Borde blogga?

Tycker faktsikt att jag borde blogga!!!
Har hänt en del, inga stora sensationer eller så, men lite roliga saker som man faktiskt borde berätta om...
Har idag (och igår) träffat lite gammla vänner som jag inte sett på ett tag, vi är för sorgliga, det härliga med såna vänner ar att man utan att ha setts på länge kan bara vara och allt är som det alltid varit! Såå skönt!
Jag blir så glad när jag tänker på hur många såna här personer jag har i mitt liv och hur värdefulla de faktiskt är!
Alla "nya" vänner (nu menar jag innom de närmsta 2 åren sisådär) är ju bra och så, men det är oftast där det blir konflikter, eller nej, inte konflikter, men det går åt onödig energi! SÅ!

Idag har jag kört häst, det var inte igår, men det var ju som att cykla, bara att hoppa upp o köära liksom!<3
Skulle kunna vara i stallet mkt mera än jag är känner jag, älskar dessa djur... fan vad jag e hooked! Imorgon blir det iaf en hgeldag som ska avrundas med min favoritpajas häst = Totte!!! Rolig totto det där... haha, alla borde ha en sån!

 Mera då? Tja, hade ett trevligt brev i lådan när jag kom hem, trillade en liten rörd tår på min kind då...fan vad jag e blödig! SHIT!!!!

mm... nja vet inte hrm.... e glad, kan inte riktigt förklara varför,m har en del med M att göra, blir glad när jag tänker på att han finns, även om han inte e här <3! Man har väl bra perioder och just idag känner jag mig oslagbar! najs najs en sak som störde mig igår e bara peanuts idag! Skiter verkligen i dumt folk idag! tra la la...

haha, funderade på om jag e så pigg att jag vill dra ut o sjunga ikväll, e troligtvis trött o skippar det, e inte helt tillbaka i sverige än!
Sjöng lite karaoke i thailand, var härligt B igt och opretentiöst! Helt underbart, micens ljudupptagning var på nåt sätt annorlunda så man kunde sjunga1 låtar jag aldrig skulle sjunga här och det lät om inte annar så iaf hyfsat! hehe... nää, det var fan kul, precis vad man behöver på semestern! Tycker mkt om karaoke och atts junga men ibland får jag prestationsångest, fanns liksom inte där! hahaha

nää, nu ska jag bada (fryser) och läsa en bra bok...
ciao

Hur kul är det eg?

Ja, hur kul är det att komma hem igen? Hrm...får ställa mig den frågan igen om en vecka tror jag! Det har iaf hunnit hända en bra sak sen jag kom imorse! Annars har det mest varit negativa saker, har ganska ont o e sådär kommahemdeppig, möttes oxå av mindre roliga saker i lägenhen! Inget som inte går att fixa, menFEL DAG liksom! Nää, skulle vilja ha en stor kram o typ varm cholkad! Tyvärr varken det ena eller andra tillgängligt just nu!

jaja, depp depp, ska inte klaga, har haft 3 fantastiska veckor, massa kul hat hänt och det har varit såå skönt! Det här skulle man gör varje år! Ska jobba hårt på att försöka komma iväg så mkt som möjligt iaf! Lite tufft ekonomiskt att åka för ofta, även om det är billigt där!

Nää, nu ska jag ta tag i vardagen! har lite att fixa med! Ikväll ska jag kanske rida, blir en utmaning med mn rumpa! Shit alltså.... Kan bli komiskt!
Ciao tutti

Funderingar...

Funderar en hel del har, fast samtidigt inget alls. Pa ett satt ar det skont att vara avskarmad fran allt hemma och pa ett annat satt ar man utanfor...
Funderar pa vad jag vill med mitt liv och vad jag behover gora for att fa det. Hrm...valen man har e inte alltid sa enkla. En del folk verkar ha liv som bara gar pa rals liksom. de hittar nan att alska i tidig alder, sen kommer schyysta jobb, familj oh villa tatt foljt och alla e glada...  Varfor ar det inte sa latt? Jaja, det kan man ju fraga sig!
Folket har verkar lycklighare an vi i Europa, de har mindre bekymmer helt klart... De har oxa mindre saker och stimulans...Rinnande vatten, vada? Behovs det?

