängen för det gör ont!!b Bajs bajs bajs....

Sen ruttnar jag på annat oxå!
 Idag (eller nu) är allt bajs! SÅ DET SÅ!!!

Dagens bild


Gnäll...

Är trött i ansiktet! ja, beskriver nog känslan bäst så! Ögonen rinner, näsan rinner, halsen rinner fan oxå¨... Eländigt värre!! Men men, inte e jag deppig, nej då! Nu kan jag ju ägna mig åt de viktiga sakerna i livet, tex Harry Potter och KTV!! Haha
KTV egalet men kul, nu tex e jag med barn och ska uppfostra det tillsammans med Tommy, hrm... ja, vad säger man?
Nää, seriöst så hoppas jag kunna sova bort den här skiten, gjorde ett tappert försök inatt, la mig vid 20 och gick upp vid 13... (kanske gjorde annat i sängen oxå, men det får ni spekulera i)

Appropå inget så har jag en ny passion, det klart bästa jag någonsin smakat alla kategorier!! MANGO, fan vad beroende framkallande det är!! Vill ha mera!!!! Galet gott, ÄT DET!!

Håller på o funderar på om jag ska göra något galet... Skulle isf kosta 15 tusen, så det är inget man spontan gör, men å andra sidan kan jag tjäna pengar på det om jag vill o det kommer nog att göra mig massa gott! Jag har det sen oxå (bra svenska) , med mig hela livet! Hrm...tål att funderas på! Synd bara att jag gav mig själv en svindyr julklapp! hehe
Nåja, det här får isf bli en 30 års present! Det är jag värd!! Jajamensan!

Idag när jag var på ICA så hände det en grej, jag skulle handla kyckligklubbor, och sen råkade jag glömma dem i kassan. Kom på det när jag packade upp hemma, så jag gick tillbaka ner till ICA och frågade efter dem... Då hade de ingen aning om var min kyckling var! Sen kom de på att det var kyckligklubbor!! JAHA!!?? Sa jag fel, jag råkade säga grilladkycklig lixom!! Dumt av mig!! Snacka om oflexibla...

Ja ja, klart slut!!


Kärlek, kärlek, kärlek

Mathiasljung skrev idag kl. 18:21:34
Här får du en Gulledäj Annika

På din rygg ska jag alltid rida för att alltid få känna din trygghet vid min sida,
i flera år ska vi vandra och visa alla att vi älskar varandra.
För du är min och jag är din,
vi är varandras och utan dig kan jag inte andas.
Utan dig vid min sida får alla andra se mig lida,
allting blir mycket lättare när man är två.
det är du och jag, nu föralltid och då.
Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig.
Utan dig går allting snett, då kan jag plötsligt inte göra någonting rätt.
För du och jag, det är vi och så ska det alltid förbli.

Lista

Fick en klassiker på mejlen "Vem är du"

1. När gick du upp idag? Hehe, halv 2
2. Diamanter eller pärlor? Diamater isd
3. Senaste filmen du såg på bio?Öhh...minns fan inte! Kan ha varit Arn
4. Bästa TV program just nu: Kollar inte på tv för dan, ska se Bones ikväll
5 . Vad åt du till frukost?  Flingor o mjölk
6. Vad är ditt andra namn? Jenny, linda
7. Din favoritmat: Potatisgratäng, thai, kina, indiskt, grillat osv
8. Den maträtt du inte gillar? Lever
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? CD????
11. Vilken bil kör du? VOLVO V40
12.Vilken är din Favoritmacka? Men bläää, orka
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? korkade människor som hörs mkt
14. Vilka är dina favoritkläder? Jeans, och alla typer av mirakelkläder som gömmer extrakilona lite...
15. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?Thailand..alltid
16. Favoritklädmärke? Förut var det Tommy Hillfiger, nu vet jag inte
17. Var vill du dra dig tillbaka? Thailand kanske
18.Favorittid på dagen? När man ligger i sängen på kvällen o vet att man får sova
19. Var är du född? Stockholm
20. Vilken är din favoritsport att se på? Hata sport!!!
21. Coca Cola eller Pepsi? Cola
22. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Inget sover gärna jämt
23. Pedikyr eller manikyr?Hahahahahaha
24. Några spännande nyheter att berätta för oss? Haha, satan kommer!!
25. Vad ville du bli när du var liten? Ville ha en blomsteraffär med djur i.
26. Varit i Afrika? ...Jo
27. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nää
28. Varit med om en bilolycka?  Ja, Usch
29. Favoritdag i veckan?Lördag
30. Favoritblommor?Älskar blommor, kan inte välja en, orkideer, rosor, hibiskus, jasmine, liljekonvalj,,,osv osv
31. Favorit-snabbmatsrestaurant? Mc Donald´s 
32. Äger du en cykel? Ja...tror det haha
33 . Läggdags??  mellan 21 och 00
34. Senaste personen du var på bio med? Har ju förträngt, måste ha varit Stefano
35. Vad lyssnar du till just nu? Allt
36. Favoritfärger? ROSA 
37. Hur många tatueringar har du? Ingen. Va fan, skulle jag skända denna vackra kropp så?
38. Vilka karraktärsdrag ska din partner ha? Snäll, ärlig och humor

39. Är du romantisk? Ja det är jag nog faktiskt... ;-)
40. Tror du på kärleken? JA självklart!!!
Då va man färdigtestad... Tack för mig!


