Tråkigt!

Ok, klockan är 17.27 och jag har varit hemma i en timme och 37 minuter! Nu vill jag att kvällen ska vara slut! Har lixom inget mera att göra, har tittat på alla sidor på nätet jag vill se, har konstaterat att ingen på MSN vill prata med mig nu och har spelat lite spel!
Har oxå upptäckt att det är inget på TV ikväll!!
Jaha, vad skulle jag vilja göra då?
-bada bastu
-festa
-äta jordgubbar
-ha sex
-kramas
-åka till stallet
-bada bubbelpool
-åka till Curres
Ok, jag kan ju göra en del av de sakerna själv, men lixom hur kul är det? Jag gillar inte att göra saker själv ju! Det är synd för jag hade säkert hjaft roligt!
Men men...

renovering

Idag var jag hemma för första gången den här veckan, de har ju börjat med renovering och stambyte nu...
Hum, ja vad hade hänt då? Jo, badrummet är bara betong och toan ser likadan ut! Under diskhon i köket är det ett stort hål ner till grannen under så jag kan (om jag vill) ligga där o prata med han! Haha...
Det bästa är att jag har fått en jättekul hink sk skogstoa att bajja i! Alltså allvarligt var ställer man en sån? i hallen? Sovrummet? köket? kul grej... Usch, jag vill så grymt mkt ta ett bad just nu!
På lördag ska jag till stallet, kul att komma hem trött o smutsig och inte ha en dusch! Jag ska nog gå o leta efter duscharna de enl uppgift ska ha nånstans! Kan bli spännande...
Känns som campingsemester!
"man ska ha husvagn"

Kärlek


Trööött!!

Är rätt död för dan! Vi har det tufft på jobbet och hemma händer det inget för dan! Alltså = kul liv!!
Nä, jag återkommer när det händer nåt kul! Kanske imorgon, vi ska prova en ny taktik på jobbet!! Spännade!
Kram o puss

Jag och Totte


Söndagkväll

Har haft en jävligt soft helg!! Igår var jag i stallet med Plille, var alldelles för länge sen man var det... iaf red jag Totte en stund på volten, kul, men min kondis har ju minskat en liiten aning! haha...
Idag har jag således träningsvärk... inte helt otippat!
Sen närag kom hem från stallet skulle jag beställa Grekisk mat. Det var ju ett projekt för sig, hon som jobbade där ville eller kunde inte förstå vad jag menade, så det blev ju casino när jag skulle hämta maten. SUCK
Kollade på film och slappade hemma, var riktigt skönt, det var första gången på länge jag inte fick ångest av att vara själv en hel kväll. Bravo
Idag har jag varit produktiv, handlat, städat, plockat.köpt tågkort och lagat mat! Ni hajjar!
Nu sitter jag i sängen och hänger, väntar på att det ska bli nåt kul på TV... KANSKE SKA SOMNA FRAMFÖR DEN...
Det allra roligaste är att jag inte ställt om klockan än, så jag kan när som helst tjäna en timme...haha

Fredag!!!!

Kul med fredag!! Känns extra kul när man inte planerat nåt ALLS för helgen!! ja ja, man e väl företagsam? Styrde iaf snabbt upp ikväll och imorgon... alltid nåt va?
 Eg vill jag bara vara hemma o sova, men hur kul e man då? Nä, nåt ska göras... (tyvärr inte det jag mest vill, men va fan, man får gilla läget!)
Igår var jag hos Stefano... han är sjuk, och jag har sjukt ont... toppenkul!! haha... Har fått hjälpa han att fajtas mot Liemannen inatt, för han dog nästan av feber, ja det gjorde han! Fy fan, det är inte kul att vara sjuk! (inte att ha ont heller)
Jaja, så ser det ut en fredagkväll....
Ciao

Tisdagstankar...

Jaha, då har allt flutit på bra ett tag, och jag trodde att det var för bra för att vara sant! Det var det nog oxå visar det sig! FAAAAAAAN! Undrar om det aldrig är meningen att jag ska ha det bra?
Får lust att ge upp och skita i allt!! Vad fan gör man när allt jävlas?
Mycket gnäll....

Insikt!

Det händer saker nu, JAG händer! Jag kan nästan känna hur jag förändras... till det bättre. Det känns som om jag hade hittat en påse med pusselbitar, så jag kan avsluta det där pusslet som legat halvfärdigt i flera år! VILKEN KÄNSLA!
Saker som jag drömt om i hela mitt liv, ligger frammför mig. Nu måste jag bara komma ihåg allt nytt jag lärt mig och inte pajja för mig själv!
Kan jag det??
Ja, jävlar, det kan jag, bestämde mig för det nu! (borde firas hårt!!!!)
jag för min del tror att det kommer att bli ett fint pussel.,.. kanske ett man vill hänga på väggen, som en tavla!