Nu ar det inte saa manga dar kvar till hemresan, kanns helt ok att aka hem, mkt for att jag skadade mig o har ratt ont just nu, svart att ga, svart att sitta, svatr att ligga, osv osv... TYPISKT!!!!

Saknar en del folk hemma, vissa har man knappt tankt pa, det ar bra. for det gor livet enklare.aknar hastarna, saklart, aker nog till stallet direkt jag kommer hem!!
Saknar mat!! Kottbular... Kott, potatis!  Skas bli gott ju... Saknar kanske TV lite, att bara kunna slanga sig pa soffan o slo titta! Japp, det saknar jag ju!
Fast man lar sakna det har plejset oxa, sa enkelt allt ar har!
mm...sa skulle det vara hemma.

regn o marknad idag

Idag ar det den veckliga marknaden i byn! Har varit har o handlat lite... Lite kul att komma in till byn o se lite annat! Aven om man helst slipper se en del saker...hrm... De saljer bla hundvalpar pa marknaden, usch!
Nu regnar det och det ar skont att interneta sig lite... De andra e pa massage, men jag orkade inte, ska ta en svang dit imo9rgon tror jag! Ar ensam nu nagra dagar for mamma ar i Bangkok med de andra, de ska aka hem nu! Fast jag har 5 nya manniskor har som jag kan vara med, roligt! Annarshander det inte sa mkt, laser, ater, badar, solr, turistar luite, ar i byn osv osv... ater sover, assage, ater solar sover, laser...bla bla bla bla... Ja ni fattar!  En vecka kvar, vet inte an om det blir skont aqtt aka eller ej? lar ju visa sig!
kram alla

Koh Chang

Nu har vi varit ett dygn pa koh Chang... har varit superbra!

Sol och bad, elefantridning och god mat! Kan det bli battre? Knappast...

Elefantridningen var som vantat hur bra som helst.. Fich rida en hona pa 35 ar som hette klom klum?? haha, hogst osaker pa stavningen! Rakt ut i regnskogen bland spindlar, fjarilar o frukter! Trodde att min var busig nar den gick rakt in i ett trad, men foraren plockade en pomelo at mig att ata, hur gott somn helst, fast det var lite svettigt innan jag fattade! haha, sen fick vi bada barbacka pa dem, roligt...jag fick rida barbackla tillbaka, inte riktigt som att rida hast!

Nu regnar det och jag har pausat lite inne, ska snart till restaurangen och dricka nat gott!

Sen ska jag tillbaka till Soi dao! Skont med egen sang!

Hors imorgon kanskje!\

Kram alla...


mera fran soi dao

dagarna gar... Nar jag e hemma eller i poolen eller sa har jag hur mkt bra som helst att skriva, nu nar jag sitter har sa = borta!
Iaf, ar det fantastiskt har! Igar kvall lag jag i poolen i morkret och tittade pa stjarnorna! Helt otroligt! Har inte upplevt mkt som ar vackrare och jag har varit pa manga platser!
bergen som avtecknar sig i morkret blixtar i horisonten fran avlagsen aska, varmen, ljuden...magiskt!
narman ar har finns inget annat, inga problem, inga andra manniskor... Man tanker bara pa det har och nu! En troligt skon kansla pa manga satt!
haha nu sitter jag i en by dar i princip ingen pratar engelska, byborna tittar pa mig som de aldrig sett en manniska forr...borjar vanja mig nu iaf! :-)

Ska ev ta en tur ner till en av oarna och se lite strand och elefanter... visar sig, just nu ar det skont att slappa har!!
Tja..alla dessa fantastiska bloggar far helt enkelt vanta!!
Laste en tidning...
I den var det en stor artikel om cameron Diaz.. Jag alskar one night stands skeerev hon bla. fan alltsa, vilken bra forebild hon ar for unga tjejjer!!! Suck
na, nu ska jag ta en glass
ciao

Soi dao

Soi dao betyder "fanga stjarnor" det kan man verkligen forsta nar man e har! Det kanns som om man vore pa varldens tak.... Helt underbart nar man tittar pa  bergen och ser molnen svepa runt dem. Forestaller mig att det var sa har det sag ut i Dimmhojda bergens gorillor, (minns inte). Ar en helt magisk plats... Plotsligt borjar man kanna att det har med andehus inte ar nat konstigt, klart man behover det i ett mangiskt land!for er somvarit i Thailand och anda inte forstar vad jag menar sager jag bara: Ni har varit pa fel plats!!! Turistorter i all ara, men det ar har man kanner av atmostfaren!! Bergen, dimma, ljuden, lukterna...det ar helt fantastiskt!!

