kanske en liten bild för att lätta upp stämmingen? hahaha



En av alla dessa blombilder man tagit.



Mogge vid Nyckelsjön, sommaren -10

Annikas tankar en måndag...



* varför bor man i en liten sliten sommarstuga och skryter om hur mkt pengar man har??

* Varför känner man ett såå stort behov av att berätta hur fantastiskt bra man är OM man nu vet det redan?

* varför ljuger folk om uppenbara saker? Öhh, Svårt att syna det liksom?

* varför förstår inte en del folk att de faktiskt är riktigt pantade? Skrämmande!!

* Varför sätter folk upp fula fega lappar i hissen?

* varför flyr folk sanningen? (ok jag vet varför, men igen, svårt att genomskåda)

* Dumt att göra misstaget att tro att jag e pantad (visst ibland så) och ytlig! Har merr djup än ni tror och framför allt så VET jag saker... Vissa har fattat det, ingen idfe att nu ljuger och håller på...synar oftast det!!


yaaay!!

Har löst ett av mina "problem"
Ringen är beställd!!! E så sjukt nöjd, iaf just nu!!!!
Känns helt rätt, så det blir nog toppen! <3
Hejja mig liksom!!

Borde verkligen ta tag i en del saker...

Fan att det ska vara så svårt att få vissa (tråkiga) saker gjorda!!
Tex boka tvätttid, börja motionera, laga mat, städa, rensa, städa bil, besiktiga bil...osv osv osv...
Jag e sjukt dålig på att genomföra dessa tråkiga vardagliga saker!! Måste verkligen bli bättre på det.
har lovat mig själv länge nu att börja prommemera mer, så, gör jag det?? Nope!!!
Nån som har nåt tips hur man kommer igång med saker? Ett belönings eller bestraffingssystem kanske?? Piskan?? Vore fan nåt tror jag. Kanske sambon kan skrämma fart i mig? Fast det kanske är olagligt? Fan oxå, säkert va?

har en timmes dötid nu, och då borde man ju7 ha tagit chansen och gått en sväng, men NOOO... dator e ju kul!!
Ok, till mitt försvar kan jag säga att jag e sjukt trött för dan!
Får börja skriva på facebook kanske, såä kan folk håna sen?

Små djur!!

Ingen har väl missat att vi har en del små djur hemma... Både det ena och det andra finns att beskåda i vårt hem! (på gott och ont)
På mornarna väcks man uatv det underbara ljudet av syrsor... Underbart!! haha, känns som man är utomlands. Syrsornas liv är dock inte balltför långt eftersom deras huvudsakliga uppgift är att vara föda åt andra trevliga djur som befolkar vår lägenhet. Dessa blodtörstiga äckel sliter glatt syrsorna i bitar!! Blää, inte för att jag är något jätte fan utav syrsor, nejdå!
iaf kan dessa djur vara intressanta att titta på, alltså hur ofta har man chansen att ostört kolla in en ökenmiljö med skorpioner i utan att känna obehag? Rätt kul, för det är ju inget djur man har sett mkt av!
samma gäller ju spindlarna, även om de inte är djur jag hade valt själv så är de rätt kul att kolla på! (faktiskt)
Men till syvende och sist tycker jag nog att mina djur (kanin och hamstrar) är snäppet bättre!! (även om sambon tycker att de passar bäst till mat)

En bild

Bjuder på en bild...
 Tottis!!


Nää, nu vill jag rida igen! till och med Stefano sa att han ville åka till stallet!!




jag e såå grym på att uppdatera!! haha

Eller vad säger ni??
Sitter hemma och myser, är en sån där kväll då jag är riktigt nöjd med att baravara hemma och softa. Älskar sånna kvällar. har ätit gott och bakade en "försökskaka" var helt ok, men ska modifiera receptet lite till nästa gång.
Annars då? En del nytt faktiskt, mest på jobbet, men även en del "nytt" tänk, faktiskt är det tills nu bara jag själv som vet om det och jag tänker inte skriva alltför mkt om det här. Men har iaf tänkt om på en del punkter, hur det kommer att bli rent praktiskt vet jag inte än...Förhoppningsvis blir det bra för mig!