Vill riiida!!


Tröööött!! Haha

Är rätt så nöjd med mig själv! Insåg igår hur fånig jag ibland är...´Känns ju bra när man kommer på sig själv och gör nåt åt det!!
Iaf, har ju varit sur på mig själv länge för att jag haft sån prestationsångest ang karaoken, men igår så gjorde jag det, sjöng alldelles själv! Hejja mig!! Det var ju iaf ingen som slängde tomater! haha...närrå, men det var kul! (precis  som jag trodde att jag skulle tycka) Vet inte om ångesten är borta än, men iaf bättre! =)
Var lite synd att kvällen slutade dåligt, var ett äckel som plockade fram en kniv och viftade med...Brrrr

Sov i Solna hos Stefano, var ju ett genidrag eftersom det kostar ,massor att ha min bil där på dan (boendeparkeringen har ju tillslut gått ut) så jag fick vackert jazza upp med honom vid halv 6 och köra hem bilen! Blää, så därför sitter jag här kl 07 på morgonen! Jepp, jag e knäpp... Ska skrota bilen och bara åka tåg nu!! Ja, det ska jag!
Nu väntar jag med spänning på att husets stora tandläkarborr ska dra igång..´. Stambyte i lägenheterna mitt över, nästa vecka kommer de hit! Jippie!! (nån som vill ha en inneboende i 2 mån?? haha)
Nä, nu borde jag dra mig mot lopplådan, är helt sjukt trött... känns som ett toppenval att sitta här o glo...
Ciao tutti!

Härliga jag!! haha

Gud, vad jag e härlig när jag är förkyld.... Har förvandlats till en snorunge!! Usch!
Idag kom jag till jobbet med andan i halsen och upptäckte att jag glömt att det var studiedag! Bra överaskning... Så, det blev en rätt soft förmiddag och sen gick jag hem. Pillade lite hemma och sov gott tills chefen ringde och tyckte att jag skulle vakna! "sov inte mer nu, för då kan du inte sova inatt" haha... Hon ville nåt annat oxå, men det var rätt kul!
Sen kom jag på att jag ville på Solvalla och att jag lånat ut min bil! SMART! =) Klyftig som jag är löste man ju det snabbt och enkelt! (tack Therese!)
Träffade pappa på Valla och käkade med honom, skrattade en del åt det bästa skvallret jag hört hittils i år! HAHAHA!!!
Nu är jag hemma igen och man skulle ju kunna tro att kvällen var slut, men det är den inte.... Hehe, säger bara Cliffhanger!!
Tjingeling

Måndag...

har varit superynklig hyela helgen, mått piss i hela huvudet, känt mig febrig osv! Usch på det!
Idag har jag varit hemma och mest sovit, inget kul att rapportera således!
Imorgon öppnar jag, det är ju alltid lika kul att kliva upp tidigt...haha, fan vad jag hatar mornar, eller inte själva morgnarna, men att kliva upp!
Nu ska jag kolla på Vänner, klassiskt!!
Sen blir det te och macka!
Kram

Ont i halsen

Ja men grattis, nu är det dags!! Har varit på G ett tag nu, men nu så har det onda i halsen kommit!! HAHA... (not)
Men men, känner mig asrisig, men hoppas på att naproxen o cola ska göra susen...hoppas hoppas
Hatar att vara sjuk, jag blir ynkligast i världen och vill bara gråta! STACKARS MIG!!

Ok, nog om det.
Har utmanat mig själv i veckan och faktiskt sjungit karaoke! Tycker det var coolt gjort, för jag var livrädd innan...
Viosserligen fuskade jag o sjöng med Stefano, men i alla fall...

Får se vad helgen bjuder på, just nu gissar man att det blir sängen! Skulle ha jobbat på söndag, men det är ju bara att styra av...
Nu ska jag stoppa in mat i ugnen o läsa lite!
Ciao

Pannkaka!

Guid vad jag gillar pannkakor! Var bjuden på middag hos två kompisar igår, och vi åt soppa och pannkakor, e helt sjukt nöjd med det! ;)
Annars har veckan börjat bra, inga katastrofer än! Har mest tagit det lugnt...
Nu ska jag gå och försöka väcka min telefon som ligger i koma...haha

Trött!!