Blandade karaoke bilder...


Alltid lika snygg...

Heta Ljung...

Tommy sjunger..

Ja, vad säger man, farbror Bosse, släng dig i väggen!
'Reklam...Bästa bolaget

Min egen Elton!

Marie e alltid härlig!

Bästa Mia (och jag)

Snygg som få...

Bajs!!

Bajs bajs bajs...det var till dig, Tina!

Satan


Det här ar Satan, hon heter eg Alice. Vi ska bli roomies nu...spännande!

Min helg,,,

Var ett tag sen jag skrev nu, har varit mkt annat som tagit min tid!
I fredags var jag hemma på kvällen, har inte räknat så noga, men tror det var första gängen på typ 1,5 vecka som jag var hemma en kväll...haha, vilen partypingla. Fast vi pratade om det där igår, alltså skillnaden mellan att vara ute och ute... Går man på krogen o festar och dansar skiter det ju rätt bra, men om man som vi går på karaoke och dricker cola o äter lite så sliter det ju inte på samma sätt, tvärtom får man mer energi för man gör nångot roligt med folk man gillar...
Igår var det Småstad, rätt lugnt, fast mysigt... vi var inte så många vilket innebar att man fick sjunga mkt, kul!
Jag o Tommy sjöng The frog song, vi tyckte att vi var asbra, faktiskt!! hehe.. (för er som inte vet heter låten eg All stand together, men Paul
Mc Cartney..)
I fredags var jag faktiskt hemma, kännde att det var dags för det, var trött o seg och less på de flesta, blev en bra kväll hemma...(läs; sov)
Idag har jag varit skitlat, sov till halv 2 och sen har jag bara slappat, oxå skönt, men nu börjar jag bli trampig...


Annars då? Ja, det är rätt lugnt, går bra på jobbet och allt annat rullar på... Jag e med andra ord rätt tråkig för dan...haha
På lördag flyttar iaf Satan hit, ska bli spännande!Jag o Tommy har tydligen skitkul...

Lägger in en karaoke bild på mig o Tommy... fan vad kul vi ser ut att ha!!

blaj

Blö blö blö

Jägaren..

Kom nyss hem..   Har haft en ganska intensiv vecka faktiskt. På nåt sätt har det blivit så att jag hängt på Jägaren varje kväll / Natt...
I tisdags var det lixom uppvärmning inför nyår, mycket folk, bra stämmning alla var glada, onsdag, ganska dött, men ändå kul, jag var full... Igår trodde man att det skulle vara heldött, men det blev riktigt skön stämmning, och idag var det helt galet, satt ett tag i DJ båset, insåg vilket jobb det är att vara karaoke värd/Värdinna... HJÄLP!!
Måste säga att jag e lite småsliten... Var ju rätt intensivt förra veckan oxå, men nu e jag iaf ledig 4 dar så jag ska soova gott! Massor!
Imorgon ska jag fota lite, köpte ju en ny kamera till mig själv i julklapp... måste lära mig den ju! Hoppas det är hyggligt väder och att jag vaknar innan det blir mörkt...haha, känner ni sjusovaren?
Nää, nu känner jag att det mest blir blaj, hade en del vettiga saker jag tänkte skriva om, men det sket sig ju nn...e för trött!
En kul grej e att Satan ska flytta hit! (Satan är mammas katt som eg heter Alice)Hon gillar inte de andra kattewrna så mkt längre så vi ska prova här! Avslutar med en bild på¨Satan...

Bilder...


Segt 2009

Saker som hunnit hända 2009:
 Jag har sjungit Ace of spades på singstar, och vunnit!
Jag har röntgat benet.
Jag har tvättat.
Jag har ätit scones, hembakta.
Jag har ätit god schnitsel.
Jag har sjungit en duett, haha.
Jag har haft sex...
jag har varir i stallet.
Jag har jobbat.
Jag har ätit 2 st QP! Usch...
Jag har ätit sushi.
Jag har nästan maxat på Mama Mia, i singstar...
Fler saker har hänt, men nu e jag bara tjatig!


RSS 2.0