Tycker trots allt att det ar lite jobbigt har i byn, de ar sa ovana med turister...de pekar och skrattar at en!Inte for att de ar dumma, utan for att de ar sa, man skrattar har! Sa ar det! Men som svensk ar det svart! Ingen kan ju engelska sa det ar en utmaning att handla...Tack gode gud att siffrorna e lika iaf! haha...

na, nu ska jag tya mitt kaka o aka hem till poolen!
Hors nar vi hors!
Kram o puss

One night in Bangkok...

eller eg ar det flera natter!!

Men men...inte vara petig nu!

ar helt slut, men ska anda forsoka skriva lite! Har varit har 2 dar nu, igar var vi pa Jim Thopmson house och tittade och sen naturligtvis en svang pa stan! handlade lite smasaker... Idag har det varit heldag p[ helgmarknaden! Shit vad jobbigt! Trot ingen som inte varit dar fattar hut stort det ar! Helt sjukt!! handlade iaf en del, sant jag behovde och sant jag inte behonde..haha

Val hemma igen blev det soft en stund och sen ut pa stan igen! Jag alskar bangkok, men bara 2-3 dagar at gangen Man blir bra trott, hander sa mkt har hela tiden! Lite speciellt pa marknaden! De saljer ju sant vi inte ar sa vana vid, tex hundvalpar, kanns ju lite fel pa flera satt... blaa
Imorgon ska jag nog ta en trip till den liggande Buddhan och efter lunch aker vi ner till landet! Ska bli skont...VILA!!!
Nu ska jag lagga mig och lasa. ingen partyyjej direkt!! Sorglig!!
Puss pa er!


okej

Okel det var en dålig kväll, okej jag har aldrig ridit så dåligt i hela mitt liv! (hrm, ridlärarn, det är fult att ljuga) okej, jag e trött.,okej , jag e förkyld...'
Men va fan, det löser sig, för vet ni vad?
THAILAND BABY!!!!!!!! hahahahahaha


Då var det måndag igen...

Helgen var lååång, borde ju ha varit bra och det var det väl oxå! Ett missförstånd (vi kan ju kalla det för det iaf) förstörde den senare delen av lördagen och halva söndagen, men va fan, glöm och förlåt liksom!
Nu är man back on track igen!
Idag har jag roat mig kungligt med internet, råkade rammla ner längs gammla hederliga Memory lane.... lång väg! Skitskum känsla, men nog bra? Lite kul att analysera sina gammla bravader och missatg! hehe

Läser en del bloggar, haha, fan, ibland garvar man läppen av sig, inte nödvändigtvis för att folk skriver roliga saker, men alltså, självkännedom, vad är det?? roligt att se hur folk tänker!!
ja ja, det finns säkert de som skrattar åt mig, men alltså, det får ni så gärna göra, e bara glad om jag kan bjuda på det! Fortsätt bara att roa mig! Snälla!
;-)

Nää, om man skulle ta och göra avslut på kvällen? Tänkte lägga mig med en bok, för igår var det omöjligt att sova, så idag har man haft grus i hela ögonen! Bläää Är detsutom på väg att bli dyngförkyld! Så himmla typiskt när man ska ha semester! Händer alltid mig ju!
Nää
Over and out

GAAAH!!!

Hur fan gör man för att allt ska bli bra?
Just nu e man på gränsen att bli sur och bitter!
Fan vill kunna vara glad och trivas och glädja mig åt andra! (alltså det gör jag ju oxå)

Det här e nog inte min grej....
FAAAAAAAAAAN!!!!

RSS 2.0