Har varit pysslig ikväll, lagat mat, fixat med nya kuddar, diskat och städat lite! Starkt för att vara mig!! Haha...
Stefano fyller år, så jag köpte present till honom och, hör och häpna, slog in den...mina presenter brukar levereras i plastpåsar el dylikt!! ;-) haha, e sämst på att slå in fina paket... Man får skämmas varje jul...

Nu är jag trött och det är snart dags att sova, öppnar imorgon, det är ju ingen hit!! Tror inte nån har handlat på länge så det lär inte finnas mkt frukost! Träligt!
Fast fördelen med att jobba halvtid är att jag slutar halv 11 när jag öppnat...hehe, DET är bra!
Gonatt allihop

Medvind!

Livet flyret på just nu... Känns jättebra!
I helgen var det kriterie helg på solvalla, jag var där på lördagen, men vi börjar på fredagen...
Ett gäng på jobbet skulle gå på barcelona och äta tapas.
Det var rätt trevligt, fast jag hade svåra abstinens besvär, först blev jag sjukt sugen på sangria, sen var det cheesecake, och sist var det Täby som drog! Lyckades iaf avhålla mig från alla dessa synder, (ok, Täby var ingen synd direkt) kännde mig ruggigt stark.
Maten var god och sällskapet var bra (iaf där jag satt) och den alkoholfria drink jag drack (SNYFT) var god! Trött blev jag, så jag satt på halv 11 tåget hem med min gravida kollega, rätt skönt! Dock var inte natten över, ca 10 över 3 ringer telefonen, och min aningen berusade kollega ville hem! Fuck you, tänkte jag, men efter andra ringningen kapitulerade jag och gick upp o åkte in, det var ju en resa värd att minnas! haha...

Lördagmorgon var jag seg, trodde inte att det skulle hända nåt, men rätt var det var fick jag i en växel och åkte till Solvalla. Det var trivsamt, satt ute med folket från Hårby och käkade! Pershings grilltallrik e toppen! ;)
Efter travet åkte jag på auktionen på Infracity. Var dåligt med folk tycker jag, priserna var katastrof! Man skulle ha köpt en häst! haha...
Jaja, iaf, kl 9 drog jag till Täby, det var ju ett riktigt bra val, var så trevligt där! Bra stämmning och schyst iunderhållning! YEEEY!
På söndagen kom mamma o co och de fick träffa Stefano! Alla gillade han och det känndes ju bra! ;)
Presenter fick jag oxå, men klump som jag e lyckades jag slå sönder en! SUCK på mig!

Söndagkväll var soft, kollade på Gossip girl, Fringe och sen Die hard 4.0!
Sen var det godnatt!!

Idag har jag varit o shoppat nya kuddar på ikea! STOOORA kuddar! Najs!
Nu ska det sovas gott!
Ciao

E så nöjd med bilden!


Solvalla i Lördags


DU!!!

När jag är med dig mår jag bra, jag glömmer fortare det som gör mig ledsen.
När jag är med dig känns det som om jag betyder nåt, det känns som allt har en mening.
När vi är tillsammans har vi roligt, jag skrattar och är glad.
Jag är stolt över dig, du gör så mkt som är bra, ibland förstår du nog inte hur bra du är...
Du förstår så mkt som andra inte gör, och du lyssnar på mig.
Du är speciell och det kommer du alltíd att vara...
Saknar dig när du inte är hos mig... :-)


Veckan...

Har haft en riktigt bra vecka!! Har verkligen varit duktig och sett till att göra saker, det man märker direkt är att hela livet blir så mkt bättre!
Ok, så vad har hänt? Jo, Lör-sön var jag med Stefano på karaoke...Det var riktigt kul faktiskt, även om jag är sorgligt feg och inte vågar sjunga! Blää på mig, nån gång ska jag våga!
Må-tis var jag hemma, men hade besök så det var trevligt. Ons var  jag med Stefano på Curres i Tyresö, det var över förväntan faktiskt, trevligt ställe, var helt säker på att det skulle vara ett "luffarställe" men det var fräscht som 17!
Stefano drog en ny låt, Civil War, fan vad bra det var! =)
Gillar att lyssna på karaoke, man vet lixom inte alls vad som ska komma och oftast är det himmla bra!
Igår tjänade jag minst 1000 vuxen poäng! Var på en krog i Gamla stan och lyssnade på en Sinatrakväll... var faktiskt skittrevligt.
Ikväll blir det Tapas med kollegorna, och sen är det ju Kriterie helgen med allt vad det innebär! Lär ju försöka ta mig till auktionen en sväöng iaf!
Trevlig helg på er alla....

RSS 2.0