Har en del annat nytt på G oxå, det största är väl eg att vi bestämt datum för vårt bröllop och att en hel del faktiskt blivit plannerat redan. Inbjudningskorten är klara (ja, vi är nördar), bordsplaceringskorten är iaf klara i planneringstadiet, lokal är bokad, kyrka är bokad. En hel del annat är "på G". Ska bli så jääävla kul!!!!!!! Hoppas bara att man får till det som man vill och att de som man verkligen vill ska komma kommer!
Tycker att folk ofta e så tista när man väl bjuder till nån fest, så ofta anmat kommer emellan, visst förstår ju att man inte kan vara viktigast jämt, men ibland undrar man om man är det NÅN gång hos vissa. jaja, ska inte gnälla... De folk som uppskatta en och vill umgås gör ju det.

Funderar på om jag ska försöka rida lite mer i höst, haha, har iofs sagt upp min plats i ridgruppen, så det rimmar ju rätt illa, men det finns ju andra sätt... Kollar lite annonser på medryttare o så, men e ju inte så jättedesperat, ska hitta nåt som verkar rikigt kul isf... vad e kul då? hrm... En utmaning men ändå snäll... kanske? eller? hrm...får leta på.

Nu ska jag ta en dusch och tagga ner lite inför natten...
Gnatt gnatt

Toddvigg power!!

Har varit hos Totte idag. haha, han har inte gått alltför mkt i sommar och då blir resultatet nån blandning av lugn och raket!
Var iaf grymt kul att rida honom igen. Tror de allra flesta som ridit honom håller med om att han ger en så mkt motivation. Gladare häst finns helt enkelt inte!! Skitsamma att han inte gör allt precis som man ska, han e fan glaaaad.
Håll tillgodo:






Bordekommapånåtkulattskriva!

Sista veckan på semestern nu, känns som man borde ha fyllt den med nåt sensationellt, men vi har valt att vara hemma bara! Fast det är faktiskt ganska skönt, vi har nog sammanlagt varit hemma 4 dagar i sommar... dags att få lite ordning nu liksom! haha... bara att handla mat när man varit borta hela sommaren, vilket projekt!
Men nu börjar det likna nåt, bara kaninen kvar som ska hem och ett litet besök till tvättstugan, sen e vi back in buisness liksom!
Vad har sommaren bjudit på då?
1:a veckan:
Midsommar firades med kompisar i Djursholm/Danderyd. Grillning, trevligt!!
Midsommar i Danderyd.


Resten av veckan var vi husvakter hos mamma och mats medans de var på husvagnssemester. Grillning, hallonbiskvier, bad, bastu, kortspel och myys!!

Solnedgång vid Avlasjön...

Klövet bron..

V:2
åkte vi till Norrland, bodde hos snälla Sari och söta (jag menar tuffa) Eddie!!
Grillning, bad, sol, portello, Moälven (kärlek), Puppe hund, paradisbadet, osv osv

Moälven!! fantastiskt!!

V:3 Blandvecka..var hemma nån dag och åkte sen till landet, hem igen på fredagen, sen vidare till Gotland på sön/mån...

V:4 GOTLAND!! Wooohooo
Underbar vecka. var lite på folkrace, badade i kalkbrott (fantastiskt), myste i Visby, klättrade mur, badade i havet, åt glass, åt saffranspankakor (som inteär pannkaka),åkte tåg, sammlade sten..osv osv

Bad i kalkbrottet, djup som f-n och glasklart vatten!!

Glass i Visby! Gooott!!

Vackra Visby!

V:5 Soft vecka. Åkte till landet, softade, åt hallonbiskvier!! Bastade lite igen, spelade lite kort! Spelade TP! (jag vann) haha... Karaoke...

V:6 Hemma vecka, lite segt, men rätt skönt! Träffade Plilles lilla pluttbebis (som ska heta Styrbjörn)
Handla mat, tvätta kläder, rida lite, landa lite!
Ja, det var min sommar i korta drag!!

hahaha

Ok, jag vet att jag suger på att uppdatera, men det är faktiskt sommar och jag har annat för mig! Idag regnar det och då är vi inne och sitter vid datan!
Har varit (och är väl hoppas jag) en toppen sommar, önskar bara att den vore längre för jag skulle kunna fylla den med massa mer saker... En vecka till på Gotland, Nyköping, en sväng till till Norrland, Kolmården...osv osv... vart tog tiden vägen liksom?? haha

Näpp, nu blire frulle, sen kanske jag filosoferar vidare?

RSS 2.0