Det får bli som det blir va?

Har varit tillbaka på Huddinge idag, vi skulle träffa kuratorn och gå igenom! fan hur detta har påverkat mig/oss, är inte klokt! Hade ett långt samtal om det igårkväll, blää
Iaf tog vi tåget för att det skulle böli enklare/billigare! haha, är nog en upplevelse för andra att åka tåg/buss med oss.  Ditresan var händelselös, men hemresan...hehe

Börjar med att det dyker upp en brud med grönt ansikte på tåget!! (här borde jag eg inte behöva skriva mer, för ja, ni fattar ju?) Mogge dog nästan och tjejjen såg rätt generad ut. Det roliga med henne var att hon såg helt normal ut i övrigt och så var hon krokodilgrön i hela ansiktet. haha
iaf , mogge sliter fram mobilen, jag skäms, Mogge får ingen bra bild för hon tittar antingen rakt på honom eller helt bort. Tillslut går hon av och Mogge slänger sig mot förnstret för att få en bild!! HA! Hon gick åt andra hållet!!
Vi kommer till centralen där vi kliver av för att byta till jakan-tåget...
På centralens perrong finns en godis automat...
i den kan man betala med sms...
Mogge provar....
Det funkar...
...tills man ska ha ut godiset, då skickar den bara ut halva så man bara får hälften av sitt köpta godis! Vi står som 2 idioter och tittar som lamslagna på vårt godis som vägrara att rammla ut! Vilket hån!
Mogge dunkar till aparaten lite försiktigt... Inget händer... Jag funderar lite på om man verkligen kan slå automaten? Hrm...dilemma!
Jag går runt och försöker skaka automaten, icke, godiset sitter fast! Jävla förbannade hånfulla automat!! Det som stör oss mest är att nån annan nu får VÅRAT godis! FAAAN!!
Mogge finner råd och ringer upp bolaget! Vi får ett sms kvitto och således pengarna tillbaka. När tåget kommer och vi går på kan ingen av oss låta bli att kasta blickar på automaten och tänka lite på det där godiset som nån annan kommer få!! GRATIS!! hahahahahahaha, ja vi e störda!

Tåget åker, friden lägger sig i vagnen!! Tills....
... en lååång tjeje kliver på, hon har ett ganska udda utseende och Mogge börjar bli trött!! Faan, liksom, vi får sitta och försöka komma på olika roliga saker så att det inte ska verka kon stigt när Mogge skrattar!!  Lite askigt, men ibland blir det fel bara!!
Så kan det gå när vi åker tåg...

Kommentarer
Postat av: Zandra

Svar : Tack Annika! Kul att du gillar min header! :-D

2010-10-06 @ 15:45:57
URL: http://zandwich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0